Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia b.andi41!

2 Farmaranyért igaz, hogy befejezted, de a cserepeid még bent vannak. Rá kellene kattintanod alul a zöld gombra, a cserepek átnézésére, akkor kapod csak meg a nemesítés eredményét.

2. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Épp az a problémám, hogy hiába kattintok rá, nem történik semmi

3. Nildia

Szia b.andi41!

Ebben az esetben futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével ez kifejezetten fontos:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

4. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Megpróbálom, köszönöm.

5. Esbeta73

Esbeta73 Utánpótlás-írogató

Meddig marad még a gagyi Malom?

6. Nildia

Szia Esbeta73!

Kifejtenéd bővebben, mi is a problémád a malommal?

7. Esbeta73

Esbeta73 Utánpótlás-írogató

Gondolom ami mindenki másnak, amikor szembesül azzal, hogy a keverés végén kapjuk meg a tápot. Egészen sokfélét kell előállítani, nem biztos, minden esetben végig szeretném keverni. Csaképp kénytelen vagyok, mert elveszik a rászánt idővel együtt.

8. Nildia

Szia Esbeta73!

A több rekesz lehetőséget nyújt arra, hogy akár ugyanabból a tápból több tételt is elindíts, így nem kell teszem azt 100 db tápot egyben bevárnod, hanem beteheted 10-20-70 bontásban is akár.
    Igaz, hogy a keverési idő végén kapod meg, de azért a mozgásterünk a 3-3 rekesszel elég nagy, mindenki a saját időbeosztása szerint programozhatja azt.

9. Farmeranyu39

Farmeranyu39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A csillámporról hol lehet valamit megtudni? Köszi.

10. gazoskert

gazoskert Aktív író

Szia Kedves Admin:)
    Szeretném kérdezni ,hogy a pékségben az 1-es szinten a lángos recept aranyért van-e meg kell venni vagy automatikusan jár a pékséggel?zsemle és zabkenyér van de lángos nincs.és a boltban sem találom ahol megvehetném a receptjét.A természetgyógyász és a lekifőző normálisan működik semmi gond vele.A pékséget most az elmúlt hétvégén kaptam meg a bank akkor hagyta jóvá.
    ID52136992

11. Nildia

Szia Farmeranyu39!

Az elmúlt pár napban megrendezésre került Farmexpressz akció alatt kis szerencsével a Titokzatos rakományból fejlődhetett ki az Illatszertár, amely a Csillámport adja :

Illatszertár:

Tulajdonságai:
    • Minimum szint: 2
    • Területigénye: 2x2
    • Érésidő: 20:00 óra
    • Amit ad: 250 TP; 1x Csillámpor (Termény); 4 egység trágya;
    • Tápigénye: 1x Pillangótáp; 3x Pillangó
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-luxusexpressz.12520/

12. Nildia

Szia gazoskert!

Egy 2012-es eventen volt a Lángos receptje nyeremény :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/2012-03-08-magyar-hetek-a-farmokon.2047/

Ha Te ezt nem teljesítetted akkor, jelenleg Farmaranyért vásárolhatod meg a Gazdaboltban.

13. gazoskert

gazoskert Aktív író

De nem találom ott sem sajnos kerestem :)no mindegy majd előkerül valamikor a Gazdabolt polcán
    Köszönöm szépen a választ :)Szép estét :)

Répás kenyér receptet találtam és sok minden mást de lángos nincs sajna többször megnéztem és most is megnéztem azonnal megint :(

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.5.15
  14. Nildia

Szia gazoskert!

Nem mindegyik régebbi receptet tudod utólag megvásárolni.

15. gazoskert

gazoskert Aktív író

Rendben van köszönöm ,belenyugszom :)

16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ezt a kérdést már feltettem a hibáknál is, délután.
    Nem mutatja nálam a malom a keverhető összes tápot, csak
    1-3 oldalig mutatja. Hiába próbáltam lapozni, frissíteni nem megy,
    a hibáknál feltöltöttem a róla készült képet.
    megnéznétek, kérlek. :)

17. gazoskert

gazoskert Aktív író

Bocsánat csak nem hagy nyugodni a dolog azt írtad egy 2012es event nyereménye volt a lángos.lehet ,hogy akkor is volt egy event amivel lehetett szerezni receptet .Csak azt nem értem ,hogy akkor nekem a régi kertemben amit töröltem még 2011- körül abban hogy volt lángos nekem 85ös szinten volt a kert .Itt most visszatérő vagyok.És van olyan szomszédom most aki jóval kisebb szinten van mint én péksége van és lángost küldött nekem.csak azért nem hagy nyugodni a dolog.

18. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Több oka is lehet: vehette a lángost a piacon és az Egyszarvú játékóra is lágost ad.
    Egyszarvú játékóra:

• Amit ad (ha önállóan csak kitesszük a földre): 1400 TP és 1 lángos
    • Érési idő: 40 óra
    Valószínűleg később szüntetted meg a farmod, mert az event amelyen a recept megszerezhető volt, az 2012-ben volt.

19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia! Válaszolnál, kérlek, az én kérdésemre is?:)

20. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Bocsánat, pont váltás volt és elsiklottam a hozzászólásod felett.
    Ha a malomban a MIND gombra kattintasz akkor sem mutatja mindet?

nyific kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.