Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    megszereztem egy sarkanytojast,valaki meg mondana hogy hol es mire fejti ki a hatast es milyen hatasa van.
    Elore is koszonom

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tessék:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ojások-avagy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/

A sárkánytojás 168 óra elteltével kel ki (hasonlóan a Bagoly tojáshoz), de ezt is felgyorsíthatjátok a gazdaboltban kapható Tojáskeltetővel, így 1 óra múlva már kikel a tojás.

Az idő végén egyszeri 500 TP-ben részesültök és egy Házi sárkány tulajdonosai lesztek:

Szükséges idő: 10:00 óra
    Amit ad: +20% TP, 20 percen keresztül
    Bármelyik területre kirakható, de minden területen csak 1 darab lehet belőle.

3. WU22

WU22 Utánpótlás-írogató

Ok! megértem amit írsz, de akkor miért írtad korábban, hogy tovább keresitek a megoldást, mivel többeknek semmilyen módon nem volt lehetősége végül kinyitni a Kókuszt annak ellenére, hogy több kísérlet is volt rá! Az én esetemben korán reggel próbáltam nyitni,, de akkor gond volt a nyithatással. Meghagytam a lányomnak, hogy napokig Ő gondoz figyeljen nagyon oda rá. A másik farmon sikerrel is járt, de a WU22 nem hagyta megnyitni a kókuszt, majd már a WU22 sem volt nyitható. //de ezt már tudjátok hiszen megírtam még hétfőn!!// Erről volt szó s ere adtátok azt a választ, hogy:
    "Szia!
    A második napon adott időintervallumban a kinyitások során probléma lépett fel. Ezt a fejlesztők később úgy próbálták meg orvosolni, hogy azok számára, akik abban az időben kísérletet tettek a kinyitásra vagy játékban voltak, egy úgynevezett script segítségével automatikusan megnyitották. Sajnos azonban ez nem hozta a várt eredményt, mert még mindig maradtak olyanok, akiknél ez nem történt meg.
    Többek között ezért is nem számoltunk be az automatikus nyitásokról a hivatalos bejelentések között, hogy a félreértéseket elkerüljük!
    Ezzel kapcsolatosan érdemi információ a hét folyamán várható.
    Köszönjük a megértést és a türelmet!"

Nem mondhatjátok hogy türelmetlen voltam! De már megbocsássatok miért vagyok azért büntetve mert 1. a játék egyik alrendszer nem működik kifogástalanul 2 valamiért végül egyáltalán nem enged be a rendszer? S a fenti két sort akár írhattátok volna mindjárt az elején (bár játékosként akkor sem értékeltem volna korrektnek irányomban) s akkor nem reménykedtem volna!

Bocs, de most csak dühöt érzek! Ez a sokadik eset, amikor tőlem független hibák miatt esek el valamelyik farmon valami lehetőségtől illetve történik olyan, hogy elgondolkodjak azon érdemes e a továbbiakban pénzt gépidőt áldoznom erre a játékra, amit évek óta csinálok.

Tisztelettel WU22!

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A szabályok eleve úgy szóltak ebben az akcióban, hogy NEN lehet utólag semmilyen módon megnyitni a kókuszokat!

Az általad idézett leírtak kizárólag a második napi problémára vonatkoztak. Azoknál a játékosoknál, akik érintettek voltak a második kókusz kinyitásának problémájában, az illetékesek egy úgynevezett script segítségével megnyitották a 2. kókuszt, de kizárólag azt!

Az eventekről/akciókról minden alkalommal visszajelzéseket küldünk az illetékesek számára. Ez így történt a nyári nyereményözön akcióban is. Erről olvashatsz a fejlesztési részlegen, mert a farm-társaid ott adtak hangot kérésüknek az utólagos kinyitást illetően.
    Pénteki napon a kéréseinkre válasz érkezett, melyben határozott elutasítást kaptunk az utólagos megnyitás kérelmezésére, amit a kolléga "tollából" már olvashattál is....

Anikó1961 kedveli ezt.
  5. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

minden teruletre hat vagy csak ahova ki van teve ?

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Mivel a bónusza a bónuszrekeszekbe kerül.. Így nyilván igen!

7. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

koszonom szepen a valaszod

_tHUNder_ kedveli ezt.
  8. WU22

WU22 Utánpótlás-írogató

Tisztelettel, de vagy nem olvastad el amit írtam pontosan, vagy nem értetted meg! ÉN is a 2. számú kókuszdióról beszélek és nem másról!!! S Bocsi de ha egy progin tesztben nem jön ki a hiba, de élesben igen akkor ne a felhasználó legyen már kioktatva és ne Ő legyen már a hibás!
    Megértettem! Nem fogom keresni tovább azt: Ha már én nem hibáztam még is én vagyok büntetve MIÉRT? kérdésre mi a válasz. Én is így fogok hozzáállni a dologhoz. S most félre ne értsd nem rád és rátok vagyok mérges hanem arra a programozóra aki megint félmunkát végzett és miatta többek kedve és örömérzete elment, s csak a bosszúság maradt!

Maradok Tisztelettel WU22

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Végig olvastam a hozzászólásodat, annak alapján kaptad a választ is.. Leírom újra.

Akik valóban érintettek voltak a hibában, azoknak a játékában a hiba korrigálása megtörtént.

További ezzel kapcsolatos véleményedet a panaszkönyvben írhatod le, ebben a részlegben azok már offnak minősülnek.

Köszönöm a megértésedet és a együttműködésedet!

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jó reggelt ! Van 200% bónuszom, mert tegnap és ma is vettem FA-at, a turbófáknál viszont nem 200%ot ad, egy xxles turbó alapból 3100tpt ad kacsázva, viszont itt csak 8300 tpt ad, ez nem 200% , ráadásul még van tp növelő is, nyuszileki meg tavaszi koszoru, meg lehet tudni mért csak ennyit ad ? ID28744290

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Tp értékek ellenőrzésének a technikai feltételei nem adottak az ellenőrzési felületen.

12. mamika57

Azt sem tudjátok megnézni, hogy ha most benézel az erdőbe és megnézed mit mutat? Azt értem, hogy nem tudod ellenőrizni, de szerinted 8300 tp jár egy xxl-es kacsázott mamutfára 200%os bónusszal ? Alapesetben 81ezer körüli tpt ad reggel az erdő, nemcsak mamutok vannak, most 150ezer körül adott , tehát sehogyan nem jó!

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kb. lehetetlen küldetés kategória kimatekozni az összes a tisztásodon lévő fáid értékeit. Erre nincs kapacitás.

14. mamika57

Nem azt kértem ,hogy az összes fát , én azt kérdeztem , hogy 1 db xxles mamutér miért csak 8300 tp jár 200as bónusszal ? Ez olyan nagy kérés? Nem szeretek akadékoskodni, de ha már vettem aranyat 2szer amiér jár a 200%, akkor azt hiszem elvárhatom , hogy meg is kapjam. Kicsit sőt nem is kicsit inkorrekt ez így.

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Leírtam Neked, hogy TP értékek ellenőrzésére nincsen technikai lehetőségünk!!

Tehát nem látom azt, hogy mennyit kaptál vagy mennyit nem kaptál. Újra csekkolni nem tudjuk, mert vélhetően mindkét bónuszod le fog járni amire a fád megint aratható lenne. TP-t manuálisan pótolni sem lehetséges. Minden alkalommal amikor arra lehetőségünk van, a legmesszebbmenőkig segítjük a játékosokat, sajnos azonban vannak esetek amikor mi se tudunk túl sokat tenni az adott ügyben.

Köszönöm a megértésedet!

16. mamika57

Csak az egyik bónuszom fog lejárni, tuti, hogy csak 100%os bónusszal számolt, ez nagyon nem jó így, kicsit becsapósnak érzem , reggel írok aratás után, mennyit adott, mert a ma kapott 100-as bónusz még él, de egy kérdésre még mindig nem válaszoltál , mennyi tpt járna egy xxles mamutra ami kacsázva van és 200%os bónusz van hozzá ? Gondolom ezt csak meg tudod írni , nem ?

17. Csocsoovb

Szia!

A problémád abból fakad, hogy rosszul számolod a bónuszok hatását.
    Te összeszorozni szeretnéd a bónuszokat, az pedig csak összeadódik. Azaz a 200% TP bónuszod nem megháromszorozza a korábban kapott értékedet, hanem két alap értéknyit még hozzá tesz.

Mielőtt panaszkodnál arra, hogy nem kapod meg a megfelelő bónuszt, kérlek írd le az összes bónuszodat, amit hat a fára, és határozd meg, szerinted annak mennyit kellene adnia, és ehhez képest mennyit kaptál meg.
    Ezt követően ellenőrizni fogjuk a számolásodat, és megnézzük, hogy a gyakorlatban megfelelően működik-e.

18. mamika57

Ok ! Tehát, alapból jár érte 3100,ehhez jön 200% ami ugye 6200 =9300tp és akkor még nem számoltam a tavaszi koszorút és a húsvéti lekvárt, nekem viszont 8300 tpt számol ami még a tp növelők nélkül is kevesebb 1000 tpvel nem ?

19. Csocsoovb

Szia!

Bizony nem!

1. Az alap nem 3100 Tp!
    2. A 200% bónuszt csak az alapra kell számolni!
    Tehát nem a 3100-at kell szoroznod hárommal, hanem az alapot kettővel, és azt hozzáadni a 3100-hoz. Lényegesen kevesebb érték fog kijönni.

https://board-hu.farmerama.com/inde...iója-az-új-bónuszrendszerben-2012-07-17.1902/

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Akkor kezdjük az elejéről..

Turbó mamutfa xxl fáról beszélgetünk, aminek az alap tp értékei a következők:
    Amit tehát a menüdben látsz, az az alap érték!!!
    Erre számolja rá az érvényben lévő 200 Tp-t, amikor kihelyezed a fát, majd ha az a tisztáson történik, erre jön rá a tisztás 10%-a, és ha megszórod kacsa Katával, akkor még az is.

Összesen 7.100 TP-t várhatsz el ettől a fától a jelen körülmények között (egyéb bónusznövelő szerek használata -lekvárok stb. nélkül)!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.