Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    28744290 ID számú farmerama farm regisztrációs időpontja: 2011-06-08

sziszi1965 kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia _tHUNder_!

De jó, hogy Te vagy itt..;):). Tegnap ebből a feladatsorból hiányzott 54 kivim és 2 sasom. Az összes többi be volt már dobva. Ekkor ránéztem és látom, hogy 14 FA-t kért az azonnali befejezésért. Bevallom, kifizettem a farmaranyat és kivégeztem a feladatot.
    Most akkor ez, hogy van?:sleepy:

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Most, hogy feltetted a kérdésedet, teszteltem. Minden szükséges állat be volt már adva, csak a kivik hiányoztak, és egyesével szállítottam be azokat. Nem jelent meg az arany megváltás lehetősége. Ellenkező esetben nem azt írtam volna. :)

Marika312 és Baby72 kedveli ezt.
  4. Baby72

Részemről elfelejteném a dolgot, de nehezem viselném, ha valami hiba szándékos kihasználása miatt ebből baj lenne.:)

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Néztem most az adataid között, megtörtént a 14 arany levonása, és a feladat is befejezett.. Köszönöm, hogy jelezted.

Baby72 kedveli ezt.
  6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nagyon szépen köszönöm ! Ősszintén kis vitám támadt a menyemmel, mert annó Ő vitt bele a játékba, de napokig nem is foglalkoztam vele, végül függő lettem, csak nekem vmiért . májusi kezdés járt a fejemben.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  7. Baby72

Köszönöm. Akkor megnyugodhatok?

_tHUNder_ kedveli ezt.
  8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Te mindenképpen. :)

Baby72 kedveli ezt.
  9. Benedek123

Benedek123 Utánpótlás-írogató

Helló! Sziasztok!
    Ennyi régi, és új dologhoz sokkal több terület kellene, de nincs!!!!!!!!!!!!
    Ezen el kell gondolkodni, egy kicsit erősen!!!!!!!!!
    Közzel ŐT éve játszom rendszeresen! CSÓK!!

10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia Modi !
    Tudom, hogy csak a TGC tagok csinálhatnak gülüszem zselét.
    Várható e ebben némi változás? Ugyanis roppant kellemetlen, hogy semmiképpen nem lehet megszerezni a receptjét...:(

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

12. Laboviti

Szia!
    Bárminemű módosítás központi döntésen alapul. Ha történne változás azt a hivatalos közleményekben jelezzük számotokra.

13. Laboviti

14. erika1208

erika1208 Junior szaki

Sziasztok! Két kérdésem lenne. Ez a kakukklak nem az a kakukklak ami az eventből lemaradt? érdemes letennem az ólat?
    Másik. Hogyan lesz bőregerem?
    Köszönöm a segítséget!
    Erika

15. Laboviti

Szia!
    A Kakukklak:
    Tulajdonságai:
    • Szükséges idő: 1:30 óra
    • Szükséges szint: 46
    • Amit ad: 9TP és 1 Kakukk (pajta-állatok)
    • Táphoz szükséges: 2 szivarvirág és 5 körgabona
    • Tápkeverési idő: 3 perc
    A pajtába kerülő kakukk azonos azzal a kakukkal, amiket a Kakkukk-eventek alkalmával tudunk begyűjteni.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viii-képregény-event.12251/

A denevértenyésztés képes, részletes ismertetőjét az alábbi linket megnyitva találod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bat-mánia-sötét-szárnyak-suhogása.410/

eronax kedveli ezt.
  16. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Sziasztok! most akkor mégis 10-től van Valdemár? mert tegnap azt olvastam hogy 15:00-ra módosul a kezdés,viszont nálam nyitva van.

17. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! A Valdemár vidám parkban nem működik a vakondos és fölötte egy felkiáltó jel van. Megtudnátok mondani, hogy mit jelent? Köszi előre is.

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Valdemár egy hiba miatt jelent meg korábban, a valódi időpont továbbra is a délután 15 óra. Játszani sem tudtok vele, ugyanis néhány perc múlva ki is kapcsolták.

19. tabascos

tabascos Járnitanuló

Nekem pedig egyáltalán nem jelenik meg a Valdemár park. Nincs is hová belépnem. Üzenet, hogy várjam meg amikor legközelebb jönnek.

Egy rövid látogatásra hamarosan megérkezik Renzo Valdemár vándor vidámparkja.

Az event kezdete várhatóan: 2015. április 09. (csütörtök) /10:00 óra/
    Az event vége várhatóan: 2015. április 10. (péntek) /11:00 óra/

Nekem pedig egyáltalán nem jelenik meg a Valdemár park. Nincs is hová belépnem. Üzenet, hogy várjam meg amikor legközelebb jönnek.

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ahonnan idéztél, ott olvasható ez a rész is:

Update: A kezdési és a befejezési idő módosult!

Az event kezdete várhatóan: 2015. április 09. (csütörtök) 15:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2015. április 10. (péntek) 16:00 óra

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.