Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. progabi

progabi Fórum biztosa

Szia! Szomorúan olvasom, hogy csak a fizetős mesterségek 3. szintje után jár az ingyenes mesterség... :( Ezek szerint hiába van meg a pékségemben és a temészetgyógyászatomnál (ma értem el) a megfelelő szint, nem tudom a lekvárfőzőt megszerezni. Ez szomorú, hiszen nem mindenki tud pénzt áldozni a játékra! Várható-e valamikor változás ez ügyben? ID: 9544433
    Válaszodat előre is köszönöm! üdv: progabi

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ebben biztosan nem várható változtatás, a készítők így alakították ki a mesterségek rendszerét.

3. progabi

progabi Fórum biztosa

Köszönöm :(

Következő kérdésem: Ha Maestro kártyával szeretnék vásárolni, miért kér hitelkártya számot? Nekem olyanom nincs.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.9.14
  4. -East17-

Azért nem találod, mert ami volt azt már elhasználtad az erdei tisztáson kihelyezett Minitortákra.

5. -East17-

6. torpi19

torpi19 Törekvő

rendben ezt tudom de most akkor gyakorlatilag várnom kell rá mint az íróecsetre?

7. -East17-

A bankkártyádnak alkalmasnak kell lennie internetes vásárlásra. A bankodtól tudsz ezzel kapcsolatosan információt kérni.

8. -East17-

Mivel felreppenő, így aratáskor kaphatod. Illetve a szomszédaid is küldhetnek ajándékba neked. Mint az eventes hozzávalók általában, ez is megvásárolható farmaranyért is a városban a Gazdaboltban a szezonális termékek közt.

9. éva730

éva730 Fórum-zöldfülű

Szia!
    éva730 12422299
    Az lenne a kérdésem, nem-e tudod mire költöttem el 40 arany banánt, mert még nem sikerült rájönnöm. De biztos nem arra amire akartam :) Köszi

Misztik9 kedveli ezt.
  10. -East17-

Szia!

A 8. kamrát nyitottad meg: 2014-09-07 14:42:21

Misztik9 kedveli ezt.
  11. éva730

éva730 Fórum-zöldfülű

Szia!
    éva730 12422299
    Az lenne a kérdésem, nem-e tudod mire költöttem el 40 arany banánt, mert még nem sikerült rájönnöm. De biztos nem arra amire akartam :) Köszi
    Köszönöm

Misztik9 kedveli ezt.
  12. Laczifarm

Laczifarm Utánpótlás-írogató

Köszi

Bathilda kedveli ezt.
  13. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok. Mi van ha a mini tortákat 16-óra után pl 2 órával szedem össze?

14. -East17-

Szia!

Akkor sem történik semmi. Ugyanúgy aratod le mintha állat vagy fa lenne.

15. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Köszönöm szépen :D akkor szedegetem.

16. ropoly

ropoly Járnitanuló

Nincsenek pontosan definiálva a bankkártyákkal kapcsolatos fogalmak általában. Az biztos, hogy nem kell, hogy hitelkártya legyen. Én dombornyomott betéti kártyával szoktam fizetni. Szerintem próbáld meg, aztán vagy sikerül, vagy nem, károd nem lehet belőle.

17. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Gyors segítségre lenne szükségem: a minitortákat learatja az aratógép? Inkább ott kézzel aratok addig. Köszi a választ előre is.

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy az aratógép csak a teljesen beérett minitortákat gyűjti be.

19. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Bocs, lefelejtettem az előző kérdésből, hogy a képregény jándék mire használható fel, mert a mázról tudom, hogy gyorsítja a minitorták érési folyamatát. Köszi, ha erre is válaszoltok.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.