Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

_tHUNder_ kedveli ezt.
  2. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    a Tour de farm küldiben kaptam jutalmul egy szárnybontogatót de nem találom sehol . egyébként egyáltalán mi az ?:)

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia pilcsi64!

A Szárnybontogatót az állatos menüdben kell keresned, ez egy terményes ól :

Szárnybontogató
    • 2x2-es területigény
    • Etetéshez 1 db vakondtáp és 2 db vakond szükséges
    • 24 óránként 280 TP és 1 db Party malomlapát

4. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

köszi a segítséget :)

5. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kinemesítettem a liliomot és sajnálatos módon nincs gesztenyés felfősorom. Na nem azért,mert nem csináltam meg,hanem mert akkor még nem játszottam!!! 76-os szinten vagyok! Cserélhetnék gazdákkal a felhősoron lévő elemeket,de nincs hová tennem!! Arra lennék kíváncsi,hogy akiknek nincs ilyen felhősoruk lesz-e valaha lehetőségük megszerezni???
    Köszönöm a választ!

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Bizonyos ritka alkalmakkor egyes felhősorok megszerezhetők farmarany ellenében ismét, de egyrészt ez az akció igen ritka, másrészt inkább a régebbi felhőkre összpontosít, így egyelőre nem gondolom, hogy egyhamar módunk nyílik rá.

7. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm a válaszodat! :)

8. WU22

WU22 Utánpótlás-írogató

Üdv! Valaki megmondaná nekem, ha már én voltam a hibás azért mert nem tudtam kinyitni a 2.sz. kókuszt akkor ma miért nem engedett be a rendszer ma sem 30 percen keresztül majd fogta magát és farmrészletek közötti váltáskor csak 1. db. pörgő napraforgó percekig, majd újraindítás stb... most bent vagyok de ez már bosszantó. Melege van esetleg a rendszernek vagy mi baja van hogy ezt csinálja napok óta (és csak ennél a farmomnál csinálja!!)

9. -East17-

Szia!

A mai napon a rendszer jól működik, nincsenek ilyen jellegű hibák. Próbálj meg egy géptakarítást mindenképpen (hiába csak 1 farm nem jó, a sütikészletek minden egyes farmon mások).

10. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok,szeretném meg kérdezni hogy esetleg van valami remény arra hogy a leg végén mégis megvehő lenne a zárva maradtt kókusz?Tegnap elfelejtettem kinyitni sajnos.Előre is köszi a választ.További szép estét.

11. -East17-

Szia!

Erre most biztosan nem lesz lehetőségünk.

Khirra kedveli ezt.
  12. asab001

asab001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítsen valaki, hogy hogyan lehet májusfát kűldeni.
    Köszi

13. WU22

WU22 Utánpótlás-írogató

Köszi ezt értem! A gép takarítása megvolt még is hozta ( csak ez az egy farm) a hibát. A további bibi meg abban van, hogy bármelyik gépen kísérleteztünk ezen a farmon időnként jön ez a hiba, majd eltelik 1-2-3 óra és megint működik rendesen! Most is fut rendesen anélkül hogy valamit is csináltam volna azóta! Van esetleg olyan tapasztalat, hogy bizonyos farmok időnként kissé "kergén" viselkednek minden előzmény nélkül, majd magukhoz térnek? Eddig nem is zavart nagyon Csak ez a kókuszdolog miatt lettem érzékenyebb. Bocs hogy kérdésemmel zavartalak!

14. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Értem,és köszönöm:)

15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok , szeretnem megkerdezni, hogy a fel az egbe kithetok mi a nevuk es az felhosor ?

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia missuzy_53!

A Fel az égbe egy dekorációs tárgy :

Fel az égbe
    • Érésidő: 10:00 óra
    • Amit nyújt: Szinted × 6,5 TP
    • Terület: 1×2

missuzy_53 kedveli ezt.
  17. csillanéni67

csillanéni67 Junior szaki

sziasztok Gobo fraggle és a red fraggle tárgyakat milyen magyar név alatt keresem a cseréhez fontos lenne

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszonom :)

20. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép napot kívánok!
    A pajtában nem jelenik meg a tamarinduszfa.Köszönöm a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.