Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Edi.mama

Edi.mama Fórum-zöldfülű

Köszi. én sosem jutok hozzá semmihez.

Bathilda kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A képregény V. event nyereményei között is szerepel titokzatos tenyészet. Legyen szerencséd.

Bathilda kedveli ezt.
  3. valimama11

valimama11 Fórum-zöldfülű

Nagyon érdekes sokszor nemtudom megcsinálni afeladatot mert nen lesz meg afelrőppenő pedig egyfojtába csinálom ahogy beérik. Már vasárnap kész lettem a feladattal és még 250 hiányzik .

hannamari1976 kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

5. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Érdeklődnék,hogy a vihar event 4.szintjén beadandó tortákért kapott pontos értéket kell beadni? Mivel 17475-nél járok és van egy rakás 75 tp értékű amivel próbálom befizetni a fennmaradó 25tp pontot,de nem történik semmi?

6. -East17-

Szia!

Úgy tűnik, csak a pontos összeget fogadja el. Ha módodban áll, akkor tegyél ki egy alap sütit majd azonnal le is arathatod, így lesz egy 25 pontértékű tortád. Ha ez nem megoldható, akkor a supporton jelezd a dolgot.

7. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Köszönöm,de csak félig örülök a válasznak mivel az összes tortám már több mint 10 órája kinn van így nincs minitortám most várnom kell a reggeli 30db-ig?! ki lehetett volna írni az event ismertetőjébe

8. -East17-

Ezért mondtam, ha nem megoldható akkor írj a supportnak. Mivel még most sem tudjuk, hogy hiba lépett fel, vagy más a helyzet ezzel a jelenséggel, így előre nem írhattuk be az ismertetőbe sem.

9. papa

papa Fórum-zöldfülű

Nem tlálom a hiányzik még..................topikot.

................

Ajándékozós rész törölve. /-East17-/

10. -East17-

11. papa

papa Fórum-zöldfülű

Köszönöm

12. -Tasman-

-Tasman- Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nekem sem akarja elfogadni sem az XL-es sem az L-es tortáimat megállt 17475 nél.

13. -East17-

Szia!

Úgy tűnik, csak a pontos összeget fogadja el. Ha módodban áll, akkor tegyél ki egy alap sütit majd azonnal le is arathatod, így lesz egy 25 pontértékű tortád. Ha ez nem megoldható, akkor a supporton jelezd a dolgot.

14. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Sziasztok!

A körözött receptjére lennék kíváncsi, miből készül?

Üdv
    Trapper40

15. norcsi63

norcsi63 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt hiszem, hogy az event kimondottan munkanélküli játékosoknak indul és egyedül állóknak. Régóta játszom, de teljesen még egy eventet sem tudtam befejezni, de most ennél hogy még az legelső alapot sem ez meg lep. Vagy én játszom keveset (bár az időmből ennyire telik) nekem munkám is van, családom is, de minden nap félórával elöbb kelek hogy tudjak játszani. Azt hiszem, hogy ez volt az utolsó event amibe belefogtam. Látom 9 óra mulva vége és nekem még 1700 db hiányzik ahhoz hogy az első feladatot teljesítsem ami kizárt így amit eddig megtermeltem az most kuka? Ráadásul a paradicsomot, uborkát répát már befizettem. Ilyenkor az is elvész? A tortáimmal mi lesz az is kuka mert nem tudom sehol felhasználni. Nem lehetne egy kicsit hosszabbra tervezni az eventeket? Én napi 10 órát dolgozom. Régebben tudtam a telefonomon is játszani de már nem lehet rajta mert a flash player nem elég hozzá. Lassan így az alap játékon kívül már semmiben nem tudok részt venni. Ne csak arra gondoljatok aki otthon meg a munkahelyén egyéb dolga sincs. Köszönöm, hogy itt lehetek, de a mai világban a munkahely az egyik legfontosabb, viszont így meg nem annyira élvezet a játék. :-(

Lilieth és ikivid kedveli ezt.
  16. Laboviti

Szia!
    Körözött receptje - Lekvárfőző műhelyben, a 2. szinttől elérhető!

Hatása: 10%-kal növeli a zselécukor felröppenési esélyét 6 órán keresztül.

17. Laboviti

Szia!
    A feladatok teljesítésénél érdemes akkor beszállítani a kért mennyiségeket amikor már a rendelkezésünkre áll a kért érték.
    A beadott tételek nem járnak vissza.

18. Marcsi19635

Marcsi19635 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

Nem ide való rész törlése /Laboviti/

19. Laboviti

20. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Szia, köszi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.