Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

2. Nildia

Szia _livia70_!

Ha például nem rendelkezel kellő mennyiségű csereengedéllyel, akkor nem tudsz cserélni.
    Nem elég, ha pont annyi van, ahány cseretárgyat adnál, maradnia kell engedélynek.

3. Nildia

Szia napocska76!

Léghajós cserét szeretnél lebonyolítani, vagy valakivel megbeszélt cserét, ajándékozással?
    Mindkettőhöz engedély kell, a léghajóshoz csereengedély, a cserepartnerrel intézhetőhöz pedig ajándékozási engedély.
    A csereevent ismertetője a linken :

https://board-hu.farmerama.com/inde...és-kereskedési-nap-cserenap.2741/#post-227031

4. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

van 25 csere ajánlatom, szeretnék egyet elfogadni és mégsem engedi, nem zöld, hanem szürke a jel.. miért? mit nem teszek jól?

5. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Eddig a sima átutalással rendeltem többnyire aranyat vagy sms-sel. De az átutalás 3 napot igénybe vett. Nézegetem most ezt a trust pay megoldást. Ez gyorsabb? Valamint, megbízható, írnátok róla nekem egy kis szösszenetet! Köszönöm szépen, sziasztok!!

6. Nildia

7. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

most birsalmafa xl békatóra. van is beszedbe ilyen fám... ez előbb sikerült fát -fára cserélnem.. és van egy medvebarlang csere az is fára.. hol engedi hol nem... miért?

8. Nildia

Szia ]Anna05[!

Olyan előfordulhat, hogy közben elvitte más a cserét.
    Olyan is előfordulhat, hogy ha nézed a cseréket, egy ajánlat megtetszik, belekattintasz, és ott listáz többet is, pl 3-at.
    Majd visszalépsz, és lapozgatod tovább az ajánlatokat, következő megtetszik, bekattintasz, de ott csak 1 élő ajánlat van, az előzőleg megnézett másik ajánlat látható ebben az ablakban is, de a csereikon itt szürke ( lévén ez ott nem élő ajánlat )
    Ha ilyet tapasztalsz, akkor érdemes a léghajót kikapcsolni, újra belépni.

9. szarvasagancs

szarvasagancs Junior szaki

Nem tudom jó helyre írok, vagy nem.Kérdésem lenne Megjelent az ültethető növények közöt gyopár és tárnics mint eventnövény, de nem látok eventet, nem is olvastam rólla. Lemaradtam valamiről, vagy ez hiba?

10. balu

balu Haladó

Sziasztok!
    Én is így vagyok,hogy nem enged cserélni pedig van belőle és mégis szürke!
    Gránátalmát cserélnék0
    eilingsfeldbaluID: 2221969

11. Nildia

Szia szarvasagancs!

Mivel nem kezdődött most event, ezért a növényeket nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod, nem kell vele foglalkozni.

szarvasagancs kedveli ezt.
  12. Nildia

Szia balu!

A gránátalma cserélhető, ajándékozható!
    Olyan viszont előfordulhat, hogy ha nézed a cseréket, egy ajánlat megtetszik, belekattintasz, és ott listáz többet is, pl 3-at.
    Majd visszalépsz, és lapozgatod tovább az ajánlatokat, következő megtetszik, bekattintasz, de ott csak 1 élő ajánlat van, az előzőleg megnézett másik ajánlat látható ebben az ablakban is, de a csereikon itt szürke ( lévén ez ott nem élő ajánlat )
    Ha ilyet tapasztalsz, akkor érdemes a léghajót kikapcsolni, újra belépni.

13. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék, hol találom a csere-bere topikot a fórumon ahol ajánlatot tudnék tenni? Köszi

14. Nildia

15. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Köszönöm, így megtaláltam

16. jófarmer52

jófarmer52 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ.

17. bohoc0424

bohoc0424 Járnitanuló

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy a páncél panni minden területen hat, vagy csak ott ahova kirakom, pl. kerge stb.?:)

18. Nildia

Szia bohoc0424!

Csak azon a területen fejti ki a hatását, amelyik területre ki van helyezve.

19. maggi75

maggi75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én cserélni szerettem volna a mostani eventben! Felajánlottam egy rénszarvas ólat és cserébe kértem mosómedve odut! A csere megtörtént egy bizonyos snoopy66 tal! Csak hogy az én rénszarvas ólam eltünt,de nem kaptam érte semmit! Nincs a raktáramban a mosómedve odu! ugyan így jártam mormotavackot adtam béka tót kértem! Mormota eltünt,béka nincs! :(

Bocsi! Közben megkaptam mindent egy kibe lépés után

Összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.4.15
  20. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    az a gondom ,hogy nem tudok cserélni fát fára . több lehetőséget végignéztem , olyat is amit nem is akartam megcsinálni de mindenhol szürke csere jel van pedig van engedélyem . akkor most mi a helyzet . szimpla , egyszerű fák cseréjét sem engedi a rendszer .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.