Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok azt kérdezném,hogy a tamarindusz,kowhai és amherstia cserélhető lesz-e,mert láttam Csocsoovb ajánlatai között is.Válaszotokat előre is köszönöm baráti üdvözlettel pormacska:)

2. vidám844

vidám844 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A 7.-ik kókuszdió nekem kinyílt, de másnap reggelre zárva találtam, pontosan emlékszem, hogy reggel 4,30 körül nyitottam ki mert korán keltem az event miatt. ID:18783775 Előre is köszönöm ha utána néztek.

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

1. A karbantartás időpontját nem mi döntjük el, csak tájékoztatást adunk róla.

2. Amikor egy változtatásra - javításra szükség van, azt érdemes a következő nagyobb játékba kerülő akció előtt megejteni.

3. Az első 1-2 évben minden event úgy került be a játékba, hogy előtte volt egy fél órás (esetleg 2-3 órás) karbantartás, majd azt követően amikor ismét elérhető volt a játék, indult az event.

4. Csocsoovb

Szia!

Soha semmi nem garantált 100%-ig előre, de várhatóan igen, ezek cserélhetőek lesznek.

pormacska1 kedveli ezt.
  5. Csocsoovb

Szia!

A log adatai szerint sajnos nem nyitottad ki:

Day 7
    Locked

6. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Sziasztok!
    Tudnátok egy képet a Madárijesztő kitehetőről, illetve hogy mennyi idő alatt mennyi tapasztalatpontot ad?
    Előre is köszönöm a segítséget.

7. vidám844

vidám844 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.

8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szeretném megkérdezni hol találom az URL számot , vagy nem tudom mi a neve, képet szeretnék feltölteni a fórumba ott kéri , köszi a segítséget !

9. Csocsoovb

Lacika07 kedveli ezt.
  10. Csocsoovb

11. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Utoljára szerkesztett: 11.6.15
  13. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Hali.
    Volna egy csavaros kérdésem..Régen tudtam már elfelejtettem.A Fel az égbe kütyünek, hogy jön össze a hozama?

14. Csocsoovb

15. Arrah

Arrah Törzsjátékos

16. Csocsoovb

Szia!

A bubiban megjelenő érték hibás.
    Akkor nézd meg, amikor a menüben van, mennyit ír ki:)

17. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Én tudom, hogy ott is ezt írja ki.Azért gyúrtam eddig asztalokra, mert az elméletileg az több az én szintemen.. De azt jól írja ki, mert 1280- 60-%-nál.Tehát akkor hiába ír ki ennyit a bubi, számolni a reálértéket számolja?

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Arrah!

96. szinten a Fel az égbe tapasztalati pontja : 624 Tp ( 96x6,5 )
    Ez szerepel a menüben, ha törlöd a területről. A menüben lévő Tp minden bónusz nélküli az ikonon.
    Ha ezt a 624 Tp-t szorzod a 60% bónusszal, az 998,4 Tp.
    Mint a Kolléga is írta, a Fel az égbe kitehető esetén a buborék Tp összege nem megfelelő.
    Azt próbáld meg, hogy 1 db-ot kézzel learatsz, előtte megnézed a Tp számlálódat, majd aratás után is megnézed a Tp számlálódat.
    A ténylegesen járó összeget számolja el Neked a játék.

19. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Jó majd megnézem.Csak pillogtam, mert így nagyon nem értettem.Köszönöm a válaszokat.

20. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy sajnos tegnapelőtt elfelejtettem kinyitni a farmon a kókuszomat... Annyi minden történt mostanában körülöttem a kórház miatt, hogy hiába léptem be játszani, a kókusz kiment a fejemből... :( emiatt nem lehet meg majd a végén a felhősorom?? Nem lehet sehogy sem megszavazni, hogy akár FA-ért is, de ki lehessen nyitni a kókuszokat?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.