Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. eeron

eeron Járnitanuló

Sziasztok!
    Elfelejtettem, vagy sose nem is tudtam, hogy miből lesz a mosómedve maszk. Segítene valaki?

2. pocok0711

pocok0711 Utánpótlás-írogató

szia,a titkosügynökképzőből

3. eeron

eeron Járnitanuló

Jaj, tényleg. Köszi szépen!

4. viki110602

viki110602 Fórum-zöldfülű

Segítséget kérnék! a 7. kókuszdióm nem nyílt ki.
    ID 26026333
    Köszönöm

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A kókuszdiók kinyitásával kizárólag az akció második napján, azaz a 2-es számú dió feltörésével volt probléma. Azt a hibajelenséget később javították.

Onnantól kezdve minden egyes kókuszdió az adott időintervallumon belül problémamentesen nyitható volt, és nyitható az aktuális jelenleg is. Egy már kinyitott kókuszdió vissza nem záródik. Nincs ilyen jellegű hiba az akció során!

Sajnos a kókuszok kinyitása utólag nem lehetséges. Amennyiben egy napon a kókusz kinyitása nem történik meg a felhasználó által, azt semmilyen módon nem lehet utólag kinyitni. Sem a játékosnak, sem nekünk nincs lehetőségünk az utólagos megnyitásra.

A nyereményözön akció ajándékai tehát a kinyitott kókuszdiók függvényében várhatóak el.

6. ciprus48

ciprus48 Utánpótlás-írogató

Nekem sem nyílt ki a 7.-ik,pedig minden nap,így tegnap is bent voltam. Nagyon sajnálom!!!

7. kiskutya29

kiskutya29 Utánpótlás-írogató

A 7.-kel nálam is probléma van...Én minden nap játszom,és az az első,hogy kinyitom az ajándékdobozt...

8. xLilith

xLilith Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Rendeltem szezonmunkásokat május 13-án csekken de még mindig nem érkezett meg a csomag!A supporton nem tudok reklamálni mert számlaszámot kér és a csekkes befizetésnél olyan nincs!

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Sziasztok!

A kókuszdiók kinyitásával kizárólag az akció második napján, azaz a 2-es számú dió feltörésével volt probléma. Azt a hibajelenséget később javították.

Onnantól kezdve minden egyes kókuszdió az adott időintervallumon belül problémamentesen nyitható volt, és nyitható az aktuális jelenleg is. Egy már kinyitott kókuszdió vissza nem záródik. Nincs ilyen jellegű hiba az akció során!

Sajnos a kókuszok kinyitása utólag nem lehetséges. Amennyiben egy napon a kókusz kinyitása nem történik meg a felhasználó által, azt semmilyen módon nem lehet utólag kinyitni. Sem a játékosnak, sem nekünk nincs lehetőségünk az utólagos megnyitásra.

A nyereményözön akció ajándékai tehát a kinyitott kókuszdiók függvényében várhatóak el.

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ebben az esetben a minimum 14 nap amit várnod kell arra, hogy a megrendelésed tárgya megérkezzen a játékodba, mert ennek a megrendelésformának az átfutási ideje jóval hosszabb sajnos.

A megrendelési supporton tudod megtenni a panaszodat, a csekkszelvényről képet csatolhatsz majd.

Itt találsz segítséget:

11. kiskutya29

kiskutya29 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. Akkor biztosan elfelejtettem.Nagyon mérges vagyok magamra. Meg lehet tudni,hogy mi volt a 7. kókuszdióban? Hogy ne szomorkodjam annyira,vagy még jobban? Köszönöm.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Igen, sajnos erősen sanszos, hogy elfelejtetted kinyitni, még ha szándékodban állt is.
    • A 7. nap ajándéka: 10x KacsaKata turbótrágya

13. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok Mindenki!
    Szeretném megkérdezni, hogy a nyereményes táblán, tudom az van írva,hogy visszamenőleg nem lehet kinyitni,de 2 napig nem voltam internet közelben( el voltam utazva,ott nem volt) és így gondolom a főnyereménytől elestem, valahogyan mégis majd megkapni?
    Nagyon sajnálnám elveszteni!
    Köszi a választ!

14. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Nincs rá mód.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/255761/

15. szaen

szaen Utánpótlás-írogató

sziasztok szeretném megkérdezni tegnap kinyitottam az ajándékot és ma zárva volt és írta hogy minden nap lépjek be szaen id34904743

16. v.gergö7

v.gergö7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Azért az jó lett volna ha értelmesebben leírják a modik, hogy ha az ajándékot kinyitod attól még a kókuszdiót is ki kell. Sztem ezt most többen így bebuktuk a tegnapi napot

17. Divagarde

Szia!

Egy már kinyitott kókuszdió vissza nem záródik. Nincs ilyen jellegű hiba az akció során!
    Valószínűbb, hogy mégsem nyitottad ki.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/255761/

18. Divagarde

Szia!

Annál értelmesebben, hogy "minden kókuszdiót kikell nyitni", sajnos nem tudjuk leírni.
    Kókusz nélkül nincs ajándékdoboz, ezt is számtalanszor leírtuk már.
    Kérlek olvasd el a leírást figyelmesebben.

19. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Meg tudnátok adni a régi nublonok küldetése eléri módját? Szeretném elolvasni. Köszönöm

20. Divagarde

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.