Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia szeretet1!

Nem mindegy mit tartasz a farmodon.
    Az event ismertetője külön foglalkozik részletesen azzal, hogy melyik felröppenő miből is röppenhet.
    A giliszta csak fák és földek aratásából jöhet.
    A csalitoll csak és kizárólag állatot adó ólakból jöhet. Terményes ólakból nem. Földekről, fákról sem jöhet ez a felröppenő.
    Amennyiben nem tartasz kint ólakat, úgy a csalitollaid száma nem is fog növekedni.
    Az ismertetőt alaposan ajánlott tanulmányozni, most is kint volt már indulás előtt.
    Az event csevegőjét is érdemes követni, a játékostársak folyamatosan osztják a tapasztalataikat egymással.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-halfogócska-event-csevegő.12722/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-halfogócska.12730/#post-276370

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

3. szeretet1

szeretet1 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ, nekem a tollal van problémám, giliszta az van bőven.

4. erikamama40

erikamama40 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Lemaradtam a z ajándékokról, beteg voltam 9 napig. nem tudtam minden diót feltörni. így a doboz se nyílt ki mind .Tényleg lesz kód amivel utólag lehet kapni ajándékot? Már eltünt az event.

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen lehetőségről nincs tudomásunk, a jelenleg érvényes hivatalos álláspont szerint nem lesz utólagos nyitásra vagy kiváltásra módunk.

6. julcsi6565

julcsi6565 Utánpótlás-írogató

Bocsánat elfelejtettem.
    Id 30034319
    julcsi6565

7. -East17-

Szia!

A megadott ID számon lévő farmodon nem volt majomkenyérfád.

8. julcsi6565

julcsi6565 Utánpótlás-írogató

Már elnézést de akkor honnan van a pajtában 53db:
    julcsi6565

Elnézést 15 van a pajtában összekevertem a másik farmmal.
    julcsi6565

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.7.15
  9. -East17-

A majomkenyérfa termése a piacon megvásárolható. 15 darabod van belőle, nem 53, és a múlt hónapban vásároltad.

10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szeretném meg kérdezni,hogy miért lett innen törölve a hozzá szólásom?Köszönöm szépen+szöszi50 ID24825308

11. -East17-

Szia!

Ez egy segítségkérő topik, hozzászólásod pedig nem tartalmazott kérdést, csak panaszt illetve véleményt. Ezek lejegyzésére pedig a Panaszkönyv szolgál:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/

12. -East17-

Szia nemethkrisztian23!

Mindennek megvan a maga helye a fórumon. Ami nem oda való ahova írták, az általában törlésre kerül. Ugyanez vonatkozik az esetlegesen nem megfelelő hangnemű megnyilvánulásokra is.

A moderátori tevékenységgel kapcsolatosan pedig a supporton élhetsz panasszal.

Anikó1961 kedveli ezt.
  13. Gizus50

Gizus50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Farmaranyat szeretnék venni sms-el, de nem tudom a címet hova küldjem az smst.

14. -East17-

Szia!

Részlet a rendelési ismertetőből:

SMS küldés:
    Ez a legegyszerűbb és a leggyorsabb módja annak, hogy egy kis összegért feltöltsd a virtuális számládat. Amit minden SMS-ért kapsz: 50 farmarany. A kiválasztott játékpénz néhány percen belül rákerül a virtuális számládra - és mindez csak 330 Ft!
    Vedd figyelembe, hogy vonalas hálózaton sajnos még nem lehet SMS-t küldeni.

Hogyan működik?
    • A bankolás ablakban eljutottál odáig, hogy kiválasztottad, hogy mit is szeretnél vásárolni 50 farmaranyat. Ezután kiválasztottad az SMS küldés lehetőséget, mint fizetést.
    • A következő ablakban láthatsz egy telefonszámot, és egy BIG ID-t (ez a „BIG“ szóból és egy számból áll, köztük egy szóköz. Ügyelj a szóközre, ne hagyd ki!).
    • Ezt küldd el a megadott telefonszámra, és kész is.

15. Gizus50

Gizus50 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ.

16. Acerola2000

Acerola2000 Utánpótlás-írogató

Szép estét:)

Nem tudom van-e olyan topic, ahol a Mentor vs. Csibe gondokat lehet kitárgyalni.
    Nekem ugyanis az a gondom, hogy pár napja kaptam Mentort, és kiírta a rendszer, hogy köszöntsem szépen a Mentoromat. Írtam is neki, hogy örülök, meg minden és kap tőlem csibepontokat, cserébe küldjön nekem, tojástojót és angórasimogatót, mert nincs még annyi barkácscuccom, hogy megépítsek akár egyet is.
    Első alkalommal lóistállót küldött. Jól van, biztos szereti a lovakat. Másnap ismét lóistállóval lepett meg, gondoltam, hogy valahonnan megtudta, hogy magyar származású csibét kapott. Ma ismét lónyerítésre ébredtem, itt már felsejlett bennem, hogy mivel nem is válaszolt az üdvözlő csibelevelemre, lehet hogy nem is magyar, hanem külföldi.
    Leírtam neki a levelemben, hogy addig nem kap csibepontokat, míg lovakat küld, de angolul csak annyit sikerült összeszednem a szótárból, hogy I dont want no more horses, szerintetek értette? Remélem, mert ha mégsem, akkor megnyitom az első virtuális Kincsem lovardát, és csak zabot ültetek meg répát.:cry:

Ency0922 és Bolgár80 kedveli ezt.
  17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Szerintem csak nem olvassa a leveleidet. Elvileg Magyarország területén játszó játékos, csak magyar csibét kaphat és viszont.
    Persze itt is lehet kivétel. Ha megadod az ID számodat, meg tudjuk nézni, hogy honnan játszik.

18. Acerola2000

Acerola2000 Utánpótlás-írogató

Szia:)

Nagyon köszönöm:Gazda: Acerola2000ID: 53019001
    Csak azt nem értem, miért nem kattint balra föl, ahol a postagalamb jelzi, hogy üzenete érkezett?

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Nos, ez az a ritka eset, amikor a Mentor nem azonos területről játszik, Ő ugyanis német. Próbálj meg neki német nyelven írni pár szót, csak a legszükségesebbeket, hátha sikrül szót érteni.

Acerola2000 kedveli ezt.
  20. guruzoli

guruzoli Aktív író

Hali,
    A horgászatnál már másodszor nem írja ki, hogy mi volt a nyeremény, (prémium csali, id: 28788164, fhnév: guruzoli).
    Ebben kérném a segítséget!!
    Előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.