Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Köszönöm a gyors válaszod,meg hogy még ilyen késő este is segítesz..Most magam írtam be,nem másoltam és így sikerült.

2. kavargo

kavargo Utánpótlás-írogató

Szia Nildia! Igen, tudom. De csak most jöttem rá hogy írtad hogy hol keressem. Köszönöm szépen a válaszod. Magamtól lehet hogy sokáig nem jöttem volna rá. Ez nagyon ciki számomra. Nagyon sok bocsika. köszönöm még egyszer.

3. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Azt olvasom az "Event kalendáriumban", hogy: "Június 1. - Június 07. -> Sok lúd ólat győz event küldetés"
    Június 1. ma van, és sehol semmi ismertető! Nem kéne egy pár szót szólni a dologról? (Akár arról is, hogy késik az event.)

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Hamarosan (még ma délelőtt!!!) megjelenik a technikai részlegen minden fontos tudnivaló.

5. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

Sziasztok,nem értem ezt a MOZIT . Valamit ki ad de nem lehet megnézni eddig még mindíg sikerült most nem,mit kell csinálnom?? Köszi. ID:6915216

6. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Folyamatosan frissítjük a mozi leírását, hogy minden új belekerülő elemről lépésről- lépésre tájékoztassunk benneteket.
    Kérlek nézd át, biztosan benne lesz az is aminél nem tudod mi a teendőd:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

Utoljára szerkesztett: 1.6.15
  7. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

köszi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.6.15
  8. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Tessék mondani, az okos fejlesztők már megint mit újítottak? Vagy mitől alakult át a vetőtábla? A szigeten a vetnivaló növények hirtelen teljesen más sorrendben jelennek meg a vetőtáblán. Eddig szintek szerint jöttek, ez nagyjából érésidőt is jelent, ami szerintem a leghasznosabb infó, de most ABC-sorrendben. Minek kellett ezt csinálni?
    Nem is tudom visszaállítani, többször próbáltam minden megjelenési helyen a sorrend állítását, de nem ment. Megnéztem a piacon és máshol a növényeknél nem változott az eddigi sorrend. Most ez itt így marad vagy csak kísérleteznek? Kifejezetten jót tesz egy ilyen próbálkozás....

9. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Nem alakult át a vetőtábla, csupán az eventnövény helyeződött át.
    A fejlesztők már tudnak róla, jeleztük nekik.

10. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Kedves Divagarde!
    Ha csak az event növény helyeződött át, akkor miért az "aloe verával" kezdődik a vetőtábla? És ez így is fog maradni? Igaz a másik farmon, amit előbb gondoztam, ott a bambusszal kezdődött.
    Köszönettel Matyi gazda

11. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Üdv gazdák.
    Múltkor megvettem a búvárboltot ki is helyeztem, de nem engedi megetetni!?
    ID: 12401702

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A búvárbolt 2015.03.13-tól érhető el a játékban. Egy különleges event-küldetéshez kapcsolódik az elérhetősége.

A küldetés leírását itt találod:
    A búvárbolt ól terméke a búvárszemüveg. Ez ugyanolyan termék, mint a festékpaletta, vagy darabolt fa, stb.
    A búvárbolt „etetéséhez” kacsacsőrű emlősre és kacsacsőrű tápra van szükség. (1x kacsacsőrű emlős tápja, 2x kacsacsőrű emlős).

A búvárboltban látható állat a kacsacsőrű emlős. A kacsacsőrű emlős lakot 2015.03.13. (péntek) 14:00 akciótól kezdődően lehet megszerezni „Lant” titokzatos ólakból.

Részleteket erről az alábbi leírásban találsz:

13. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Én megcsináltam ezt a feladatot !

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-189884

Meg is van a búvárbolt DE nem tudom megetetne!!!!!!

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

15. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Kacsacsörüe. mikortól tenyészthetek?

16. -East17-

A kacsacsőrű ólja csak titokzatos tenyészetből fejlődhet ki, de magát az állatot megveheted a Piacon.

17. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Bocsánat,hogy már megint segítséget kérek. Van egy másik farmom -mamazsu-ID: 2225113 ott is megcsináltam ezt a feladatot, de nem találom sehol se a búvárboltot

18. -East17-

Pedig ki van téve a Szédült szántódon.

19. dusmáta53

dusmáta53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget vagyis tanácsot szeretnék kérni, a ma indult lúdhoz hogy lehessen el kezdeni a feladat sort mennyi ólat kell vásárolni, hisz majdnem 2 óra alatt van 1 lúd . előre is köszönöm a segítséget ! . dusmáta53 ID 12722207

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia dusmáta53!

Az eventhez tartozó csevegőt az alábbi linken találod :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sok-lúd-ólat-győz-csevegője.12619/

Ez a topik a játékkal kapcsolatos kérdéseknek van fenntartva, nem pedig tapasztalatmegosztó, csevegő topik.
    Ott kellene próbálkoznod a tanács, javaslat kéréssel, köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.