Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marcsykha_18

Marcsykha_18 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a fel nemtört diók kinyílnak -e utólag valamilyen módon? Marcsykha_18 ID2336762 vagyok.Köszi a választ.

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Sajnos a kókuszok kinyitása utólag nem lehetséges. Amennyiben egy napon a kókusz kinyitása nem történik meg a felhasználó által, azt semmilyen módon nem lehet utólag kinyitni. Sem a játékosnak, sem nekünk nincs lehetőségünk az utólagos megnyitásra.

A nyereményözön akció ajándékai tehát a kinyitott kókuszdiók függvényében várhatóak el.
    A rendelkezésünkre álló információk alapján, a kókuszfüzér végén lévő heti ajándékok begyűjtése nem kötelező az adott napon, azt, ha minden kókuszt kinyitottál és jogosult vagy a heti ajándékra, az egész akció időtartama alatt kinyithatod. De kizárólag csak a dobozokat!

3. erzso53

erzso53 Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom milyen probléma lehet, de tegnap óta a piacon nem tudok értékesíteni. Nem engedi a db-ot átírni, és az árat sem engedi módosítani. Ezt már tegnap sem tu
    dtam. A sütiket töröltem, hogy mi lehet az oka nem tudom. Köszönöm

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Fontos, hogy legyen elég Csp-d, hogy fedezze a 10% előleget. Érdemes tudnod azt is, hogy ha egy termékből már van kinn 10 ajánlatod, addig nem tehetsz ki többet, amíg azt meg nem veszik vagy nem törli a rendszer 7 nap után.
    "Ne feledjétek, hogy csak 10 ajánlat lehet kint egy gazdának egy termékből! Többet nem is enged kirakni a rendszer. Kivételt képeznek ez alól a legalább Arany vagy Gyémánt prémium tagsággal rendelkező gazdák, akiknél ez a szám 20 tétel."

Ha fentiek közül egyik sem lehet akadály, akkor érdemes megnézned a piac működését egy másik böngésző használatával.

5. csipkerizsa

csipkerizsa Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a "Váza" ikon alól, a "Használom" gomb segítségével kibontott barkácscucc tartalmát miért nem mutatja, pedig az "Ajándék mutatása felugró ablakban" bekapcsolt állapotban van. Így nem tudom kontrollálni, hogy egyáltalán kapok-e gépalkatrészt. Lehet, hogy valamit nem jól állatottam be?

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Elvileg mutatnia kellene egy hasonló ablakban, mint ez:
    Az ajándékok mutatása opciónak ehhez semmi köze nincsen, ezt nem olyan ablakban kell várnod.

A flash playert érdemes ellenőrizned a gépeden és várni mindig egy kicsit kinyitás után (ne lépj át másik területre)

8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Sajnos, a mintádhoz viszonyítva, csak a felírat és az ablak van meg, a tartalom hiányzik. Köszönöm a választ.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A flash playert érdemes ellenőrizned a gépeden és várni mindig egy kicsit kinyitás után (ne lépj át másik területre)

10. evakarma

evakarma Fórumszaki

[​IMG] Sziasztok. Szeretném megtudni,mi ez? Kb 2 napja folyton felugrik ez az ablak játék közben. Most már nagyon idegesitő,mert 2 másodpercenként felugrik,hiába kattintom ki. Mi ez,és miféle adatokat akar tárolni a gépemen? Köszönöm.

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ez a betöltést elősegítő ablak. Amennyiben engedélyezed a zöld gombbal (allow), elviekben gyorsabban betöltene a játékod. Kiiktatni, azaz kikapcsolni ezt az ablakot nem lehet hogy ne jelenjen meg. Ez minden belépéskor, illetve (f5) oldalfrissítés után megjelenik.
    A flash player beállításokról, és erről az ablakról itt tudhatsz meg többet:

12. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Sziasztok!

Van parafa termésem, de nem tudom eladni. Ügyetlen vagyok, vagy tilos?
    Van babérlevelem, de nincs babérfám. Nem értem, hogy akkor honnan van? Gondoltam veszek a piacon, hogy több legyen, de nem tudok venni, pedig gyártanék még kivi tápot.
    Köszönöm! Üdv.

13. pyra1982

pyra1982 Járnitanuló

A parafa még nem piacképes.
    A babérlevél ültethető növény, talán a 95. szinttől.
    Régi eventnövény volt, azt hiszem

14. csibike40

csibike40 Járnitanuló

Sziasztok!
    Csak az lenne a kérdésem, hogy a holnaptól kezdődő Nyári halfogócskánál, ha kitenném az óriás állatistállókat, azért kapnék-e event felröppenőt? Csak állatot adó alap és színes ólakra érvényes, terményes ólakra nem!
    De a tenyészállat az állat vagy nem?
    Köszönettel: csibike40

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Állatos ól az is, hiszen állatot fial. Tehát részt vesz az eventben.

16. csibike40

csibike40 Járnitanuló

Köszönöm szépen a gyors választ!

17. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy babérlevélhez hogy lehet hozzájutni?

18. indigo54

indigo54 Aktív író

Köszi az uj körhöz tartozó feladatokat, főleg a 2.ik feladatban lévő kerti berkenyebogyó beadásához szükséges egyenlő esélyt, mert az nincs mindenkinek.

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A 95. szinttől termeszthető.

20. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Szia! Én is úgy láttam, van is 15 db-om, viszont az ültethető növényeknél nem találom! Az utolsó a gyöngyvessző!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.