Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Moderátor, köszönöm a fáradozását. Én nem írtam pirossal, de a Hírek a farm belépési oldalán van és nem a fórumon. Ezért nem láttam azt amit hozott.

2. allatfarm1970

allatfarm1970 Utánpótlás-írogató

3. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

Én ezt nagyon nem értem 3 kertem van hofeher hofeher1 hofeher2 neveken úgyanúgy van vetve mind3 kertben a h1 h2 kertemben kb. 3000 kevesebb az eventnövény mint a főkertemben

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ennek így utólag sajnos nem tudunk utána járni, mert nincsenek adataink az előző vetéseidről és aratásaidról. Csak a jelenlegi állapot ellenőrizhető. Esetleg ha elindítottad már valamelyik farmon a malomban az event hozzávaló keverését, az is okozhat számbeli eltérést, vagy mondjuk répás almás csatni helyett töklekvárt használtál fel. De ezek csak ötletek.

5. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

mindenhol egyformán lett keverve pont azért hogy követhető legyen a csatnit meg mindig haszálok event alatt most is egyforma időket ír ki így még soha nem jártam olyan volt hogy kimaradt a csatni de hogy mindent rendben találok és különbség van ilyet még nem buktam a kissebb kerteknél bő 6 órát csak az okát nem tudom azért köszi

6. GoryHunter

GoryHunter Utánpótlás-írogató

Szia Anikó. s azt hogy lehet s az mi is pontosan?

7. -East17-

Kacsa Kata szupertrágya használata vagy nem használata jut még az eszembe, hiszen az is ad plusz termést.

8. -East17-

9. GoryHunter

GoryHunter Utánpótlás-írogató

East igen köszi s közben meg is találtam már :)

Viszont nekem ez bonyolult. . Ezek szerint maradok a jól bevált igaz kis módszernél... :( :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.5.15
  10. incimami

incimami Fórum bárója

Szép estét kívánok!
    Segítséget kérek eltüntek a Mangós narancsos tuirmikszaim valaki nézze meg ha lehetséges
    incimami ID.35997334 Köszönöm előre is a segítséget.

11. -East17-

Szia!

A következőket találtam:

- jelenleg 1 darabod van raktáron
    - az utóbbi időben napi rendszerességgel kaptál ajándékba
    - egy tételben elfogyasztottál 139 darabot: 23.05.2015, 18:39:27

12. incimami

incimami Fórum bárója

Köszike a segítséget, nagyon rendes vagy ,hogy ilyen hamar válaszoltál....

13. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Gratulálok a fejlesztőknek.
    Egy év alatt összegyűjtögetett összetenyésztett összefejlesztett kis vagyonommal, strucc tenyésztésbe fogtam. Összegyűjtöttem 22 millióból 3 balettos és egy szellemes struccot. Beleölve sok ezer forintos szuper táp vásárlásokat is. Gondoltam ez elég lesz a korcsolyás strucchoz. Mit adott a tenyésztés után? Természetesen 1 DB balettosat. Tehát 1 évi munkából sok ezer forintból 22 millió csengőpengőből kitenyésztett nekem egy 6 millás balettost ami a 10% levétele után jó ha 5 milla megmarad. Gratulálok!!! Az életbe nem veszek semmit itt többé pénzért.

14. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Anikó1961 kedveli ezt.
  15. bgyongyi56

bgyongyi56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget kérek már mindenhonnan.Szeretnék vezetékes telefonon FA Vásárolni,de nem jó a szám.09003 20 40 20 Próbálom hívni,de ezen a számon előfizető nem kapcsolható.Kérem segítsetek!!!

16. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Supportról várd a választ, úgy tudom kerested már Őket.

17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hány darab csatnit kéne elfogyasztanom , hogy 1 hétig elég legyen, ha eszek hozzá pinkit? Köszi ha válaszoltok !:)

18. -East17-

Szia!

Egy csatni 18 óra, a Pinkie süti 30% időtartam növekedést hoz. Egy hét 168 óra. Ennek alapján 8 csatni kell: (8x18 )x1.3=187.2 óra

19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen !Akkor jobban járok ha naponta eszem, mert akkor csak 7 db kell.

20. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Sziasztok, bár már harmadszor kérdezem ebben a hónapban, hogy hol a májusi hírlevél, mégis megteszem.

felesleges tartalom eltávolítása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.