Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Egy xxles mamutra kacsázva alapból 3100 tpt ad, megnéztem a másik farmon, ezért írtam, akkor szerinted mennyi az alap ? Jó lenne végre tudni , mert ezt még egyikőtök se írta meg.

2. mamika57

Na és a kacsatrágya ? Azzal 3100 tp.

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon egyszerű: a fának az alap TP értéke 2000 TP.
    A képen, és a GYIK-ban is ez az érték látható.

Ha kata és lekvárok nélkül számoljuk, akkor csak 6000 TP járna a 200% bónusz miatt.

4. mamika57

A kollégád is írta ugyanezt, viszont kacsázva 3100 tpt ad, de tudom mindig nektek van igazatok , hiába reklamálok és azt is tudom, hogy nem először van 200%os bónuszom, máskor 200 ezer fölött adott ezt is tudom, mert az erdőt soha nem bontom le, ezenkívül írom is, mindegy , már nem is vitatkozom, sikerült lehúznotok jó pár tpvel, hálából mert vettem aranyat. Köszi !

5. chuckybaba

chuckybaba Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

Hosszas gyűjtögetés után kiváltottam a vidámpark zsetonok által egy építési helyet a mesterségek völgyében (1250 zseton). Eddig lekvárfőzőm és természetgyógyászatom volt.
    Most akár a pékségre, akár a virágkötőre mennék a vásárlást ajánlja fel a rendszer. Akkor most hogy van ez? Tulajdonképpen mire jogosított fel a nyeremény?

Egy ki-bejelentkezés után jó lett! Így kérdésem tárgytalan!:)

dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.6.15
  6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Valdemár bazárjában a mesterség kiváltásának feltételei vannak:
    Amikor ezt az ajándékot vásárolod meg a bazárban, azzal csak a mesterség elérésének jogát kapod meg.

7. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Szia,
    A felhőmről hiányzik a doki II..
    Tegnap cseréltem kiviért, és szomorúan tapasztaltam, azt írta, nincs ilyenem.
    No azt gondoltam, ez fejlesztés és kell hozzá a doki I. Ma azt is cseréltem, de így sem tudom kirakni a felhőt :(

Léci, segíts mit kéne másképp csinálni.

.Khrone.ID: 5308379

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, helyezd ki a területedre a doki I-et, majd helyezd rá a doki II-t. Amikor ez kész, akkor töröld, a menüdből pedig az összeépített tárgyat tudod majd kihelyezni a felhőre.

9. mamika57

Helló ! A kacsakatás történetre azért válaszolhatna valaki !Az se számít ? Csak akkor ha nincs bónusz ?Csocso vagy valaki .

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Itt láthatod a korábbi választ:

Kacsa Kata bónusza + 50% TP, amit szintén az alap értékhez kell hozzáadj!

11. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Sziasztok!

Összeépített kitehetőt szerettem volna küldeni ajándékba, de nem engedi. Így nem tudom elküldeni???

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Ebben az esetben sajnos nem lehetsz sikeres. :(

13. mamika57

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    tehát mindennel együtt 7.100 nál tartunk (lekvárok nélkül mert a tesztelés során azokat nem aktiváltam). Ehhez hozzáadod a lekvárt....60% az plusz 1200=8.300,

15. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Szép napot Mindenkinek,
    tudna Nekem valaki segíteni, melyik topicban találom, hogy ki mit mire cserélne? régen volt olyan, hogy csere-bere, de most nem találom.
    előre is köszönöm a súgást!
    Böbibaba69

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

17. mamika57

Elég érdekes bemutató, 6100tpről indul, kacsázva lesz 7100 , mintha azt írtad volna a kacsa +50%,6100-nak az 50%a 1000 ? Jót elszámolgatunk itt, látom Neked 8300 ra jött így ki, vmi . csak nem stimmel .

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A képen már a kacsa kata szórás is rajta van, kérlek figyelmesen nézd azt át!

19. mamika57

Nézem-nézem, de a szórás után vált 7100-ra, még szemüveget is váltottam közben, ez az egész nem igaz, nem tudsz meggyőzni, inkább Te is nézd meg jól a képet , de alaposan ám .

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Alap turbó mamutfa: 1000 Tp
    XXL turbó mamutfa: 2000 Tp
    Minden bónuszok nélkül a menüben...

Kihelyezve a tisztáson (+10% tp), aktív 200 % tp, húsvéti lekvár (+30% tp) tavaszi koszorú (+30% tp) megszórva Kacsa Kata szupertrágyával (+50% tp) = 8.300

Akkor is ennyi, hogy ha még 2 nap múlva is ezen vitázol velünk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.