Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen adja, a tulajdonságai nem változtak meg.

2. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok, szeretném megkérni a "Valdemáros" gyakorlós címet. Köszönöm.

3. -East17-

Szia!

Ilyen linkek már nincsenek (a központ határozata alapján), tehát nem tudsz előre gyakorolni a vidámparkra.

4. Gitta43

Gitta43 Utánpótlás-írogató

Szeretnék pókot! Hogyan szerezhetnék??

5. -East17-

Szia!

A pók ólját a Teliholdas eventek alatt válthatod ki rémséges növényekért Jack boltjában.

6. Gitta43

Gitta43 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!!

7. alvajaro76

alvajaro76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az a problémám lenne, hogy a Sárkánytojást megvásároltam Valdemár vidámparkjában. A kincses szigetre szeretem volna kitenni, de nincs bent különlegességek között (ki van helyezve a Varjúfa és a Táltostorony a kincses szigeten!). Kerestem minden földterületen, de csak a farmon jelent meg a különlegességek között, pedig csináltam F5, frissítés és egy ki-be lépést is, de semmi változás! Ez természetes dolog így vagy valami rejtett hiba van? Válaszotokat előre is köszönöm! alvajaro76
    Sziasztok! Szolnék, hogy megtaláltam a Sárkánytojást! A vető arató gép nem hozza!!!

dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.3.15
  8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A sárkánytojás a menüdben megtalálható.
    A játékban elérhető tojásokról egy összesítést találsz itt:
    A sárkánytojás minden területen elhelyezhető, de egy területen csak egy darab lehet kinn belőle!

9. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    A búvárszemüveg minek a terménye? Sehol sem találom! Előre is köszi!:)

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A búvárszemüveg a búvárbolt nevű műhelyes ól terméke, olyan mint pl. a festékpaletta, drabolt fa, stb.

A búvárbolt 2015.03.13-tól érhető el a játékban. Egy különleges event-küldetéshez kapcsolódik az elérhetősége.
    A küldetés leírását itt találod:
    A búvárbolt „etetéséhez” kacsacsőrű emlősre és kacsacsőrű tápra van szükség. (1x kacsacsőrű emlős tápja, 2x kacsacsőrű emlős).
    A búvárboltban látható állat a kacsacsőrű emlős. A kacsacsőrű emlős lakot 2015.03.13. (péntek) 14:00 akciótól kezdődően lehet megszerezni „Lant” titokzatos ólakból.
    Részleteket erről az alábbi leírásban találsz:

11. Borsóhercegnő

Borsóhercegnő Fórum-zöldfülű

Segítséget kérnék! Kiforgattam a keréken egy forró csokit, ott jelzi is de a piaci termékek között nincs nálam...Miért?
    69 szintű a játékom....
    Gazda: Borsóhercegnő ID: 50842224
    Megköszönném ha megnézné egy moderátor...:)

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A forrócsoki nyereményt megkaptad, a pajtádnak az "éléskamra" részlegében találod meg.
    Névtelen.png

13. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

Helló! Kiváltottam a vidámparkban a helyet a mesterségek völgyében, de nem adja be, csak ha vásárolok. Mit csinálok rosszul? Köszi!

14. Borsóhercegnő

Köszönöm azt láttam de miért nincs nálam a piacon?...szerettem volna eladni...:)

15. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Nem vagyok admin, de nekem ugyanez a problémám volt, csak frissíts egyet és utána minden gond nélkül ki tudod váltani..:)

Üdv, Bolgár

16. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

köszi! MEgnézem!

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A forrócsoki eladása a piacon a termékek kategóriában lehetséges. A bónusza miatt azonban érdemes saját célra felhasználni, mert 16 órán át ad +10%-al több bahamarama tapasztalatpontot. :)

18. Borsóhercegnő

Köszönöm a választ de nincs a piacomon csak a pajtában látom...:)

19. ancsa

ancsa Utánpótlás-írogató

Jo reggelt!
    A szivarvanyfarol szeretnek erdeklodni.Sajnos nem talalom a linket, hogy mit ad.
    Koszonom

20. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Szia! 150 TP-t ad.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.