Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tron35

Tron35 Járnitanuló

Köszi ! Addig nem mentem el, de a suporttól is megkérdeztem és ők is ezt írták.

2. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Üdv!

Tudom, hogy ide kérdéseket kell írni, ugyanakkor a hozzászólásom előzménye ide lett leírva, tehát ezt folytatom. Igazából egy egyszerű visszajelzést adnék a mozival kapcsolatban. Most már megfelelően betölt a reklámfelület, ugyanakkor szimplán egy sötét keret jelenik meg és igazából a betöltőképernyő is működik (a forgó kis "korong"), már csak maga a reklám nem indul el. Sejtem, hogy még folyik a javítás, de úgy gondoltam jelzem a haladást és, hogy közel a cél.:)

Köszönöm, Bolgár

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

4. Csivava1980

Csivava1980 Járnitanuló

sziasztok
    kérdezni szeretném hol találom a linket ahol a üsd a vakondot játékot tudnám gyakorolni régebben volt rá lehetöség
    válszodat elöre is köszönöm

5. Laboviti

6. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Szia! A kérdezés pillanatában - mivel ráklikkeltem mind a kettőre - egy-egy reklámot takart az illető képe, egyébként eszembe sem jutott volna felháborodni, és megjegyezni. :mad:Talán, mire Te klikkelted, a tulajdonos megváltoztatta, hiszen értesítést kap arról, ha bejegyzése/megjegyzése érkezik. Nem érzem úgy, hogy fenyegetőztem, vagy támadtam volna, de nem tetszett, az kétségtelen... >:(- nem tartom tisztességesnek, hogy a saját reklámot ide be lehessen szúrni bárhová, annak másutt lehet helye, talán egy új topikban, ha vevők vagytok rá.-.- Jó hétvégét!

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Három link volt és van a játékos aláírásában. Kettő YouTube videó, ami engedélyezett (ha a tartalom megfelel a normáknak), illetve egy farmfotó feltöltés. A farmfotó felett jelentek meg reklámok, amik a képfeltöltő oldalhoz tartoznak. De ezt is korrigáltuk.

8. Cukimuki111

Cukimuki111 Fórum-zöldfülű

Hali nem tudok vetni mert ugrál a gyors vetési kis ablak!!! Mi az oka?

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nincs tudomásunk ilyen hibáról, kérlek lépj ki majd vissza és ellenőrizd újra.

10. mocky

mocky Fórum-zöldfülű

Lenne egy kérdésem.Vannak olyan fák, amik már nem elérhetők a titokzatos csemete eventek során.Akkor azokat már semmilyen formában sem lehet majd megvásárolni vagy megnyerni???

11. Laboviti

Szia!
    Egyes régi titokzatos csemetékből kifejlődött fákat a gazdaraktárban farmarany ellenében megvásárolhatunk.
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy eventek nyereményeiként "bármelyik ilyen fa érkezhet".

mocky kedveli ezt.
  12. mocky

mocky Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!! :)

13. tyukanyo59

tyukanyo59 Járnitanuló

a kezdetektol jelentkeztem mentornak,meg nemkaptam egy csibet sem.a 90es szint keves?vagy mitol fugg??itudom a rendszer.....de igy a tobbiek nagy elonyben vannak....aaa nem is vaarok,felesleges :(:cry:

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A mentorok számára a csibéket nem jelentkezési sorrendben a rendszer osztja ki. Várható azonban a mentor rendszer átalakítása (ennek időpontjáról jelenleg pontos információval jelenleg nem rendelkezünk). Várnod kell amíg kioszt a Te számodra is a rendszer egy csibét. Ennek menetét mi befolyásolni nem tudjuk.

15. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Sziasztok!Mennyi csp.-t ad a vízipipa?
    Köszi

16. anyikaa

anyikaa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A piacon a termények között találtam olyat, hogy búvárszemüveg. Ezt hogy tudom előállítani? Milyen állat kell hozzá? Előre is köszönöm a választ.

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia anyikaa!

1 hete került a Gazdakörbe egy állandó feladat : "Ki lehet az" néven. Ennek utolsó szintjén a Búvárbolt ól a nyeremény, ennek terménye a Búvárszemüveg. Kacsacsőrű emlős kell a beindításához, plusz kacsacsőrű táp.
    A Kacsacsőrű ól pedig a tegnap indult Titokzatos tenyészet akció legújabb Titokzatos ólja.

Feladatsor itt :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...detések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-189884

Titokólról pedig itt :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506/

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

19. anyikaa

anyikaa Fórum-zöldfülű

Köszönöm!!

20. a1a4

a1a4 Haladó

A 92. szinten tartok, évek óta játszom, és szerettem ezt a játékot. Most azonban azon gondolkodom, hogy abba hagyom. Oka pl. az a sok "újítás" ami csak rontott a játék élvezhetőségén. Régen élvezni lehetett már azt is, hogy olvasgatom a fórumot. Jelenleg nem tudom használni, mert nem találom meg azt a témát, amire kíváncsi vagyok. Jelenleg pl. kérdésem lenne a Holdköltők eventtel kapcsolatban, de képtelen vagyok megtalálni a fórumot. Régen én is írogattam ma már nem teszem, mert nem idegesítem magam a keresgéléssel. A másik ok az eventek, amik olyan dolgokat kérnek, amik szinte teljesíthetetlenek. Szerettem volna megkérdezni, hogy lehet pandát tenyészteni, de mivel számomra elérhetetlen az event fóruma, nem tudom megtenni. Arról már nem is beszélek, hogy időnként olyan lassú a játék, hogy inkább kilépek. Sajnálom, hiányozni fog egy ideig, ha úgy döntök, hogy nem bosszankodok tovább, hanem inkább abbahagyom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.