Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JaniKlari

JaniKlari Járnitanuló

Sziasztok ! Bocsánat, hogy ide irok, de szeretnék Játéklapát-virág-ot termeszteni, de nem kaptam meg a kezdő mennyiséget. Lehet valahol vásárolni ? KÖSZÖNÖM A VÁLASZT !

2. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia.
    A Játéklapát virágot 2025.08.01 - től 03-ig lehetett ültetni. Az 1. küldetésben. Esetleg az event leírását időnként érdemes elolvasni.

_LiNi_86, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Nagyon elakadtam a játékban. Az elsőt sikerült megcsinálnom.
    Amikor továbbléptem a lövés után jött is két virág, majd a következő lövések, amelyet kb. 1 órán át csináltam nem jött a virág, kiléptem, visszamentem, semmi. Azt hiszen rossz volt a kezdés is, tehát be kell látnom, hogy egyáltalán nem is értem ezt a játékot.
    ID számom 5338636 Köszönöm a segitséget.

4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A sárga nyíl mutatja, hogy hol kell kimenned a teremből. Itt nem tudsz több mini-játékot lejátszani, ládát kinyitni. Majd egy másik útvonalon fogsz ide visszaérkezni. Ha, átmész az ajtón, akkor az alatta lévő terembe kerülsz. Ez látszik a térképen. Sárgával kereteztem. Ott is alul lesz egy zár nélküli ajtó, amin tovább tudsz haladni.
    A kép bal alsó sarkában a Kazamatatérképre kattintva tudod előhívni a térképet és megnézni, hogy merre vagy a kazamatában és onnan merre vezet tovább az út.

A saját Kazamatatérképed mellett használd -BombadilToma- haladási térképét is!
    Ha, esetleg nem látod alul az ajtót, akkor lehet, hogy túl nagyra van állítva a kijelződ mérete. Böngészőben CTRL és (-) vagy CTRL és egérgörgő használatával vedd kisebbre a méretet. Vagy kattints a felső sávban a visszaállítás (100%) lehetőségre.
    Kliensben a játékon belül a beállításokban kell a Zoom-ot kisebbre venni.

A virágok akkor jelennek meg, ha meglocsolod a földeket. Azért lövöd szét a lufit, hogy a víz a földre hulljon.
    A bogaras vödrök tartalma, ha a virágra hull, akkor viszont eltünik a virág és kezdődhet minden előlről.
    Az eventismertető ide vonatkozó oldalát olvasd át, kérlek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-2025-augusztus.26648/#post-1460247

Sok sikert!

5. Luminary

Szia!

Látom azóta megszerezted a Jáde követ. Már nem kell sok a végéhez.
    Gratulálok!

6. ibolykah

ibolykah Utánpótlás-írogató

Sziasztok:)
    Segítséget szeretnék kérni a Svindlertabor2 időkorlátos feladatát nem tudom megszakítani a megszakítógomb nem működik és így nem tudom teljesíteni.

ibolykah ID: 17695277

János1957 kedveli ezt.
  7. Anyamaci1976

Anyamaci1976 Junior szaki

Sziasztok!
    Sajnos nálam sem működik a megszakító gomb a Svindlertábor 2 időkorlátos feladatnál. Többszöri ki- belépés és frissítés után sem. Érdeklődni szeretnék, hogy mi ilyenkor a teendő?
    Előre is köszönöm szépen a választ.
    Anyamaci1976
    ID:12617915

János1957 kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Ellenőrzésre jogosult kolléga érkezéséig szíves türelmedet kérem.
    A hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet a várakozás.

János1957, Lenczy és ibolykah kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Ellenőrzésre jogosult kolléga érkezéséig szíves türelmedet kérem.
    A hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet a várakozás

János1957 és Anyamaci1976 kedveli ezt.
  10. tremama0422

tremama0422 Törekvő

Sziasztok! Sajnos egy idő óta nálam nagyon lassú a játék, lefagy, kidob és újra kell tölteni, ami elég hosszadalmas, csak förog a táblán a napraforgó és nagyon sokáig tölti be a játékot. Vajon mi lehet az oka? ID 45638869 tremama0422

11. Othep

János1957 és ibolykah kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Ez egy hiba.
    A közleményt itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-az-időkorlátos-gazdaköri-küldetéseknél.26655/

Türelmeteket köszönjük.

János1957 és Anyamaci1976 kedveli ezt.
  13. ibolykah

ibolykah Utánpótlás-írogató

János1957 és Othep kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

A Kolléga ellenőrzése során végignézett minden területet (a gyopárvölgyet kivéve) és nem talált semmilyen problémát vagy rendellenességet.
    Kérlek, töröld a sütiket, gyorsítótárat.
    Itt a hétvége, többen interneteznek. Ez hatással lehet a hálózatra.
    Ellenőrizd az internet sebességét.
    Pihentesd a routeredet: először a gépet, majd a wi-fit kapcsold ki. Pár perc pihenő után először a wi-fit, majd a gépet kapcsold vissza.
    A farmozás ideje alatt ne wi-firől, hanem hálózatról netezz, ott erősebb a jel.
    Zárd be az összes felesleges ablakot, csak a farm legyen nyitva.
    A kliens kevesebb erőforrást igényel, próbáld ki, ha eddig nem játszottál azon.
    Néhány más javaslat Ableotory kollégától:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

macimami1958 kedveli ezt.
  15. tremama0422

tremama0422 Törekvő

Szia kedvea Othep! Köszönöm szépen az ellenőrzést, kb. így szoktam farmozni.Naponta végigcsinálom ezeket a tanácsolt dolgokat. Most váom a szakembert, hogy a gépemet is átnézze. További kellemes hétvégét!

macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Köszönjük, hogy visszajeleztél.
    Kellemes hétvégét kívánok Neked én is. :)

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Anyamaci1976

Anyamaci1976 Junior szaki

János1957 és Othep kedveli ezt.
  18. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Egyszerüen nem tudok tovább menni a mostani eventen segitséget kéérek! afranya1945 ID 24400208

19. Luminary

Szia!

Jelenleg a 4-es teremben vagy a zöld portál végpontjánál. Nincs semmi gond, indítsd el a minijátékot! Ha, nem jelenik meg az indításhoz az ablak, akkor lépj le a tüzelőállásról és lépj fel ismét.
    Ha sikeresen túljutottál a játékon, akkor nyisd ki a ládákat és alul-középen hagyd el a termet, miután kinyitottad az ajtót, Kazamatakulccsal.
    upload_2025-8-11_19-57-28.png

Továbbiakban használd -BombadilToma- útvonaltervét, haladj a piros nyilak mentén:
    upload_2025-8-11_20-1-19.png

Nagyobb méretben és az idézésben a térkép magyarázatát az eventcsevegőben találod meg.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  20. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

Sziasztok,
    Kérdezném mért nem tudom le adni a gyopárvögybe le adni Falu föterébe a cuccot ajándékért
    Enci-Jozsi ID,6324774

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.