Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek az ilyen esetekben ellenőrizd oldalanként, hogy minden kérdésre adtál-e választ?

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!​

2. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! Most vettem észre, hogy a pajtában a termények között álbajusz és aranybajusz is van. Mi a kettő között a különbség? Előre is köszönöm a válaszodat!

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia nagyjuli!

Az Álbajusz az event ideiglenes terménye. Ezt termelték a Bajuszgyárak, amiket be kellett adni az utolsó ablakban.
    A játékban maradó Bajusz szalonok terménye az Arany bajusz.

Bajuszgyárhoz ( ideiglenes event kellék )
    Tulajdonságai:
    • Szükséges idő: 5:00 óra
    • Szükséges szint: 21
    • Amit ad: 100TP és 1 Álbajusz
    • Az indításhoz 1 kakukkra és 1 kakukktápra van szükség

Bajusz-szalon ( játékban maradó )
    Tulajdonságai:
    • Szaporulati idő: 08:00 óra
    • Szükséges szint: 65
    • Amit ad: 1 Arany bajusz és 48 TP
    • Etetéshez szükséges: 1 kakukktáp és 8 kakukk

4. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Üdv! Ma délután 4 óra előtt vásároltam 2*50 farmaranyat sms-ben, de sajna azóta sem érkeztek meg... :( Anyaló ID: 4141739

5. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

6. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

:eek: hajnali fél 5-kor indulok melóba. :( kifejezetten a farmmunkások miatt szerettem volna vásárolni, ami mire hazaérek, már nem lesz akciós. :( igen, közben írtam az általad megadott helyre is, hátha... :( Köszönöm, hogy válaszoltál.

7. MadameRose

A pénzügyi részleg teljesen más. Mi itt ilyen esetekben nem tudunk segíteni. Valódi pénzzel megfelelő csoport foglalkozik. Fő a biztonság! :)

8. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

9. kispalika69

kispalika69 Járnitanuló

Ha a malomban mindkét helyen beállítom hogy keverjen valamilyen tápot, akkor hogyan tudom megnézni hogy egy bizonyos tápból éppen hány darabom van?

10. MadameRose

Szia!
    A pajtádban a Táp menü részben (végén találod a szigeti tápokat), vagy a piacon az áruk eladása részben.

ada77201 kedveli ezt.
  11. MadameRose

Szia!
    Az event vége előtt indítottad a feladatot. A 24 óra nem járt le az event végéig. Egy minimális mennyiséget szállítottál be, ezt is látjuk. Azt viszont nem tudjuk technikailag ellenőrizni, pontosan mennyi jutlamon járt volna, és mennyit kaptál meg valójában.

12. kispalika69

kispalika69 Járnitanuló

Köszi! A pajtában eddig is látható volt, vagy csak az új malom óta van?

13. MadameRose

Igen, ez nem változott.

14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Jó reggelt!
    Kérdezném,hogy mi a jó fene lenne ez a vakondúrás??? Megmondom őszintén szőrnyű.:)

Zarabianka és TimikeFarmGirl kedveli ezt.
  15. TimikeFarmGirl

TimikeFarmGirl Fórum-zöldfülű

Segítség! Hirtelen megjelentek a földemen ilyen kis undok vakondok és szétrobbantják a földem! Ez miiiiiiii??????

Zarabianka kedveli ezt.
  16. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

szia!
    Április bolondja, ....................

krisztabanya kedveli ezt.
  17. 35anya

35anya Fórum-zöldfülű

Az lenne a kérdésem, hogy a vakondokkal, mit lehet tenni?

Zarabianka kedveli ezt.
  18. patakvera

patakvera Fórum félistene

Én is elvakondosodtam....>:(

19. Laboviti

Szia!
    Ásó Márkó, a szorgos vakond a farmon végre valahára kiszabadult az Ipari park "fogságából". Megtalálta a kivezető utat, most már a logisztikai tervét megvalósíthatja.
    Szeretné "behálózni a földterületeket", hogy a természet éledezésétől kezdve folyamatosan elraktározhassa az élelmiszerkészletét a szűkös napokra. Az útvonalát Ti is nyomon követhetitek, ahogyan "áldásos tevékenységét" végzi.
    Ez a munka csak ma, és csak nálatok követhető nyomon. Jó szórakozást a vidám percekhez, órákhoz. :)

suba_klara és Magdusnéne kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Az Égig érő paszuly gyökere elburjánzott.:) A vakond sietett a segítségünkre.
    Ez a munka csak ma, és csak nálatok követhető nyomon. Jó szórakozást a vidám percekhez, órákhoz. :)

Magdusnéne és AnkaFD kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.