Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre ilyen változtatás valószínűleg nem kerül be a játékba. Mindenki a saját elképzelése szerint piacozik, sajnos ebben az 1 darabos tételek is benne vannak (árletörési szándékkal talán).

-mamazsu- kedveli ezt.
  2. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

877-es kérdésemre köszönöm a választ, mindent megértettem. Ha ajándékba jön a fésű akkor mikor és kitől várható?
    Mert az szerepel az eventleírásban hogy játékban marad.

3. -East17-

Szia!

Nem szerepel ilyen az event leírásában, hanem pontosan az ellenkezője:

Amennyiben nem használjuk fel Bajuszgyár építésre a Fésűket, azok is beváltásra kerülnek az event végén:
    • 12 CSP és 25 TP jár értük darabonként.

4. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Megnyugodtam végig olvastam és az utolsó feladatnál mind a 4 bajusz-szalont és + 2. szintet is kapunk.

5. BitóGréta

BitóGréta Fórum-zöldfülű

Hogyan tudok óriás ólat szerezni? Köszönöm a segítséget

6. -East17-

BitóGréta kedveli ezt.
  7. SestriPlayer

SestriPlayer Fórum-zöldfülű

sziasztok, új játékos vok,nemrég regisztráltam és még nem tom, h hol tegyem fel a kérdésemet...bocsi, ha rossz helyre irtam
    hogy/hol tudom megváltoztatni a regisztrációs email cimemet?

8. -East17-

9. -East17-

10. Laczika1

Laczika1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Érdeklödni szeretnék,hogy nem tudná nekem valaki megmondani miképp lehet olakat,fákat átküldeni a szomszédaimnak.A segítséget elöre is köszönöm.Szép napot és jo játékot kívánok mindnenkinek.Üdvözlettel Laci

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Erre kizárólag az időnként megrendezett Ajándékozás és kereskedelem event alatt van lehetőség.

Kérlek, a következő alkalommal ne nyiss új topicot, hanem kérdésedet/bejelentésedet írd le egy már aktívba annak témája szerint.

12. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Megkaptam a felhősort, mint event nyereményt, de már lebontottam a fél kerge kertemet és semmit nem fogad el a 2x2 es a 2x1 -es helyen. Nem lett volna egyszerűbb megírni, hogy mi tehető ki rá? Mert ha csak az 1000 Tp értékű dolgok, akkor hajtott volna rá a fene! Miért mondják, hogy "nem tematikus, bármit rá tudok rakni". Köszönöm, ha válaszoltok.

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Érdemes úgy keresgélni a menüdben, hogy ne olyan tárgyat próbálj kitenni, ami esetleg korábban már volt kinn a farmodon és fejlesztett, emiatt törlés után "egyben" került vissza. Ha nincs megfelelő tárgyad, pár csp értékben vásárolhatsz a gazdaboltban. :)

14. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Ez nem volt túl sok segítség, vettem egy 2x2-est, de 2x1-esből csak baromi drága van vagy FA-ért. Egyébként nem fejlesztéseket próbáltam meg kitenni.

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    2x1-es felhőkre a fartársaid (jobb híján sajnos) múmiamedvéket szoktak használni, amit Jack boltjában lehet kiváltani rémisztő növényekért cserébe. Jeleztük már az illetékesek számára, hogy ezzel a méretű felhővel sok a problémátok, mert nem nagyon tudtok mit kitenni rá már egy idő után.

16. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sajnos ez az új fórum nekem nem jött be! Semmit sem találok,ami engem érdekelne,sőt a régi fórumtársaimat sem,meg hogy engem is nagyon visszaminősítettek. Ezért nagyon hanyagolom még a belépést is. Azért most bátorkodom megkérdezni, hogy az aktuális eventhez kapcsolódóan, hol a p........ban tudok a társaimmal beszélgetni? Minden segítőkész választ előre is köszönök!

17. Farmama01

Farmama01 Fórum-zöldfülű

Szép napot! Segitséget szeretnék kérni. VIII. képregény event. Szeretném leadni az event utlsó oldalán a bajuszgyárat, hogy megkaphassam a tartós változatát, de a játék nem fogadja be. Azt irja, hogy csak 0x Bajuszgyár marad a pajtában. Ezért nem tudom befejezni az eventet.
    Farmama01
    ID: 18858699

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A fórum csevegős részlegét itt találod:
    Az aktuális event beszélgetős topicját pedig itt:
    Az új fórumon mindenki 0 hozzászólással indult, ezért lett kevés a Tiéd is ahhoz képest, amit megszokhattál a másikon. Strukturálisan nem sokat változott a jelenlegi fórum felépítése, minden a régi fórumról már jól ismert részleg megtalálható.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A leadás megtörtént, a szintet befejezted. Elértél a képregény utolsó lapjára, az ajándékaidat megkaptad.

20. Farmama01

Farmama01 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors segitséget!

_tHUNder_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.