Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

nem írom el és nincs másik jelszó. mindig a crommal játszottam és játszok. szeretném vissza kapni. nekem a belépési oldalon nincs jelszó emlékeztető. most jut eszembe, hogy az email már nem jó amivel regisztráltam. böngészőből játszom. amiről most írtam, az is az enyém. 3 farmon játszok vagyis csak játszanék

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Minden belépési oldalon középtájon van jelszóemlékeztető kérési lehetőség, bár ez nem segít, ha nem létezik már az az e-mailcím, amivel regisztráltál.
    upload_2025-3-8_22-48-16.png

A böngésződben sem mentetted el a jelszavaid?
    Mert ha elmentetted, akkor itt tudod megnézni.
    Böngésző jobb felső sarkában lenyitod a 3 pontot és kiválasztod az általam bekeretezett menüpontot, vagy felül megnyomod azt a kis kulcsot, amit bekarikáztam.

upload_2025-3-8_23-3-48.png

Sajnos, nem tudok másban segíteni, a jelszavaidra neked kell emlékezni, mert ez egy privát dolog.

Attól nem veszik el a farmod, hogy elfelejtetted a jelszavad. Csak ott fog várakozni, amíg újra be nem lépsz.

Ha az ID-számot meg tudnád adni, akkor is csak azt tudnánk megnézni, hogy mikor történt utoljára belépés a farmodra, és azt, hogy nem törték-e fel, és emiatt nem tudsz belépni. (De remélhetőleg, erről nincsen szó.)
    Azért amint lehetséges, a supporton változtasd meg a nem működő e-mail-címedet, egy olyanra, amit használsz. Több farmot is felvehetsz ugyanarra a címre.

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ. a böngészőben is csak ez a jelszó van- amit nem fogad el a játék. megkeresem az id számot. úgy emlékszem felírtam. már én i arra gondoltam hogy valaki ellopta. ha így van- legyen vele boldog.

Othep kedveli ezt.
  4. -dusmáta53-

-dusmáta53- Járnitanuló

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni mivel a nőnapi ajándék kódra azt írja ki hogy nem érvényes a kód , ha fel használtam volna akkor miért nem kaptam semmit .Amit be írok a következő FEMALEPOWER. Előre is köszönöm : -dusmáta53- ID12722257

Utoljára szerkesztett: 9.3.25
  5. kertem53

kertem53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! El nézést kérek de szeretném a segítséget kérni mivel az ajándék kódot el fogadta és azt írta hogy úton van akkor mikor kapom meg .Köszönöm előre is a választ . kertem53 : ID12722483

6. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint beváltottad a kódot 15:54:36-kor, és megkaptad a 10 farmpengőt és az 5 party pörgetést.
    (Elmulaszthattad az átvételről értesítő felugró ablakot.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. hercegem55

hercegem55 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

Othep kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint 16:32:58-kor beváltottad a kódot, és megkaptál mindent.
    (Érkezett egy ajándékokról értesítő ablak, elmulaszthattad).

9. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

No pufogni jöttem! Gazda: Technics11986 ID: 55949134 szeretem volna fát vásárolni. Eddig simán ment. Most megint bonyolult. Valami alkalmazásra hivatkozik. Eddig simán ment. Ez is bonyolult.

10. Othep

Szia.

Milyen fát szerettél volna vásárolni?
    Titokcsemetét? Fagőzös? A Gyopárvölgyben szerettél volna valamit csinálni?
    Hol próbálkoztál? Böngészőben? Kliensben?
    Tudnál képet hozni a hibaüzenetről?
    Mikor jelentkezett a hiba, mit csináltál éppen?

Technics11986, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Elfelejtette a kártya adatokat. Beadom neki. És most a tokenért nyőkőrőg. Erről lemaradtam. De miért felejti el?

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Engedélyezned kell az adatok mentését, mert, ha nem, akkor mindig újra be kell írnod.
    A kétlépcsős azonosítás miatt már minden tranzakciónál kérik az egyéb megerősítést. ( jelszó, sms-kód)
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  13. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Farmszintem 98, a Karneváli forgatag1 felhője kész, de nincs paszulyom, így nem tudom beüzemelni.

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Akkor adott a feladat, meg kell szerezned a Paszulyhoz a jogosultságot.:) Ehhez Valdemár feladatait kell teljesítened a Gazdakörben.

• Az égig érő paszuly
      • 30. szinttől, korlátlan
      • Cseresznyét és tenyészállatokat kell beszállítani.
      • Cserébe alapólakat (többek közt denevért is), illetve tapasztalatpontot lehet szerezni.
      • A feladatsor elvégzésekor megnyílik az Égig érő paszuly a térképen.
    Az eddig megszerzett felhőidet a rendszer tárolja, amikor teljesíted a gazdaköri feladatokat, akkor meg fogod kapni.
    Minden információt megtalálsz a Farmerama Enciklopédia/ Égig érő paszuly címszó alatt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Sok sikert!

Dolphin, Swartsch, pipásjani és 2 más kedveli ezt.
  15. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Luminary kedveli ezt.
  16. 1anyóca

1anyóca Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, a városban a mozi nem működik? Akárhányszor rákattintok, mindig azt írja "Sajnos most éppen nincs elérhető videó a számodra. Kérjük, próbáld meg később újra."
    Üdv' 1Anyóca ID 11153726

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A mozi már rég nem működik.

18. 1anyóca

1anyóca Fórum-zöldfülű

Köszönöm válaszodat. Eddig csak mindig próbálkoztam, hátha... Végleg megszűnt, vagy csak átmeneti? Valószínűleg lemaradtam a "jelzésről".

19. Nyuszi10

Nyuszi10 Fórum-zöldfülű

Üdvözlet Mindenkinek!
    Azt szeretném megkérdezni,hogy farmmunkást lehet e valahogy ajándékba küldeni egy másik gazdának. Azokból szeretnék átadni, amit mondjuk szerencsekeréken kipörgetek, vagy a feladatok során kapok. Köszönöm előre is a választ.

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez szponzoroktól függ. Hogy van-e mozi. De már jó ideje nincs, tehát nem hiszem,hogy lesz valaha is. :)

Szia!
    Nem. Erre nincs lehetőség.

Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.