Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia bonba73_Gazda!

Nem tudom, hogy a hivatalos tenyésztési leírásban található ismertető miért nem számít számodra igazi válasznak!
    Ezt Te sem gondolhatod komolyan, hogy minden tenyésztésednél elvárható lenne, hogy ne a kötelezőt adja, hanem mind megugorja a lehetségesen megugorható 1 szintet.
    Ez sem most, sem régebben nem volt így.
    Most is, és régebben is örültünk, ha nem a kötelező, egyel magasabbat adta, hanem ugrott, és kettővel adott magasabbat!

"Ha 4 egyformát teszünk be tenyésztésre, a következő szintű tenyészállat automatikusan jár, de ha szerencsénk van, akkor egyel nagyobb is lehet."

2. petfru

petfru Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Elnézést, ha rossz helyre írok, nem jellemző rám az irogatás. Most mégis muszáj. Kaptam egy kódot, miszerint fele annyi idő alatt készül táp. Ezt be is váltottam és működött is. Ennek az ideje 2 hét. Még jelzi is az oldalamon, hogy aktív a bónusz. Viszont amit ma indítottam, tápkeverést, nem a fele annyi időt mutatja az óra. Megnéznétek, hogy mi a baj. Egy barátommal játszunk, ő is beváltotta, de nála a fele annyi időt mutatja, és készíti is a malom. Köszönöm. petfruID: 5018492

3. Nildia

Szia petfru!

Nem mindegy, hogy mennyi idő van még a bónuszodból.
    Nem fogja az előre beprogramozott akár több mint 100 órányi tápból levonni az időt, csak annyiból, amennyi ideig érvényes a bónusz. Ha már csak pár órád van a hatóidejéből, akkor bizony csak arra a pár órára lesz hatással, hiába állítasz be jóval többet.

4. petfru

petfru Fórum-zöldfülű

A bónusz még 37 óráig érvényes. Elindítottunk egy 36 órányi tápkeverést, és 72 órát ír ki maradék időnek.

Mindegy. Köszönöm!

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

5. Nildia

Szia petfru!

Amennyiben most indítottad, érdemes lehet esetleg leállítani a keverési folyamatot.
    És újra elindítani, egyesével léptetve a mennyiséget.
    Ha viszont az első rekeszed jelenleg foglalt, és a 2. rekeszbe tennéd be a 36 órát, akkor arra már biztos, hogy teljes egészében nem lesz hatással.

6. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

Szia.
    Farmarany rendelésnél a 0690189009 telefonszámot hozza be nekem. Amire az automata azt mondogatja a hívott szám nem megfelelő. Miért?

7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ha van más szólgáltatónál is telefonod, kérlek próbáld meg arról felhívni.

8. Johanna

Johanna Utánpótlás-írogató

Szia.
    Megszeretném kérdezni hogy SMS-ben Farmaranyrendelést hányszor lehet leadni, mert 2x elküldtem az sms, de mind a kétszer ugyanazt a számot adta meg, de természetesen csak egyszer írta jóvá a 50 db Farmaranyat. Akárhányszor belépek mindig ugyanaz a kód jelenik meg. A telefonos megrendelésnél, meg nem jó a telefonszm amit kiír, miért??
    Szia. Most ezt nem mondod komolyan? Hogyhogy más szolgáltatónál? Ahhoz hogy rendelhessek gyorsan fizessek elő egy másik szolgáltatónál ?? Vagy nem értem. Köszönöm szépen van egy szolgáltatóm, úgy 15 éve. Nem a szolgáltatóval van a baj, hanem nincs ilyen telefonszám, amit a játék kiír. Ez a baj.

dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.4.15
  9. MadameRose

Csupán próbáljuk kideríteni mi lehet az oka. Ha végképp nem megy, akkor marad az SMS fizetési mód. SMS rendelésnél a BIG ID mindig ugyanaz marad.Kérnék egy User ID számot, valamelyik farmodét.

Utoljára szerkesztett: 24.4.15
  10. pandaworldkft

Szia. 28047293

11. MadameRose

Eddig 4 db SMS rendeléses Farmaranyat kaptál meg. A telefonálás esetén a szolgáltató bármilyen tiltása meghiúsíthatja, vagy akár maga a készülék is blokkolhatja a hívást. Rajtad kívül még nem jelezte más, hogy nem tudja használni a telefonhívásos megrendelést, ezért kértem, ha van rá lehetőséged, próbáld ki másik szolgáltatónál. Nem azt kértem, hogy most fizess elő egy másikra. :)
    Ha nálad nem jelenik meg a 4x50 Fa, akkor próbálj meg egy ki-, belépést.

12. pandaworldkft

Szia. Az SMS rendelés megjött,azzal nincs gond, csak jobb a hívásos. Most mondanám hogy hívd fel azt a számot amit leírtam,mármint amit nekem kiír a gép, de ugye az aért nem jó ötlet, mert akkor már rendelsz is rögtön. Azért köszönöm, nekem tényleg azt mondja a gép hogy a szám nem megfelelő.

13. MadameRose

Én el is hiszem neked, különben nem írtad volna. Igen, tesztelni nem akarom, mert pénzbe kerül.

14. gab19

gab19 Fórum-zöldfülű

Bocs biztos bennem van a hiba,de nem emlékszem hogy kacsacsörü emlös lakot hol lehetett szerezni,én minden eventet végig csináltam kacsacsörü emlösöm van de lakom nincs,kösz a választ.

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A kacsacsőrű emlős lakot 2015.03.13. (péntek) 14:00 akciótól kezdődően lehet megszerezni „Lant” titokzatos ólakból.
    Részleteket erről az alábbi leírásban találsz:

16. gab19

gab19 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ

_tHUNder_ kedveli ezt.
  17. bencica

bencica Junior szaki

kacsacsőrű emlőst hol lehetett szerezni?

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

19. hMagdi8

hMagdi8 Utánpótlás-írogató

Szia! Az szeretném kérdezni ? 84.szinten vagyok,ki szeretném váltani az élő legendát,csillagom és kupám is van.MIKOR LEHET?

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az élő legenda rúna az erdei tisztás bölcs tölgyének a legfelső rúnája. Ahhoz, hogy azt elérjed, ki kell váltanod az előtte lévő rúnák közül az "útba esőket".
    Itt találsz képes leírást a bölcs tölgyről:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.