Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A felhősor csomag tartalmazza az aktiváláshoz szükséges tárgyakat is, ezek a menüdbe kerülnek a vásárlás után. F5 gombbal mindig érdemes frissíteni a játékodat ilyen vásárlások után. Ez után keresheted a paszulyon az újonnan megszerzett sort, kiteheted rá a tárgyakat és lezárhatod a jutalomért.

Baby72 kedveli ezt.
  2. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok
    Tudom, hogy mint Moderátoroknak nincs beleszólásotok a fejlesztésekbe-változtatásokba. Azért csak megkérdezném, mi a hivatalos mondás az újfajta trágya kezelésről/eladásról/vételről? Mi volt ezzel a fejlesztők célja? Miért változtatgatnak egy működő piaci rendszert (kockáztatva ezzel egy újabb hibalehetőséget)?
    Válaszotokat köszönöm :)
    ps: remélem a kérdéseimet jó topicban tettem fel :)

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Amikor valamilyen változás történik a játékban, mindig továbbítjuk a fejlesztők felé a reakcióitokat. (Nem csak mi, hanem minden nemzet adminjai. :) )Ezzel a trágya változással kapcsolatosan is elmondható, hogy kaptak hideget is-meleget is. :) Hivatalos állásfoglalás annyi érkezett egyelőre, amit olvashattatok már-a bejelentéskor- . Egyelőre ennyi áll a rendelkezésünkre. Talán bízhatunk abban, hogy egy későbbi produceri hírlevélben Varun majd erről is említést tesz.

Szőkebácsi kedveli ezt.
  4. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Szia :)
    Igen, a vélemények ilyenkor tobzódnak. Én inkább a változás okait próbálom firtatni.
    Értem én, hogy a játéknak van egy evolúciója - de nem tudom miért visszafele történik mindez. Sajnálatos...
    További szép napot Nektek :)

5. varga0410

varga0410 Járnitanuló

Sziasztok,szeretném meg kérdezni miért nem lehet trágyát venni a piacon,a mostani event hosszú érésű mind,bizony kellene.Köszönöm a választ.ID4895257

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

7. varga0410

varga0410 Járnitanuló

Szia akkor miért indítanak ilyen eventet,ha nincs event ,annyit veszek amennyit akarok.Miért van ez???régota játszom a játékot,sajnos mostanában mintha vissza szorítanátok a játékosokat azt veszem észre.ID4895257

Anikó1961 kedveli ezt.
  8. pareva

pareva Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Bahamán nem lehet termeszteni anyai szeretetet, csak apait? Azért kérdezem, mert nekem csak az apai szeretet ikonja jelent meg a Bahamán :(
    Köszi előre is!

parevaID: 15236948

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A két növénynek nem azonosak a feltételei. Az event leírásában ezt a kolléga egyértelműen kiemelte:

10. pareva1

pareva1 Fórum-zöldfülű

_tHUNder_ kedveli ezt.
  11. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Szia Nildia ujfent én vagyok Meg csináltam amit irtál de Mind a két felső sor fel ugrik nem tudom hogy lehetne rögziteni Ne haragudj a zavarásért

12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia _tHUNder_!:)

Lehet arról tudni valamit, hogy ismételten gond lenne a paypal fizetéssel?
    Az előbb azt írta ki, farmarany vásárlásnál, hogy hiba történt. 2x próbáltam rendelést eszközölni, nem sikerült.
    Köszönöm előre is a segítséged.

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia! :)
    Nem volt ilyen bejelentés a külföldi kollégáktól sem egyelőre. Kérlek, próbáld meg egy géptisztást követően újra végrehajtani a megrendelést.

Baby72 kedveli ezt.
  14. Baby72

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

16. Baby72

17. -East17-

Szia!

Sajnos egyelőre semmilyen információval nem rendelkezünk. Jeleztük a történteket, várjuk a visszajelzéseket.

Baby72 kedveli ezt.
  18. Baby72

Köszönöm, várok.

19. vikica

vikica Utánpótlás-írogató

szia ! Vn egy kisebb nagyobb baj vásároltam nem rég egy kaptárt a kalózbarlangba és nem tudom ki rakni és azt írja hogy nincs elég terméked a pajtában ilyenkor mi tudok tenni ?

20. -East17-

Szia!

Pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.