Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a hétvége folyamán tudsz venni Farmaranyért is, nemrég jelent meg az akcióról a hír:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szupertáp-akció-baby-boom-farmpengős-tenyésztés-luxus-bájital-csomagok-vására.26109/
    A Farmárudában pedig Farmpengőért tudsz vásárolni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmáruda.14651/page-3#post-1429168
    Jó játékot!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  2. Judit613

Judit613 Törekvő

Sziasztok!

Hogy lehet a Selyemfonalhoz jutni?

Koszi a valaszt!

3. *Napsugárlány*

*Napsugárlány* Utánpótlás-írogató

Szia!
    Az Enciklopédiában megtalálod erre a kérdésre a választ, az
    Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.

A Selyemfonalat a Fonálfarm, a Pók terményes ólja adja, a Műhelyben nem megépíthető, de Gazdaköri küldetésből szerezhető, s csere napon is tudsz szerezni, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860850
    A Selyemfonál piacképes termék.
    További jó játékot!

Dolphin, Othep, Judit613 és 3 más kedveli ezt.
  4. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

Baba Jaga hol találjuk meg segitségét kerem
    Köszönöm

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Lépj be a rémes területek valamelyikére nyisd meg a ólakat a bal oldali menüből a dobozikon alatt. Ott fogod találni, ha van neked ilyen ólad.

jófarmerlány kedveli ezt.
  6. -Pancsi2000-

-Pancsi2000- Járnitanuló

Kedves Moderátor!
    Rémítő vadaskertett szerettem volna venni ,de elnéztem és sima sikeredett . Kérdésem ezt vissza lehet valahogy váltani. -Pancsi2000- ID: 10934527 Köszönettel

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha semmiképp sincs szükséged a Vadaskertre (hasznos lehet pedig megtartani és 8 férőhelyesre felfejleszteni, mert 4 kockán tarthatnál kinn 8 ólat), akkor kérlek, keresd fel a supportot.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)
    Kérj méltányosságot: https://board-hu.farmerama.com/threads/méltányossági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

Rémítő vadaskertet, illetve Rémítő raktárházakat nem tudsz vásárolni, csak gazdakörből szerezni:

Rémítő füvészkert (fák)
    1. >>2017. 12. 01.<< gazdaköri feladatból
    2. >>2017. 12. 01.<< gazdaköri feladatból
    3. >>2021. 06. 30.<< gazdaköri feladatból

Rémítő vadaskert (ólak)
    1. >>2019. 03. 13.<< gazdaköri feladatból
    2. >>2019. 03. 13.<< gazdaköri feladatból

Hátborzongató múzeum (dekor és jutalmazó tárgyak tárolója)
    1. >>2023. 06. 14.<< gazdaköri feladatból
    2. >>2025. 02. 06.<< gazdaköri feladatból

Hátborzongató manufaktúra (terményes ólak)
    1. >>2024. 06. 06.<< gazdaköri feladatból

8. mezosimaria

mezosimaria Utánpótlás-írogató

sziasztok szeretném megkérdezni, van 1 hátborzongató múzeumom.nem jelenik meg a teliholdas területen, hogy tudom átvinni?köszönettel I D 22492758 Maria

9. Othep

Szia.

A kolléga benézett a farmodra, semmi problémát nem talált.
    A Láda / Váza ikon alatt ott a Múzeum.
    De mivel dekorokat lehet beletenni, ezért csak dekoros területre lehet kitenni, termőterületekre nem.
    A dekoros terület a teliholdas részen a Kísértetjárta Kúria, ahová a kolléga ki is tudta volna tenni a Múzeumodat, gond nélkül.

upload_2025-3-15_12-30-14.png

10. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha már megvettem a segítőket a Gyopárvölgyben, akkor miért is nem működnek!? Azért ez már eléggé bosszantó!! Legyetek szívesek megnézni mi a baj? Köszönöm.szupermuter51 ID:24796610

11. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni, sajnos nem találom az Okos füles leírását, megtaláltam a dekorokat de pont ezt nem találom, lehet hogy más néven szerepel?
    Köszönöm előre is a választ.

12. Othep

Szia.

Kollégám benézett a farmodra:
    2025-03-15 (ma) 09:44:44-kor vettél 12 FA-ért Kertész segítőt és 2025-03-15 09:46:49-kor szintén 12 FA-ért Erdész segítőt.
    Mindkét segítőd 48 órára lett aktiválva.
    Az Erdész lejárata: 2025-03-17 09:46:49, a Kertész lejárata pedig: 2025-03-17 09:44:44
    Ha Te nem ezt látod, akkor töröld a beragadt Sütiket, ürítsd a gyorsítótárat.

Miért gondolod, hogy nem működnek?
    Nincsenek teli a Raktáraid, ami miatt nem tudnak szüretelni, fát vágni a segítők?
    A teli vagy majdnem teli állapotra egy piros, illetve narancs harang figyelmeztet is a Raktárban.

Sali~*.*, Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  13. Othep

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  14. KataMara

KataMara Fórumlakó

Utoljára szerkesztett: 15.3.25
  15. Othep

Valóban, úgy látom, oda még nem került be, jelzem a kollégáknak. Köszönjük. :)

De ugyanott, picit lejjebb megtalálható a Játékismertetők menüpont, illetve a Minden, ami Farmerama fórumrészről is elérhető a Játékismertetők.
    Én onnan hoztam Neked az infót.
    Sőt van nekünk egy Dekorbázisunk is : Dekorbázis

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. csabi9911

csabi9911 Haladó

Sziasztok, szuksegem lenne meg ketto darab viragfestes +-ra, piccolon kivul tudok e valahol szerezni? 125 piccoloban csak 2 lett :/

17. Othep

Szia.

Csak a Piccolók szorgalmas bontogatása a megszerzési lehetőség.
    Ritkán eventnyeremény is szokott lenni, illetve ajándékba is kaptunk már a Központtól. De ez a fehér holló kategória, sajnos.

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Van már valakinek csupakabrája? Már egyszer kérdeztem,hogy szerezhető meg, de választ nem kaptam rá! Hátha most valaki megszán értékes válasszal.

19. Othep

Sali~*.*, -ágianyu33- és magdi06 kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, de már belezavarostam ebbe az állatokba! drakula papagályt kellet volna kérdeznem.A feladatbol már csak a 100 db hiányzik?de még mindig nem tudom,honnan szerezzem be.Köszönöm elöre is a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.