Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

a jelenlegi matricásalbum még viszonylag új, többen jelezték már, hogy helyhiányba szenvednek. A későbbiek során várható fejlesztés/bővítés, viszont ennek az időpontját sajnos még nem tudjuk. Addig a türelmed tudom kérni, és azt, hogy máskor nem nyiss új topicot a kérdésednek, hanem próbáld megtalálni a kérdésednek a megfelelő topicot.

Köszönöm :)

A témát most zárom.

2. Szibi21

Szibi21 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kérlek benneteket írd már meg hová tettem ki a titokzatos csemetémet, mert megint nem találom! Több farmom van, úgy látszik elvesztem bennük!

3. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Segíts, hogy segíthessünk.
    Add meg kérlek a játékban használt nevedet és User ID-et. Ezeket látod a farm keretének alsó részén.

4. Szibi21

Szibi21 Járnitanuló

Bocsi! ID: 17502474

5. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Mikor kezdődik a "Boldog ól" napja. Tudomásom szerint ma 10ó-tól, lehet, hogy nagyon eltévedtem az erdőben? A segítséget előre is köszönöm. Üdv:Dalmata10

6. WildB

WildB Fórum hercege

Azt nem tudom, hogy helyileg hova tetted ki, de már összeszedted őket.
    A két fa ami kifejlődött: Naspolyafa és Citromfa XXL.
    Grat hozzá. :)

7. WildB

WildB Fórum hercege

8. Szibi21

Szibi21 Járnitanuló

Köszönöm

9. reni247

reni247 Fórum-zöldfülű

szeretnem tudni hol termelem a pikniktakarot?

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

11. Forradalom

Forradalom Aktív író

Még mindig nem értem, miért kéri tőlem, hogy aktiváljam a 3. mező szobrot? Miért nem aktív, ha már régen kiváltottam az első kamrában? Hogyan aktiváljam a 3. mező szobrot, ha már régen aktív....? Mellékeltem 3 képet, az első, a hatodik, és a hetedik kamráról. Látszik rajta farmnév és az ID-szám is.

http://kepfeltoltes.hu/view/140926/b11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/140926/b22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/140926/b33_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Farmnév: Forradalom

ID: 48140606

Köszönöm a türelmet!

12. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ma 11ó-körül kezdtem az ólakat leszedni és csak szimpla TP-t kaptam érte. Ezért írtam egy hsz-t és megkérdeztem, hogy nem tévesztettem el esetleg az időpontot. A választ csak most tudtam elolvasni ami nagyon kedvezőtlen számomra, mert akkor hol van a dupla TP? A segítséget előre is köszönöm. ID:30941867. Üdv:Dalmata10

13. Laboviti

Szia!
    A Maja majmok szentélyében a 7. kamra aktiválása mellett a 3. mező szobor is előfeltétel a 4. mező szobor kiváltásának.
    Tehát nálad már az egyik feltétel teljesült.
    Most az a feladat, hogy a 7. kamrát nyisd ki 35 arany banán ellenében. Ezután a 4. mező szobra már megszerezhető 40 arany banánért.

14. Laboviti

Szia!
    Sajnos technikailag visszamenőleg nincs módunk ellenőrizni a Tp mozgást.
    Javaslom, válassz ki egy ólat ellenőrizd az ismertetőben az alap Tp értékét, majd gyűjtsd be az ólat és olvasd le a Tp jóváírást.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...és-tyúk-nyúl-stb-ólak-istállók.758/#post-2365

15. Forradalom

Forradalom Aktív író

Ezúttal sikerült. Nagyon köszönöm !

16. n.t.h.

n.t.h. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Kérdeznék valami furcsát!
    90,szintű lettem,kell 20 millió a szintlépéshez.mit érdemes termelni,hogy viszonylag gyorsan haladjak?
    köszönettel n.t.h.

17. Laboviti

18. erzsianyus

erzsianyus Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    Valahol megtudom nézni,hogy milyen állataim születtek a tenyészetben?
    Már a sokadik alkalommal nem adja be az ablakot... most is volt géptakarítás,majd beléptem és beszedtem a bahán a tenyészetet,de hiába vártam,nem adta be ismét az ablakot... hol tudom még megnézni,ha nem akarom minden alkalommal felírni,hogy mi volt a pajtámban?

19. Laboviti

Szia!
    A supporton tudsz részletes és teljes körű listát kérni a tenyésztés eredményeiről.
    Érdemes lenne a tenyészterepek begyűjtése során pár másodpercet várni, amíg az információs ablak megjelenik.

20. szabados54

szabados54 Utánpótlás-írogató

Szia a sör event idején lehetőség volt arra hogy meglehetett hosszabitani az eventet 25 aranyért és újra csinálni az egészet, én meg is vettem a hósszabitást de nem adta meg a lehetőséget eltünt az egész a 25 aranyal együt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.