Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. erzsianyus

erzsianyus Utánpótlás-írogató

köszönöm a választ, hidd el megvártam,sőt már a komfort talajom is "becsillagosodott" ,tehát frissült az adat... jó lenne,ha nem csak a supporton lehetne ilyeneket megnézni,ha már van egy kis nyilacskás albalkunk a szögeknek és deszkáknak... köszi!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosítok: 25 aranyért nem az adott eventet hosszabbíthattuk meg, hanem a Sörfesztivál I. feladatsort kezdhettük újra.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sörfesztivál-2014.11159/#post-58183

3. Laboviti

A gazdanaplóban azért nem szerepel ez az adat, mert külön információs ablakot kap ezen a játékelem minden tenyészháza.
    Lehetséges, hogy túl gyorsan váltasz a területek között, vagy azonnal újra töltöd a tenyészterepet?
    Esetleg, kísérletképpen érdemes lenne másik böngészővel belépni a játékba.

4. jucus1954

jucus1954 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni,hogy mit ad a körhinta játékóra ?

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Körhinta Játékóra

Tulajdonságai (ha csak simán kiteszitek a farmra):
    • Érési idő: 40 óra
    • Amit ad: 5600 TP és Tiki bónusz: 20% érésidő csökkentés a Bahamán elvetett zöldség kategóriájú növényekre, 6 órán keresztül.
    • A Munkások learatják a Körhintát!
      • Helyigénye: 2x2-es terület (a szigeten nem kitehető!)
    A Körhinta learatáskor 5600 TP-t és egy Maja maszkot ad:

A Maja maszk jelképezi a 6 órás Tiki bónuszt.
    A 6 órás időtartam akkor kezdődik el, ha a Maja maszkot elfogyasztjuk (mint a többi mesterséghez kapcsolódó bónuszt).

A Maszk az Éléskamrában található:

Miután elfogyasztottuk, a bónusz megjelenik a szokásos helyen, a rekeszeink feletti sávban.

6. jucus1954

jucus1954 Fórum-zöldfülű

Köszi :)

7. -Dolly56-

-Dolly56- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Most rendeltem farmaranyat és még a farmra nem érkezett meg ! Pontosan 17óra 10pec! Előre is köszönöm a segítséget ! Üdv :- Dolly56- ID :23558600

8. -East17-

Szia!

A megrendelés módjától függ a beérkezés ideje. Az átutalás esetén ez 3-5 munkanap. Sms vásárlás esetén pár perc és kb. 2 óra hossza közt alakul.

9. ida1959

ida1959 Fórum-zöldfülű

Kérdezném minek van a mozi ha nem megy már több hónapja ? üdv : Ida.

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

11. tunderke01.

tunderke01. Utánpótlás-írogató

Szép napot!
    Érdeklödnék,hogy a megrendelőknél a faterméses listát ki állitja össze?Napok óta nagyon tré,tépéileg, és csépéileg is.
    Gondolom az aki belát a farmokba,hogy ki mit vet,és arat.

12. -East17-

Szia!

A rendszer állítja össze a megrendelők kéréseit, 50 millió farm esetében ezt a munkát emberileg lehetetlen elvégezni.

13. -East17-

Kérlek tartózkodj a személyeskedéstől. Amennyiben a válasszal nem vagy elégedett, a supporton jelezheted.

14. szabados54

szabados54 Utánpótlás-írogató

Ez igy van de nekem nem engedte ujra a 25 aranyért sem .Tehát nem tudtam meg csinálni kérlek néz utánna hogy hol van az arany amit befizettem.

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mivel már befejeződött az event, nem elérhető számodra a küldetés, hiába történt meg a reset nálad.
    Csak és kizárólagosan az event ideje alatt volt lehetőséged teljesíteni azt.

16. szabados54

szabados54 Utánpótlás-írogató

Ezt mind értem de akkor hol van a 25 arany amit be fizettem az vissza jár nekem és azt kérném is jóváirni nálam.

17. -East17-

Szia!

Az event ideje alatt vehetted igénybe az újraindítást ami nem egyenlő a meghosszabbítással (sehol nem írtunk le ilyet). Az event vége egységesen mindenkinek szeptember 24-én volt, délután 14 órakor. Amennyiben újraindítottad de az event végéig nem fejezted be a feladatot, az nem hiba, csak figyelmetlenség a részedről így kárpótlásra nincs lehetőség.
    Amennyiben megadod a pontos ID számot, meg tudom mondani mikor történt az újraindítás.

David-0011 kedveli ezt.
  18. mahal

mahal Aktív író

Sziasztok! Bocsi hogy itt írok, de mostaában nincsenek vagy nem találok bónuszkódot. Vannak ilyenek és hol?

19. Laboviti

20. Johnny1111

Johnny1111 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a vidámparkot véglegesen kivették a játékból, vagy csak elfelejtkeztek a fejlesztők róla??? Mivel már több mint egy éve nem rakták be egy alkalommal sem! Pedig ez egy-egy eventtel párhuzamosan is betehető lehetne, főleg amikor az eventben 8 órás növényeket és 16 órás dísztárgyakat kell lehelyezni.... Ilyenkor szerintem elég kevesen maradnak a játékban belépve, mert nem lehet közben mit csinálni...
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    Üdv.: Johnny

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.