Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy van ez ludas event

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

3. Dewke

Dewke Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Ez a pont főként az adminokhoz szól.
    Az lenne a kérdésem,hogy van e rá esély,hogy nekem a fiókomat vissza állítsa valamelyik admin 2013.04.15-ei pontra?

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Dewke!

Erre nincs lehetőséged.

Továbbá megkérlek, ha kérdésed van, ne nyiss új topikot, nem megengedett!!!
    Kérdésedet a rendelkezésedre álló számtalan segítségkérő topikok egyikében kell feltenned, ezen a részlegen, ahová most is írtál, tehát az irány megfelelő.

5. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni Tőletek.
    Arany prémium tagságot rendeltem. A prémium villában és a víz, ill. trágyadomb méretén is látszik, hogy aktiválódott is, de a 12 db. csillagocskát szerintem nem írta jóvá a rendszer. Az ablakon kinézve is kerestem őket, de elég felhős az idő erre felé xD
    Tudnátok segíteni megkeresni?
    Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!
    Szép estét kívánok!
    Gazda: Coff66 ID:11322023

6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    1. Ha a Kakukkos feladatsorokat nem találod a Teljesíthető feladatok között, akkor javaslom keresd a Befejezetek között. Aki teljesítette az eventek alkalmával, az nem teljesítheti újra.
    2. A tenyészthető kakukk piacképes, az állatok között megtalálod, valamint a Gazdaboltban vásárolhatsz kakukklakot 4000 csp/ól értékben.

7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Kis türelmedet kérem, amíg utánajárunk a dolognak (kicsit szét kergetjük a felhőket). :)

Coff66 kedveli ezt.
  8. Rita1976

Rita1976 Junior szaki

Helló! Hársfavirágot hol tudok venni?

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Hársfatermést a piacon vásárolhatsz ahogy a többi növényt is.
    Hársfához pedig a cseh rokon nevű event alatt lehetett hozzájutni, annak volt egyik nyereménye.
    Egyelőre nem rendelkezünk további információkkal arra vonatkozóan, hogy a hársfa más módon is elérhetővé válik-e a játékban, és ha igen, akkor mikor és milyen lehetőségekkel. Amennyiben bármilyen új információ érkezik majd ezzel kapcsolatosan, ITT tudatjuk a játékosainkkal.

10. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Tudom, hogy most süt a nap és nem látszanak a csillagok, de este, ha besötétedik segítenétek megkeresni azt 12 csillagocskámat?
    Remélem ma nem fognak zavarni a felhők ;)
    Köszönöm a segítségeteket!

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos a csillagok nem kerültek még elő, az ügy részletes adatait továbbítottuk a fejlesztőknek, várjuk a válaszukat és a megoldást, így még egy kis türelmedet szeretném kérni.

12. *nikawicca*

*nikawicca* Járnitanuló

Szia!
    Meg tudom nézni valahol, hogy milyen tranzakciókat csináltam a bankban és nem csak a farmarany vásárlásra gondolok!

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Bank épületében keresd a jobb felső sarokban az Állapot és felmondás nevű gombot.

14. *nikawicca*

*nikawicca* Járnitanuló

Köszi, de ott csak a promóciós részt találom semmi mást. Abból nem derül ki, hogy mikor mit vettem.

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a korábbi vásárlásaidat kívánod csekkolni, a vásárlásokról szóló értesítéséket (email) illetve a bankszámla (telefonszámla) kivonatokat ajánlom a figyelmedbe.

16. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!
    Rendben, köszönöm szépen. Várok türelmesen. :)

17. k.boldi

k.boldi Utánpótlás-írogató

Szia!
    Hova kell írnom, ha nem én vásároltam meg dolgokat (feltörték a farmomat)?

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

19. k.boldi

k.boldi Utánpótlás-írogató

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kérlek a spamek és a promóciós levelek között is kutakodj a levelek után.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.