Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Banános.Joe_Tsz™

.Banános.Joe_Tsz™ Járnitanuló

Helló! :)

Lenne kis problémám, s erre keresnék megoldásokat! :p

Helló Ismét!

Na a következő problémák léptek fel nálam, ebben kellene kis segítség!
    1- Hányas szinttől elérhetőek a kakukkos feladatok?
    Jelenleg a 72 szinten lennék, de csak a legújabb kakukkos feladat van a gazdaköriben.
    2- A kakukkot amit efektíve tenyésztenem kellene, azt hol lehetne beszereznem?

Köszönöm, s további szép napot!:music:

2. banana2001

banana2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy a menüben ( ?, !) Nem találom a ! alatt a chatet!
    Tudtommal nem bannoltak ki onnan, és már a weboldalamat is többször frissítettem.
    Mi lehet a gond?

3. boka007

boka007 Haladó

sziasztok!

azt meg lehet valahol nézni, hogy hol tartok a korábbi kakukk események feladatsoraiban amik 2015. május 25. (hétfő) 14:00 órától állandó gazdaköri küldetésekként visszatérnek? Csak mert a mostani Punkakukk ideiglenes feladatsor kb akkor ér véget, gondolom váltják egymást. Szeretnék kalkulálni, hogy hogy lenne érdemes felhasználni a szupertápokat!

4. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Előfordulhat, hogy úgy léptél ki a farmodról, hogy előtte nem zártad be a chat ablakot. Lépj ki a farmodról, zárd be a böngit, nyisd meg újra és lépj be.

banana2001 kedveli ezt.
  5. Divagarde

Szia!

Amikor ismét játékban lesz, megtudod nézni a gazdakörödben majd. Állandó küldetések lesznek, ráérsz teljesíteni őket.

6. boka007

boka007 Haladó

azt nagyon tisztán értem, hogy állandó küldetések lesznek. csak az a helyzet, hogy ha jól emlékszem egy két punkkakukk (utolsó kért állatka) hiányzik. nagyon jó lenne tudni, hol tartottam. Leegyszerűsítem a kérdést: van rá mód, hogy megtudjam mielőtt hétfőn újra megjelennek, vagy sem? köszi!

7. Divagarde

Csak az az egy mód van, amit írtam.

8. __Anita__

__Anita__ Utánpótlás-írogató

Miért van az, hogy aratni szeretnék, erre kiírja, hogy nincs elég trágyád, és nem lehet aratni. Ki-belépés már megvolt. Mi ilyenkor a teendő?

9. Divagarde

Szia!

Töröld a böngésződ előzményeit, zárd be, nyisd meg újra és lépj be a játékba.

10. __Anita__

ok, de csak 1 farmon csinálja ezt!

11. Divagarde

Kérlek add meg annak a farmodnak az ID számát ahol ezt tapasztaltad.

12. __Anita__

KÖSZÖNÖM! Már működik! :)

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

14. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

Szia! Most vettem fürge malmot 150Fa-ért ,de csak 14 órát írt ki.
    Farm nevem : Elizabeth1955 ID:5366652.Köszönöm

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Elizabeth1955!

Persze, hogy 14 órát ír ki, mert annyi van hátra abból az időből, amíg még megvásárolható. Ezt látod az eventóra alatt.
    Hogy mennyi ideig dolgozik a Fürge malmod, azt a Bónuszrekeszedben ellenőrizd. Ott az információs buborék megmutatja a hátralévő időt, ha ráviszed az egeredet.

16. chili48

chili48 Törekvő

Nem tudom máshol is igy van-e de nálam a tenyésztelepen 3. 4. vagy az 5. alkalommal tudom csak berakni a tenyészteni valót! Mindig kidobja!

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

18. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Sziasztok! Kiváltottam 2 farmaranyért a nemesítés azonnali befejezését. Rákattintok a cserepek átnézésére, de nem csinál semmit. Most akkor "kidobtam" 2 aranyat? Köszi a választ

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egy frissítést követően is változatlan a helyzet?

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

20. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Frissítés után is változatlan.
    Gazda: b.andi41ID: 19622678

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.