Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

Köszi.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk a mini akciók, eventek kezdetéről. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

3. petikalapos

petikalapos Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok-e?még nem volt problémám. Kiváltottam a 4.hasznos terület növelését 40 AB-ért a Bahán,de a banán is eltünt és területet sem kaptam.TUDTOK SEGÍTENI: Köszi. ID-37836983

4. Laboviti

Szia!
    Ma 06:36 órakor a Maja majmok szentélyének 7. kamráját nyitottad meg 35 darab arany banán ellenében. Majd 06:40 órakor 19 darab arany banánért a kamkvatfa szobrot váltottad ki.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

5. a1a4

a1a4 Haladó

Sziasztok! Nagy meglepetésemre ma az egyik megnyert titok olból kiwi ol alakult ki. Nagyon örülök neke. Szerencsére van kiwi tápom, viszont ahogy látom babérlevél kell a keveréséhez. Honnan van babérlevelem azt nem tudom, de már csak kevés van, és nem tudom hogyan lehet hozzájutni. Nincs babérfám, a piacomon nem lehet kapni. Tud valaki segíteni?

6. Laboviti

A Húsvét 2015. felhősor hatása az aktiválást követően egy órán át érvényes (többek között 5% érési idő csökkenés).
    Azokra a dekorációs elemekre fejti ki hatását, amelyek az aktiválást követően "aratunk" egy órán belül.
    Az éneklő tulipán alap esetben 12 óra alatt érik. Ha a felhősor aktiválása után aratjuk, a következő érési ideje 11:24 óra.
    Azokra a tárgyakra a felhő nem lesz hatással, melyek érésben vannak. Pl. A boldog liliom érési idejéből még van 3 óra az nem csökken.

7. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a babérlevél a 95. szinttől ültethető a farmon.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szántóföldi-növények.2797/

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. Koránkelő12

Koránkelő12 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors válaszod! De sajnos a bajusz szót beirva sem ad ki semmit sem az ólaknál sem a fejlesztéseknél.A farmterületeket is alaposan végignéztem , de ez fölösleges volt hiszen tudom hogy ezelőtt sem tettem ki.Ha szükséges itt van az ID számom újra: 15065863

9. Laboviti

Szia!
    Azért nem találod a bajusz-szalonokat, mivel a VIII. képregény event utolsó feladatát nem teljesítetted a megadott accounton.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viii-képregény-event.12251/#post-198071

10. Koránkelő12

Koránkelő12 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszod! Valószinű elnéztem a nyeremények sorrendjét valóban csak az utolsó előttiig jutottam.

11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napot! Lehet, hogy rosszul értelmeztem a kiírást, pedig lementettem és 8x mögnéztem. Nyeremények:Munkások azonnal aktiválódik 1x 48ó, 1x 12órás. De ez a Nyafi nem munkásokat ád, hanem csak aratógépet! Jó lenne javítani a kiírásban.Köszönöm és további szép Húsvétot.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Aratómunkások "bújnak elő" a tojásokból különböző időtartamra.
    Ez az ismertetőben is egyértelműsítve van. :)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/boldog-nyulat-húsvét-2015.12336/#post-207243
    1x Aratógép 12 órára (azonnal indul)
    1x Aratógép 48 órára (azonnal indul)

Farmer*54 kedveli ezt.
  13. arihali_66

arihali_66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Segítséget kérnék, mert hiába értem már el a fa ültetéshez elegendő szintet, mégsem engedi elültetni. Ennek mi lehet az oka? Mert állatokat tudok lerakni, meg díszeket is, csak fát nem, pedig kellene hogy teremjenek. :(
    Előre is köszönöm a segítséget! ;)

14. Farmer*54

Modi én nem vitatkozásból mondom, és ünnepkor nem is veszekszek, még a nyafikkal sem.De munkások van a lementett weboldal képén, lehet volt szólás írják át, mögértöm, de én nem nézöm minden percben az event kiírását, nem is küldöm el a suportnak pihenjenek. Köszönöm a válaszát, vödör vizet lehet lassan aktiválni.

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A farmodban a fák kihelyezése a menüből tökéletesen működik. 1 db alap diófát a farmodon jól látható helyre kitettem. Figyelned kell ugyanakkor arra, hogy alap és fejlesztett fák kihelyezése nem azonos módon történik!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlesztések-fák-ólak.2318/

Kérlek, a következő bejelentésed alkalmával ne nyiss új topicot, hanem használd a már meglévő segítségkérő részlegekben lévők egyikét a problémádnak megfelelően.

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mivel magadnak mentetted el korábban, így az utána történt változások a Te saját dokumentumodban nem jelentek meg. :) Így lehet az, hogy Nálad még nem a most aktuális sorok vannak az adott rubrikákban.

Farmer*54 kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia _tHUNder_!

Segítséged szeretném kérni. Réges régen, volt egy tp táblát "cipelő" Sid a játékban. :) Róla valahol fellelhető esetleg az "irattárban" egy kép vagy animáció?
    Nem létkérdés, majd ha lesz időd várom válaszod. Köszönöm.
    Békés ünnepet kívánok.

18. Farmer*54

Ez egy őszinte igazság, elfogadom a választ. Ezért sírom vissza a régi időt mert az á után ritkán jött a b terv.xD

_tHUNder_ kedveli ezt.
  19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Amennyiben Neked megfelel, így tudom adni. :)
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../f00dd57231e0ec51677ef87b80c69041551fb2ba.gif

Baby72 kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

_tHUNder_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.