Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. Belange333

Belange333 Junior szaki

Sziasztok!
    Szintet léptem,kaptam gratulációt egy szomszédomtól!Többször próbálkoztam megköszönni neki,de azt írja ki a rendszer,nincs ilyen gazda!Régóta a szomszédom,mi lehet a probléma?
    Köszönöm,ha megnéznétek!

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy sajnálatos adatbázis hiba aminek kijavítása már folyamatban van.

4. Brazil81

Brazil81 Utánpótlás-írogató

Szóval tudtok a "szomszéd hibáról".
    Én is próbáltam üzenetet küldeni hogy holnaptól felröppenőt kérnék, de "nincs ilyen szomszédom". Már azt hittem elveszítettem, szegény gőzerővel dolgozott, és küldözgettem neki répás kenyeret hogy tudjon haladni. :) De most megnyugodtam, nem veszítettem el, csak valahol az éterben kering. :( A piacon is észrevettem, hogy Ottókánk sok árut dobott ki. :)

5. -East17-

Szia!

Igen, egyelőre ezekkel az információkkal rendelkezünk:

https://board-hu.farmerama.com/inde...áló-hibaüzenet-és-elveszett-szomszédok.12423/

6. gomboc58

gomboc58 Haladó

Évek óta játszom , de még ilyennel nem találkoztam!!!!! A piacon a kecske ajánlat 22 oldal, ami már teljesen érthetetlen számomra, hogy EGY GAZDA tettel fel mindet és folyamatosan nyomja le az árat!!!! ID 6577785

7. -East17-

gomboc58 kedveli ezt.
  8. VandaViki2020

VandaViki2020 Járnitanuló

otto_0 WHERE userID=3

Esetleg tudja valaki hogy mi ez. Az egész piacon csak az ő neve van és még ajándékot is kaptam tőle! Valami nagyon nem jó.:mad:

Most látom hogy adatbázis hiba. Már a frász jött rám

9. -East17-

Szia!

Igen tudjuk, a választ pont feletted olvashatod.

10. tabascos

tabascos Járnitanuló

Nem szeretnék vad találgatásokba merülni, de valaki meghekkelhette a piacot, biztosan utána lehet nézni az ID száma szerint, mert azt is fennen hirdeti a nevében. Nem is merek kitenni semmit sem, de vásárolni sem merek.

11. -East17-

12. macsuo

macsuo Fórum-zöldfülű

ID:32030904 macsuo vagyok.A 90. szintet elértem,5 napon keresztül folyamatosan játszottam,de a beígért termelési ajándékot nem kaptam meg.Mi lehet az oka?

13. -East17-

Szia!

Speciális csomag: 2015-04-07 08:09:16.

Tartalma:

• 2 töklekvár
    • 2 ananászos süti
    • 50% TP bónusz 24 órára

14. lázár-milán

lázár-milán Fórum-zöldfülű

Szia A gazdanevem megváltozott valami "Gazda: otto_0 WHERE userID = '35201'ID: 27768033"lett.Mi ateendőm.

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

16. torpi19

torpi19 Törekvő

a bahamás kaktusz segítség a holnapi event 7 órás növényéhez de valamit nem értek csak vízzel 5 óra 36 perc alatta úgy van hogy +szupertrágya 3 óra 30 perc harmadik sórba ugyanezt leírja 2 óra 48 as idővel most melyik igaz vagy az egyik sima trágya esetleg?

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Fogalmazz kérlek kicsit pontosabban. A kaktusz érési idejére vagy kíváncsi, vagy valamelyik event növényére?

18. torpi19

torpi19 Törekvő

igen érési időre
    kerestem 7 órás növényt hogy a holnapi szintén 7 órás eventnövényhez támpontot adjon és a kaktusz az egyetlen és ott vannak ezek az adatok

19. Gabynyanya

Gabynyanya Utánpótlás-írogató

Szia MadameRose!

Mikor várható ismét a kereskedelem (ajándékként: pl. fák, ólak stb küldése)?

Szép estét kívánok :)

20. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Hello!
    Tehát a 7 órás event gaz érése:
    Vízzel: 05:36 ó:p
    Víz+trágya: 05:02 ó:p
    Víz+tr.+Supertrágya: 02:01 ó:p
    Ha esetleg van még valami érés gyorsítód, akkor az is rövidíti az érést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.