Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az alábbi linket megnyitva találod a keresett topicot: https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

2. busand

busand Junior szaki

3. szaboerzsike

szaboerzsike Fórum-zöldfülű

sziasztok- egy kerdesem lenne- nyertem egy -korhinta jatekorat- meg is atta a 5600 tp -et de meg kellett volna egy = maja maszkot is --ez nincsen az eleskamraban- meg egy ki-be llepes utan sincsen- nem ertem miert .

4. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

5. szaboerzsike

szaboerzsike ID:34836127

6. Laboviti

A titokzatos ládából 2 órája "fejlődött ki" a körhinta. 38 óra múlva érik be, ezután keresheted az éléskamra polcán a maja maszkot.

7. szaboerzsike

koszonom szepen- en azt hittem hogy az elso aratasnal is mar megkapom a maja maszkot is - igy ertem a dolgokat - koszonom megegyszer szep napot kivanok- jo szorakozast .

8. b.zsófi

b.zsófi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem találom a szomszédkeresőt...
    :oops:
    Tudna valaki segíteni?

Üdv: b.zsófi

9. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

10. b.zsófi

b.zsófi Fórum-zöldfülű

11. eemesee90

eemesee90 Utánpótlás-írogató

a bahama szigeti éneklő lilliomnak mikortol lesz hangja

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos egyelőre nem rendelkezünk az információval, nem tudjuk előre megmondani.

Bármelyik topikban feltehetted volna a kérdést, nem kell mindennek külön témát nyitni, ezért ezt zárom is.

13. cufika81

cufika81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A természetgyógyász mesterségnél mit jelent az ezüst/arany gyümölcsdarabka? Hogy lehet azt szerezni, mire való? Sehol máshol nem látom, csak a turmix-ikon alatt.

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, csak ott fogod látni, mert máshol nem használható. Kérlek olvasd át a mesterség ismertetőjét a további információkért.

Természetgyógyászat:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/

15. cufika81

cufika81 Fórum-zöldfülű

16. tünde282

tünde282 Járnitanuló

Szia! Csak bankkártyával,vagy esetleg sms-ben is meg lehet venni a virágkötő mesterséget?
    Köszi.

17. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Jelenleg nem lehet sms-ben megvásárolni.

18. tornazokni

tornazokni Fórum-zöldfülű

200 party pörgetést vásároltam, átutalással fizettem. A sikeres átutalásról az értesítés megérkezett, a pörgetések jóváírása nem történt meg. Csak az akció alatt beérkezett fizetésnél kaptam volna meg a party pörgetéseket?

19. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Az akcióknak van határideje, ezt érdemes figyelembe venni és akciós terméket akció ideje alatt vásárolni.
    Az átutalás beérkezése és jóváírása 3-5 nap is lehet, erre is érdemes figyelni.
    Kérlek vedd fel a kapcsolatot a megrendelésekkel foglalkozó supportunkkal.
    Segítséget itt találsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

20. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Komolyan mondom, már azon lennék meglepődve, ha működne a mozi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.