Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

János1957 és _tHUNder_ kedveli ezt.
  2. ropoly

ropoly Járnitanuló

De hogy egy kérdés is legyen, ne legyek off: Lehetne-e majd az akció végén nyilvánosságra hozni egy nulla és egy közötti számot?

Nem csevegő topik, fölösleges off rész eltávolítása ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.6.15
  3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ropoly!

Pontosan milyen számra is leszel kíváncsi?

4. ropoly

ropoly Járnitanuló

Szia Nildia! Arra lennék majd kíváncsi, hogy a nyári nyereményözön kezdetekor már regisztrált játékosok mekkora hányadának sikerül megszereznie a felhősort.

5. Nildia

Szia ropoly!

Ilyen adattal mi moderátorok nem fogunk rendelkezni.
    Akár a regisztrált magyar játékosok, akár nemzetközi szinten a játékosok nagyon kis százaléka az, aki nemtetszését fejezi ki a kókuszok miatt, igaz ők nagyon hangosan teszik. Nincs is ezzel semmi gond, a jelenleg kialakult helyzetről alkotott vélemények is napi szinten továbbításra kerülnek természetesen. De azért a Te általad jósolt kevesebb mint 1% enyhe túlzás. Annál biztosan jóval többen lesznek.

6. morzsi25

morzsi25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Buta kérdésem lenne a természet gyógyászon kívül 5,4 szinten vagyok az lenne a kérdésem,hogy a természet gyógyásznál nem lehet egyszerűen megenni a szint növelő termékeket, ha nem ki kell őket helyezni?. A leírásból nem tudok rájönni . Köszi a választ és bocsi ha csak én nem értem.

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jól látod, a természetgyógyászat esetében csak kitenni lehet a bónuszokat, hogy a hatásuk érvényesüljön.

8. morzsi25

morzsi25 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ,akkor valahol szorítok helyet neki

9. Lady*Sif

Lady*Sif Junior szaki

Sziasztok!

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy szerettem volna vásárolni turbó malmot, de nem találtam meg merre tudnám ezt megtenni. Vagy ez csak a mini event alatt lehetséges?

Előre is köszi a segítséget!
    Üdv: Lady*Sif

Ency0922 kedveli ezt.
  10. Nildia

Szia Lady*Sif!

Turbómalom előfizetést csak azokon a napokon tudsz vásárolni, amikor az ehhez kapcsolódó akció épp elérhető a játékban.
    Hogy legközelebb mikor kerül megrendezésre, jelenleg nem tudjuk megmondani.
    Figyeld a hivatalos közleményeket, ott tudatjuk, ha ismét megrendezésre kerül majd.

11. Lady*Sif

Lady*Sif Junior szaki

Rendben, köszönöm szépen!

12. ropoly

ropoly Járnitanuló

Szia!

Köszi a választ! Egyébként kicsit félreértettél. Nem % értékre gondoltam, hanem abszolút számra. A 0 azt jelenti, hogy senkinek nem sikerült, az egy pedig azt, hogy mindenkinek. Például 0,63=63%. Egyébként tippem van, de ha a tényadat nem lesz nyilvános, akkor inkább nem osztom meg.

13. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Szép napot.
    azt szeretném megkérdezni, hogy a titokzatos ólból bármilyen rózsaszín ól kifejlődhet?

14. ropoly

ropoly Járnitanuló

Állatos azt hiszem igen, terményes pedig nem. De lehet, hogy nem jól emlékszem.

15. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Szia Nilda!
    Lenne egy, ill. kettő kérdésem az első a szuperszomszéd nem ad ajándékot? Mert kb. 2 hónapja azt vettem észre, hogy se egy felugró ablak semmi...... /sokat vagyok kórházba sajnos és 2-3 heti infókat nem tudok bepótolni/ ha lennél olyan kedves tájékoztassál már.
    A másik kérdésem már nem is emlékszem melyik évben jött a 3 db óra a felhőre.Az első kettőt megvásároltam a harmadikra már nem volt pénzem a kártyámon /12.-én kapom a rokkk.nyugdijjat és ez pont előtte egy nappal véget ért. Ezt látva, megkértem a barátnőmet, hogy vegye már meg és másnap én visszaadtam az árát, sőtt még megtoldottam egy havi munkáscsomaggal is. Ezzel nincs is semmi gond, csak az a baj, hogy azóta sem engedi a Bp átküldeni....
    Szerinted ha írnék a supportra lenne némi esélyem, hogy kivételt tegyenek? A kezdő játékosok közé tartozom 5 éve játszom és elszomorít, hogy nem tudom a felhősort befejezni.

A nevem: Borosgazda ID:1468438

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Remélem, nem lesz gond, ha én adom a választ.
    1. A szuperszomszédok ajándékairól már nem jön automatikusan felugró ablak, azt engedélyezni (bekapcsolni) a játékosnak kell a beállításokon belül.

2. Ezek a különleges játékórák nem ajándékozható játékelemek, tehát az ajándék és kereskedelem eventben nem lehetséges átküldeni. Arra sincsen reális esély, hogy adminisztrátor a supporton átmozgasson bármilyen tárgyat egyik felhasználói fiókból egy másikba. Ez szabályellenes. A későbbiekben meg kell fontolnod az ilyen jellegű manővereket még a végrehajtásuk előtt.

17. ropoly

ropoly Járnitanuló

Üdv!

Most nézem, hogy a pajtámban van vagy 1500 barkácscucc? Azokkal mit tudok kezdeni?

18. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Ezt tanulmányozd kérlek:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-műhely-és-az-ott-fejlesztett-ólak-használata.6857/
    (a barkácsok építésre jók, a linkből megtudod pontosan. )
    Továbbá javaslom az enciklopédia olvasgatását, hogy mindent megtudj az alapoktól kezdve a játékról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/

19. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Köszönöm válaszod, nagyon elszomorít, hogy így megjártam, de nem akartam lemaradni az órákról......ezt megszívtam!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

20. ropoly

ropoly Járnitanuló

szia!

Azt értem, hogy az egyes darabok mire jók, mint pl kalapács meg szög, de ezzel mit tudok kezdeni: https://dl.dropboxusercontent.com/u/46753967/barkacs.png ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.