Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre ilyen fejlesztésről nincs információnk.

2. LelkesZsuzsa70

LelkesZsuzsa70 Utánpótlás-írogató

Halihó!
    Tud valaki segíteni? Az event miatt levettem az ólakat, és most vissza akartam tenni, de nem találom a pillangókertemet.
    (Már korábban is gyanakodtam, hogy a levett ólak némelyike elvész (bagoly, mormota, borz, mosómedve. De most biztos vagyok benne, mert nyertem egy illatszertárt, így visszatenném a pillangókat, és nincs sehol.)
    Előre is köszi, ha kiderül mi történt

LelkesZsuzsa70ID: 17963315

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia LelkesZsuzsa70!

Az ellenőrző panel adatai végesek.
    Annyi látszik, hogy rendelkeztél Pillangó óllal, illetve az is látszik, 28.04.2015, 16:04:40-kor elajándékoztál Pillagó ólat tündéranna nevű gazdatársadnak.

4. LelkesZsuzsa70

LelkesZsuzsa70 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Igen, mivel több volt elajándékoztam a felesleget, a magyar event előtt vettem le az enyémet, és most nem tudom visszatenni.
    Zsuzsa

5. Nildia

Szia LelkesZsuzsa70!

Mint írtam, a rendelkezésünkre álló adatok végesek.
    Amennyiben gondolod, a Supportot kell megkeresned a pontos adatokkal, amelyek a Méltányossági kérelemhez szükségesek. Erről a linken tájékozódhatsz részletesen :

https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

6. Menyus333

Menyus333 Járnitanuló

Hali!

Van egy Ügyes holland mormotám és egy Ügyes holland birka dísztárgy fejlesztésem, viszont fogalmam nincs mire kellene ezeket ráraknom, hogy kitehessem a farmra. Meg hogy meg lehet-e az alap dísztárgyat még valahonnan szerezni?

7. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

8. Menyus333

Menyus333 Járnitanuló

Köszi!

Lenne még egy kérdésem, a szegfűnél megkaptam a "Koránérő termés" nemesítést, ami elvileg 12%-kal csökkenti az érési időt. Uborkánál próbáltam, nem csökkentette az érési időt, és a bahamán sem a broméliánál.
    Mire vonatkozik akkor pontosan ez a csökkentés?
    (A bónusz aktív, beraktam a nemesített növényekhez)

9. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Arra a növényre vonatkozik amit nemesítettél.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

10. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Lenne egy kérdésem.Sárga rózsa volt már event alatt?

11. Nildia

Szia varga1234!

Volt már olyan event, ahol sárga rózsát kellett ültetni.
    De ez most új event, új kezdés, tehát a kezdő 10 maggal kell majd elkezdeni a szaporítást.

12. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Kérdésem lenne, hogy a különböző földterületek mennyi magot igényelnek, és mennyi a hozamuk?

Köszönöm.

13. -East17-

14. varga1234

varga1234 Fórum hercege

köszi :)

15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kedves modi.Most vettem egy Goji fát, mert nem tudtam kitenni az xl-est, de nem kaptam meg.Legalább is nem találom a pajtában,az 56ezer csp-t viszont leemelte.
    magdi 0610570559.Ha jól emlékszem már egyszer ui. jártam, de akkor nem szóltam,gondoltam én rontottam el, de most bizti,hogy vettem!Köszi előre is,ha megnézitek!

16. -East17-

Szia!

Jelen pillanatban 5 darab Goji fa van a menüdben. Mivel szigetes fa, ott keresd.

magdi06 kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm! Jobb lett volna,ha most sem írok, mert megtaláltam,tudtam,hogy nem most vettem először, de olyan messze van egymástól az alap és az xl-es,hogy tényleg azt hittem,hogy nincs meg.Bocsi ,hogy zavartalak,máskor nagyobb körben figyelek!!

18. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

19. berkoci

berkoci Járnitanuló

Sziasztok! Már másodjára találkoztam a kerekkerék party részén házőrző lúddal. Lehet róla tudni valamit? Szétnéztem több helyen, de tudatlan maradtam. Válaszokat köszönöm.

20. -East17-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.