Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nazsu66

nazsu66 Utánpótlás-írogató

Kedves Nildia!

Köszönöm a segítségedet. Írtam a Supportnak. Meg is kaptam a választ, de nekem sajnos nem az a problémám, hogy rossz dátumot írtam a bankkártyám érvényességének. Semmit sem tudok a kőkemény forintomért venni, mert mindent euróban ad fel. Legyen az farmarany vagy prémium tagság. Igazad volt abban, hogy a német zászló jelenik meg a jobb felső sarokban, ha bármit szeretnék rendelni. Magyarországról játszom már több mint 3 éve és nem volt még ilyen jellegű problémám. Szerettem volna kerekkerék pörgetést és XL-es szupertáp csomagot rendelni, de nem sikerült. Ez nektek anyagi kiesés, nekem meg bosszúság volt.
    A Support felé nem tudtam jelezni újra, hogy milyen jellegű a problémám, mert a felugró ablakban nem volt ilyen jellegű opció.
    Segítségedet újra köszönöm: nazsu66

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia nazsu66!

A német zászló miatt látod az árakat euróban.
    Egy új levelet kellene írnod szintén a Supportra, amiben leírod, hogy Te Magyarország területéről játszol, de a bankolási oldaladon mégis a német zászló látható. A téma kiválasztásánál teljesen megfelelő, ha az Általános kérdések opciót választod.

3. moszor

moszor Járnitanuló

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, mert egy páncél panni került a dekor tárgyaim közé, csak az a kérdés, hogy honnan?
    ID50842088
    köszönöm

4. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

GazdABBA együttes

Aki legalább (300 Farmarany, egy tételben!) értékben rendel Farmaranyat, bónuszként kap egy dolgot a 4 Farmstreet Boys-ból.

Egymás után elküldött 5 SMS-re nem érvényes!
    Ha egy telefonálás alkalmával 300 FA -felett rendeltek, akkor érvényes, de több telefonon történő megrendelés nem adódik össze!
    (Pl. 5 alkalommal telefonáltatok, és összesen 300 Farmaranyat meghaladó értékben.)
    Ugyan ez érvényes átutalásra, bankkártyás vásárlásra, stb: 2 db 150 FA megrendelése nem adódik össze!

Mikor nem kaphatsz teknőst?
    - olyan megrendelés végrehajtása esetén amikor akciós farmarany csomagot rendelsz (pl. farmarany akciós ajánlat mini eventkor vagy olyan ajánlatot ami aranyat is tartalmaz) akkor sem, ha annak értéke eléri vagy meghaladja a 300 aranynak megfelelő értéket
    - olyan megrendelés esetén ami nem farmarany megrendelés (pl. prémium tagság, egyéb más, 300 arany értékű vagy azt meghaladó megrendelés esetén).

Az egyes teknősök nevei, tulajdonságai:

• Spuri: 60TP 10 óránként. [​IMG]
    • Tek Ila: 10 CSP 10 óránként. [​IMG]
    • Teknős Tódor: 24 óránként 10 víz. [​IMG]
    • Páncél Panni: 5%-kal nő az esélye a különleges tárgyaknak betakarításkor.
      (Csak azon a területen fejti ki a hatását, ahol ki van téve.)

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tűnik el, amit egyszer megszereztél, azt bármikor vissza tudod tenni a bónusz rekeszbe.

szemike50, Baby72 és Coff66 kedveli ezt.
  6. Divagarde

szemike50 kedveli ezt.
  7. -ElisaP-

-ElisaP- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Legyetek szívesek már betenni azt a linket, amiben a komfort talajról olvashatnék. Köszönöm.

8. Divagarde

9. -ElisaP-

-ElisaP- Utánpótlás-írogató

10. moszor

moszor Járnitanuló

köszönöm :)

11. nazsu66

nazsu66 Utánpótlás-írogató

Kedves Nildia!

Ezer köszönet. Írok nekik újra. :)

12. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy miért gyűjti mindenki azt a fogaskereket? Próbáltam visszaolvasgatni, de semmit sem találtam! Lemaradtam valamiről? Előre is köszi a választ?

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia cseszcsi!

Jónásnál a gangon érdemes olvasgatnod ezzel kapcsolatban, az utolsó oldalakon kerül szóba :

https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.12592/page-186#post-273009

14. zoli841

zoli841 Fórum-zöldfülű

sziasztok a mobilos farm arany vásárlásrol szeretnék infot elöre is köszönöm

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

16. Solo74

Solo74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A problémám a nyári nyereményözönhöz kapcsolódik.
    Tudom, olvastam már másik topikban, hogy ezúttal nincs lehetőség utólag korrigálni, ha valaki elfelejtkezik egy kókuszról, de az én esetem némileg egyedi. 19.-én 23:03-kor próbálkoztam, csak már nem engedte a gép az aznapi, 16. diót feltörni. Ennek oka valószínűleg az, hogy én alapból Magyarországon élek, és onnan játszom, aznap viszont Angliában voltam, illetve vagyok most is, és a két ország között van egy óra időeltolódás. Vagyis én azt hittem van még 57 percem, de a gép máshogy gondolta.
    A kérdésem, kérésem a következő, szerintetek ebben az esetben se számíthatok egy kis enyhítésre? Nincs esetleg valami ötletetek, kihez fordulhatnék a problémámmal? Évek óta játszom, napi szinten, és bár tisztába vagyok vele, hogy ez alapból az én hibám, bosszant, hogy ilyen kis hülyeség miatt bukom el a "nagy nyereményt" a végén.
    A segítségeteket előre is köszönöm.

solo74 ID 3047881

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Semmilyen, a játékosnak egyéni problémája nem lehet ok arra, hogy a kókusz nyitását kérje. A nyitásra egyébként nekünk sincsen jogosultságunk sem fórum, sem support berkekben. A második napon volt probléma a kókuszokkal, azt is központilag javították (2 napig...)
    Igazán sajnálom az esetet, de nem tudunk segíteni, a kinyitott kókuszok függvényében számíthatsz az ajándékokra.

János1957 kedveli ezt.
  18. Solo74

Solo74 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors válaszod, erre számítottam, de gondoltam egy próbát azért teszek.
    Solo74

János1957 és _tHUNder_ kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Szeretnék valami egészen pontos leírást a természetgyógyász mesterséghez találni. Még csak a 2. szinten vagyok és nem tudom hogy mire lehet használni a mixerben kapott arany-gyémánt gyümölcsdarabkákat.
    Köszönöm a segítséget:)

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Attól részletesebbet, ami az Enciklopédiában található, sajnos nem tudunk a számodra adni....

János1957 és Tavirózsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.