Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget!

Luminary kedveli ezt.
  2. 20041029

20041029 Járnitanuló

tisztelt helpek

A gazdakörben lévö új feladat a kockás mocsár történeteibe krokit kellene beadnom...azt honnét szerezhetek.köszönöm a választ

3. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A Kroki feladat a Teliholdas területen volt és én ott is hagytam, mert azt írták,hogy ott lehet tenyészteni,most mivel bezárt a terület nem lehet a kivenni és így a feladatot nem tudom megcsinálni , mit lehet ilyenkor tenni ,hogy kikerüljön a Teliholdas területről

4. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Nálam ugyanez van.o_O

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    a Kroki tanyát a tegnap véget ért eventben (Kockás-mocsár történetei) lehetett megszerezni.
    Ez egy teliholdas új ól, ahogy <<ITT>> bemutatásra került.
    A Gazdaköri feladat állandó, amikor legközelebb kinyit a Teliholdas, akkor fogjátok tudni a szükséges Krokikat termelni hozzá.
    További jó játékot!

20041029 kedveli ezt.
  6. 20041029

20041029 Járnitanuló

Köszönöm a választ

7. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Sziasztok!
    Kérdésem lenne az állandó gazdaköri feladatokban megjelent Kockás-mocsár történetei feladatról.
    A benne levő szúrszop fához és a krokihoz hozzá lehet majd jutni a teliholdnál, Jack boltjában?
    (Ha már állandóvá vált a gazdaköriben a feladat, akkor úgy lenne igazságos, hogy az is hozzájusson, aki valamilyen oknál fogva lemaradt a mocsaras eventről.)
    A választ előre is köszönöm szépen!
    Böbebaba60 ID: 4507014

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Erről jelenleg nincs információnk.
    Korábban is voltak olyan ólak, fák amik eventnyeremények voltak és csak jóval később lehetett valamilyen formában hozzájutni.
    Ha, lesz ilyen lehetőség a későbbiekben - a gyakorlatnak megfelelően - közleményben fogunk hírt adni róla. De, hogy ez mikor lesz, azt nem tudjuk megmondani.
    Az újdonságokról ITT olvashatsz bővebben. Ha, elérhető lenne Jack boltjában, akkor már be lenne írva a tájékoztatóba és az is , hogy mik a kiváltás feltételei.

Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  9. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm a választ!
    Sajnálatos módon én valami miatt lemaradtam az információról!

Luminary kedveli ezt.
  10. .marcsikamama.

.marcsikamama. Járnitanuló

Köszönöm. megtaláltam.

Luminary kedveli ezt.
  11. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

sziasztok, a kockas mocsar tortenete 5/6 kuldetest nem tudom megszakitani. Ha nem all le, nem tudom a Svindlertabor utolso feladatat teljesiten. Segitenetek? koszonom!
    ID: 9410702
    GN: Judit613

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, adj egy másik ID-t, ez nem helyes.

13. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Bocsanat, osszekevertem egy masik ID vel. A helyes ID: 23995173

14. Othep

Köszönöm a helyes adatot.
    Folyamatban van az ellenőrzés. Türelmedet kérjük, mert hosszabb időt is igénybe vehet. :)
    Annyit tegyél meg légy szíves, hogy töröld a gépeden a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat.

15. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Es azt hogy is csinalom? A sutik torlesevel meg el is boldogulok, de a gyorsitotar ...

16. Othep

A legegyszerűbb, ha megnyomod a CTR+SHIFT+DEL billentyűket, és akkor előjön ez az ablak:
    upload_2025-8-3_11-52-54.png

Az utolsó rubrika a gyorsítótár.
    Gyakorlatilag ugyanott van, ahol a sütitörlés.
    Időnként kell gyorsítótárat törölni, de nem állandó jelleggel, mert lassabb lesz utána a betöltés.
    Amikor törlöd a gyorsítótárat, tedd be az utolsó pipát, amikor csak sütit, akkor vedd ki.

Billentyűk nyomogatásával is odajuthatsz, ezt már biztosan ismered, de Dolphin kolléga itt ír a sütitörlés helyéről:https://board-hu.farmerama.com/thre...se-Ól-fa-dekor-elem.19461/page-9#post-1459676

Én magam CCleaner programot használok géptakarításra.
    A CCleaner egy alapvető tisztító program. Innen tölthető le (a link megnyitásával azonnal megkezdődik a program telepítőjének a letöltése): https://www.ccleaner.com/ccleaner/download/standard

A program segítségével megtisztíthatjuk a böngészőnket a felesleges gyorsítótározási mentésektől, illetve a sütiktől is.

Kuzdern és Judit613 kedveli ezt.
  17. Othep

A probléma továbbításra került a Központba.
    Sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mikor fognak válaszolni.
    De nyugodj meg, biztos lesz megoldás a kimaradó időkorlátos küldetésre.

Judit613 kedveli ezt.
  18. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Koszonom a valaszodat! Ma este vege a kuldetesnek, szoval en is remelem, hogy addig megoldodik a gond! :)

megcsinaltam, koszonom a segitsegedet! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.25
    Othep kedveli ezt.
  19. zsoka1953

zsoka1953 Haladó

zsoka1953 iD 1947931 a hétvégi küldetés eventnél a borsból beadtam majd a teljes mennyiséget és most akartam beadni a többit de nem fogadta el és az is eltünt amit beadtam mit csináltam rosszil?
    üdv

20. Othep

Szia.

Nem lehetséges, hogy teljesült a feladat?
    Nézd meg a befejezett gazdaköri feladatok között (zöld pipa):
    upload_2025-8-3_18-12-28.png
    (illusztráció, nem a farmodon készült().

Jelezz vissza, kérlek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.