Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rita1976

Rita1976 Junior szaki

Köszönöm

2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jó lenne valamilyen megoldást találni erre a kókuszos problémára, sokan írták, hogy különböző okok miatt nem tudnak belépni minden nap,szerintem kérni kellene a BP-t, hogy vegyék figyelembe a sok játékos kérését, mert önhibájukon kívül nem jutnak gépközelbe. Talán mégis lehetne egy igazán humánus döntést hozniuk.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A játékosok erre vonatkozó panaszait továbbítottuk, a döntés a központ kezében van.

4. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

Szép estét Gazdák!
    Szeretném megkérdezni, hol és mikor lehet turbó fákat venni - és a Tour de FarmI. leírása merre található?
    Sajnos sehol nem lelem, pedig átnéztem mindent :(

5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm a biztató választ ! Remélem játékostársaim nevében is, hogy sikerül kompromisszumot kötni.

6. -East17-

Szia!

Turbó fákat a Csemetegőzös akcióban szerezhettünk:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csemete-gőzös.7037/

A gazdaköri feladatok leírása:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

Az aláírásba tehető kép maximális mérete: 500x200 képpont. Ennek megfelelően változtass a most használt aláírásodon.

Sagittarius1959 kedveli ezt.
  7. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget - lassan kezdek képbe kerülni...
    Rossz képet linkeltem be az aláírásba :( ...az eredetit, majd javítom...

8. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Sziasztok! Megszeretném tudni, hogy mikor regisztráltam a játékra. segítségeteket előre is köszönöm!!!
    fannika2006
    ID:11046555

9. -East17-

Szia!

A dátum: 2010-09-05 17:01:10

10. apuka12

apuka12 Járnitanuló

Sziasztok.
    Olyan problémám lenne,hogy a postafiok.hu megszünt,igy nem tudok e-mail cimet változtatni.A Nepáli hirlevelet se kapom meg igy.Mi a teendő?A supportra se tudok irni,mert a levelek a megzünt postafiok.hu-ra megy.

A válaszokat és a segitséget elöre is köszönöm.

11. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm!!!

12. -East17-

Szia!

A suportnak írt levélben jelöld meg azt az érvényes e-mail címet amire a válaszukat várod.

13. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Most olvastam, hogy kaptunk a nepáli vásárlásért valami ajándékot. Sajnos nekem nem érkezett email róla. Pedig szoktam hírlevelet kapni, és a fizetésről is mindig jön értesítő. Email címem regisztrált. Spam szemét átnézve...

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Mica67!

A tegnapi napon a farmok egy részére ment ki a levél, de nem az összesre, aki vásárolt Nepál felhősort.
    A levelek kiküldése ha minden igaz, hétfőn fog folytatódni.
    Addig is kérlek légy türelemmel ezzel kapcsolatban, köszönöm!

Mica67 kedveli ezt.
  15. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Köszönöm, akkor megnyugodtam :)

16. meszesdodo

meszesdodo Utánpótlás-írogató

Ennek örülök, tegnap én sem tudtam kinyitni, pedig fél napot a gép előtt ültem. Valami kompenzáció igazán jól jönne, mondjuk kinyitni a második kókuszt, ha már feleslegesen kattintgattam fél napon át!

17. BBibike73

BBibike73 Fórum-zöldfülű

Nekem megnyílt, és elvileg kaptam is 25 szupertrágyát (számszerűen nem tudom, mert nem figyeltem hogy mennyi volt előtte...) - most viszont a reggeli kókuszdióm zárt, és azt mondja, hogy sajnos túl késő feltörni... bosszantó... de legalább ki lehetne váltani FA-ért...

18. zsuzsu061

zsuzsu061 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Sajnos lemaradtam az első kókuszdió feltöréséről,pedig szerettem volna mindet megszerezni. Ez valahogy nagyon sajnálatos,mert nem voltam,nem lehettem gépközelben,és gondolom,nem én vagyok az egyetlen. Nem lehetne módosítani? Farmaranyért megvásárolni? :oops: Üdvözlettel Zsuszsu061

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Sajnos a kókuszok kinyitása utólag nem lehetséges. Amennyiben egy napon a kókusz kinyitása nem történik meg a felhasználó által, azt semmilyen módon nem lehet utólag kinyitni. Sem a játékosnak, sem nekünk nincs lehetőségünk az utólagos megnyitásra.

A nyereményözön akció ajándékai tehát a kinyitott kókuszdiók függvényében várhatóak el.

20. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Szép jó reggelt:)Szeretném megkérdezni ha a szentélybe kiváltom az Acai pálmát csak lesz egy olyan fám?A termését hol tudom felhasználni a piaci eladáson kívül?Köszönöm a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.