Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Sziasztok,

bocs, hogy beleszólök, én szupertáppal etetem. Vagy vehetsz a piacon kész kivieledelt.
    További szép estét.
    üdv
    gabcsunga

2. rudolfee

rudolfee Aktív író

Sziasztok!

Van három moringa XXL-es fejlesztésem, de egyszerűen nem tudom kihelyezni a moringa fákra. Most fejlődött ki egy XXL-es moringa a titok csemetékből, gondoltam beteszem a raktárba és megpróbálom ismét kihelyezni, de már ugyan úgy nem lehet mint a többit. Mi lehet a hiba?
    Segítséget előre is köszönöm.

Üdv.: rudolfee

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valószínűleg van köztük Valdemár nyeremény is. Azt pedig elég ha kiteszed egy üres földterületre önmagában.

4. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! Lehet, hogy egy két kanyarral el vagyok maradva, de azt szeretném megtudni, hogyan lehetséges csere-berélni akkor, ha nincs ajándékozási és egyéb event? A választ előre is köszönöm

5. -East17-

Szia!

Amikor nincs csere event, akkor ez a dolog nem is működik.

6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia East!

Szeretném ha helyretennéd a gondolataimat barkácscucc ügyileg.
    Jól tudom, hogy egy ideje a megszerzett barkácscuccok azonnal bekerülnek a pajtába és nem a váza ikon alatt halmozódnak?
    Válaszod előre is köszönöm.

7. -East17-

Szia!

Pont fordítva történik. Amit gazdaköriből szerzel, vagy a Szivárványos tyúk hoz, esetleg event jutalom, az bekerül a Váza ikon alá. Amit viszont vásárolsz a Gazdaboltban, ott azonnal kibontásra kerül a csomag.

8. magdalena1967

Akkor csak azt nem értem, hogy a Spam sarok c. rovatban miért van két oldalnyi ajánlok-keresek hírdetés.

9. Baby72

Hm.. ez érdekes, mert a gazdaköri feladatoknál pl. Herbárium vagy fazekak fazeka a feladat elvégzése után nálam azonnal kiírja a barkácscucc tartalmát és a váza ikon alatt csak az 1 db XXL-es barkácscuccom van amit még a húsvéti eventben kaptam.

10. demmlerjulianna

demmlerjulianna Járnitanuló

Sziasztok.

Kérdésem lenne a nyári nyereményözönhöz.
    A következő történt.
    a 2. sz kókuszom nem nyilt ki, amikor ki akartam nyitni.
    Ezen annyira felhúztam magam, hogy a hrmadik napon be se léptem ebbe a részébe a játéknak ( a többibe igen).
    a 4 napon beléptem ide is. Ekkor láttam meg, hogy a 2. kókusz aktív. A 3. meg nem (logikusan)
    (később olvastam el a technikai gondokat)
    LE lehet ellenőrizni, hogy a 3. napon is játszottam a játékkal.
    Kizárólag ez a technikai hiba miatti méreg (mondjuk ez már a 78-ik volt az elmúlt években)
    és kimondom őszintén: a méreg miatti bosszankodásomban elkövetett butaságom miatt nincs meg a 3. kókusz.

Kizárólag az nincs meg. Ha az event jól működött volna, meglenne. Ha az idegeim bírnák ezt a sorozatos szívatást, az ezzel járó utánolvasgatásokat, stb. akkor is meglenne, sajnos éppen túl sok stressz ért, és amikor kikapcsolódni/játszani akartam, ott is ugyanez ért, akkor tényleg elszállt az agyam. Egyszerúen ignoráltam a játék ezen részét. Természetesen nem csak miattatok, hanem az egész napos stressz után vágyott játéköröm helyett kapott stressz miatt.

Képes lennék rá, hogy akár farmarany fejében is kiválthassam utólag ( ha megengeditek), mert azt gondolom, hogy kb 50-50 %-ban a fejlesztói hiba miatt nem tettem meg, illetve a másik 50 % az újabb hiba miatti felfortyanásomnak tudható be.
    Logikusan ha nincs hiba akkor simán belépek a 3. napos is ebbe a játékrészbe is.
    Logikusan, a hiba ellenére is lehettem volna olyan türelmes, hogy újra elkezdek keresgélni, utánolvasni stb. nem tettem meg....

(az a baj, hogy annyira nem kaptam értelmes válaszokat a korábbi kérdéseimre, hogy szépen lassan leszoktam a problémáim taglalásáról, mert úgyis csak sablonválasszal "tiszteltek meg")

Sokat gondolkodtam ennek a kérésnek a megírásán.
    Korábban csak sablon választ kaptam.
    Kérlek benneteket akár megengeditek valamilyen módon a kiváltását akár nem ne sablon választ kapjak.
    Valaki vegye a fáradtságot a logikus válaszra (bár tudom, hogy ezzel a mondattal csökkentem az esélyeimet).
    Amennyiben az a válasz, hogy a játék szabályzata ezt nem engedi meg, akkor kérem arra is térjetek ki, hogy a játék szabályzata hol követi a játékosok szivatása miatti reakciókból fakadó veszteségeket?

Tisztelettel

Hajdú Attila
    Gazda: demmlerjuliannaID: 32489052

11. -East17-

Szia!

Először is tisztázzuk: nem a moderátorok engednek vagy nem engednek valamit a játékban. Mi a fórumot felügyeljük, az üzemeltetés a gyártó cég kezében van.

A kókuszok nyitása utólag nem lehetséges, a választ is megkaptuk rá, amit sok helyen el is mondtunk: az adventi naptár nyitásakor volt lehetőség 2 FA-ért utólag kivenni az elmaradt ajándékokat, amit a játékosok egy része nagy felháborodással vett tudomásul, miszerint a BP ne legyen ilyen pénzéhes, hogy FA-t kér az ingyenes ajándékokért. Ebből okulva most az utólagos nyitást nem teszik lehetővé. Mivel ez a hivatalos és végleges álláspont, így sajnos más választ én sem adhatok.

12. -East17-

Szépen kérlek, hogy ne kiabálj velem és ne sértegess.

A panaszotok az első pillanatban továbbítva lett, arra kaptuk az általam is leírt választ. Innentől hiába vagyok empatikus bárkivel, ha nincs döntés a kezemben. Ami biztos: a saját mérgedből fakadó ki-nem-nyitást senki sem fogja kárpótolni neked.

13. Baby72

14. -East17-

Megnéztem: így van most, az is kinyílik azonnal. Az eventes jutalom gyűlik (ha nem gazdaköri a feladat), illetve a tyúk amit hoz, azt is a Váza ikon alá pakolja be. Összesítve: vásárolt és gazdakörből kiszedett jutalom azonnal kinyílik, tyúk által hozott és eventben más módon megnyert pedig halmozódik.

Baby72 kedveli ezt.
  15. Baby72

Köszönöm.

16. magdalena1967

Szia, Kérlek válaszolj, lehet hogy tényleg benéztem valamit, vagy már a válaszod se látom.( Köszönöm

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia magdalena1967!

A cserenapok bizonyos időközönként megrendezésre kerülnek.
    Hogy a legközelebbi mikor lesz, azt jelenleg még nem tudjuk megmondani.
    De ettől függetlenül a cseretopikban hirdető gazdák már most, akár hetekkel-hónapokkal előre is lebeszélik egymással a cserét, így amikor az majd a játékba kerül, már rögtön nyélbe is tudják ütni azokat.

18. rudolfee

rudolfee Aktív író

Köszönöm szépen, megoldódott, csak előbb ki kellett tenni kettőt szabad földterületre és a harmadikat engedte a fára ráhelyezni. Azt viszont nem értem, hogy miért élvez prioritást a valdemáros moringa, és miért nem ismeri fel a program, hogy ha van a pajtában fára kihelyezhető fejlesztés, akkor engedje kitenni. Ha elfogyott a fára kitehető akkor OK, hogy nem engedi kitenni a valdemárost. Most tulajdon képen volt a pajtában mindkettő, de csak akkor tehettem ki a fára kihelyezhetőt, ha előtte kitettem a két valdemárost és ez zavart meg.

Még egyszer nagy köszönet! :)

Üdv.: rudolfee

19. magdalena1967

Szia Nildia!
    Nagyon köszönöm válaszodat, további szép napot Neked:)

20. csacsifogat

csacsifogat Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!

Szia!

Én is ezt a kettőt csinálom, de "olcsóbban" jönnék ki, ha én keverném ki a tápot. Sajnos erre még várnom kell, csak a 92-es szinten állok...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.6.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.