Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszönöm...akkor benézegetek a megadott linkekre.,bár megjegyzem, hogy ez régebben sokkal egyszerűbb volt. A fórumtársaim elveszítése azonban nagyon "fájdalmasan" érintett. Amikor megkérdezik, hogy ajánlanám-e barátaimnak,ismerőseimnek a farmeramat, hát most már teljes bizonysággal ki tudom jelenteni,hogy.......NEM!..Ne szenvedjék végig azt, amit Én már több mint öt éve szenvedek a meggondolatlan,teszteletlen....változások miatt. Köszönöm!

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

3. lambada56

lambada56 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Egy kérdés........hol lehet lakcímet,telefonszámot megváltoztatni?

Köszönet a válaszért! :)

4. -East17-

Szia!

A fórum jobb felső sarkában a nevedre állj rá az egérrel és megnyílik a beállítási menü.

5. lambada56

6. lambada56

Bocsánat,azt nem tettem hozzá,hogy a bankolási adatokhoz kellene...pl. farmarany vásárlása mobiltelefonnal......!

7. -East17-

A bankolás ilyen használatához nem kellenek az adatok. Akár sms-ben akár telefonhívással vásárolsz, nem kell semmit kitöltened.

8. lambada56

Eddig a magyar mobilomról vásároltam.......de megváltoztattam a címem,telefonszámom németországira,mert az itteni bankkártyámmal akartam fizetni....de sajnos nem megfelelő......így a rendelésnél már a német számom adja ki.......de nem arról akarok vásárolni......:( vissza kéne állítanom az egészet,csak nem tudom,hogyan?????? :( :(

9. -East17-

Értem. Nos német adatokkal magyar bankolás nem valósítható meg. Az ottani support segítségét kellene kérned ebben az ügyben, ha ott élsz most.

10. lambada56

Megtörtént már.......! 1-2 napig várnom kell a válasszal......:( Addig viszont lejár az event,és nem tudom befejezni :(

Köszönöm a válaszod! :) További szép napot! :)

11. -East17-

Annyit még megtehetsz, hogy a mi supportunknak is megírod, de nem vagyok biztos abban, hogy érdemben tudnak lépni külföldi ügyekben.

12. lambada56

Hát ez az.....:D Mindegy...kivárom......:) addig meg megpróbálok mindent "bedobni" :D
    Köszönöm!!!!

13. jucus040

jucus040 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni, hogy party malomlapátot hol lehet előállitani.

14. -East17-

Szia!

Egy régebbi event jutalma volt a Szárnybontogató nevű ól, az állítja elő. Aki nem szerezte meg, az más módon az ólhoz nem jut hozzá.

15. jucus040

jucus040 Utánpótlás-írogató

Köszonom a választ.

16. kata1939

kata1939 Aktív író

Ha a szabadság módot aktiválom. azt irja 30 napig lessz aktiválva. Tehát 30 napig nem mehetek be a farmomra? Én csak 5 napra netudok majd bemenni.Szeretnék választ kapni hogy van ez? kata1939 vagyok Előre is köszönöm a választ.

17. -East17-

Szia!

A szabadság mód téged semmiben sem korlátoz, bármikor bemehetsz és tevékenykedhetsz.

18. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Köszönöm a jelzést az illetékesek felé. Most kiraktam rá egy nagyobb értékű tárgyat.

19. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Kérdezték tőlem, hogy alap kaméleon lakot honnan lehet szerezni és nem emlékeztem rá. Segítenétek? Mert megvan neki a sárga, de nem tudja mire ráhelyezni. Köszönöm, ha válaszoltok.

20. -East17-

Szia!

A városi gazdaboltban vásárolható meg, 5750 CSP az ára és a 66. szinttől elérhető.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.