Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. elefánika001

elefánika001 Járnitanuló

nagyon szokatlan kérdésem lenne.hol lehet olyat bejelenteni,hogy egyik farmerszomszédunkat elszolították az égiek?csak azért,hogy tudják a szomszédai miért nem játszik tovább.kôsz a választ,ha nemszabad ilyesmit akkor nyugodtan tôrôlhetik a kérdésem.

2. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Nincs ilyen esemény (még), de ha van konkrét elképzelésed, akor azt itt leírhatod:
    Továbbfejlesztési és egyéb ötletek

3. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Sajnos ilyenre nincs sehol lehetőség. A szomszédoktól pedig az inaktivitás miatt törlődni fog kb egy hónap múlva, utána tudnak a helyére új szomszédot keresni. Ha a szomszédjait ismered, akkor értesítheted őket üzenetben.

4. TabTa

TabTa Fórum-zöldfülű

sziasztok,

napok óta nem tudom használni a kerge kereket. 98%ig elmegy a töltés, de ott megáll, és lefagy. mi lehet a probléma?

köszi a válaszokat

TabTa

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét a belépést.

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

Amint láthattad, van sok topik amiben felteheted a kérdésedet, nem szükséges külön nyitni egyet, ezért ezt most zárom.

6. Oláhné61

Oláhné61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma ismét többször kitöltöttem mindkét farmomon a mozi tesztet,de mint már több esetben nem kaptam meg a beígért jutalmat.
    Most jár,vagy nem jár a jutalom?

7. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítenétek, hogy mire költöttem el 20 FA-t? ID5025146
    Köszi

8. -East17-

Szia!

Két alkalommal küldtél mandragóra ajándékcsomagot, a napi ingyeneseken felül, ez került 2x10 farmaranyba.

stemlereva1952 kedveli ezt.
  9. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, ez fura, megváltoztatom a jelszavam, bár nem adtam meg senkinek. Jó pihit!!

Azt tudhatom, hogy kinek küldtem?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.9.14
  10. -East17-

Szia!

Pontos ID számot kérek az ellenőrzéshez.

11. -East17-

Kincsem1990 és pestapapa voltak a kedveznényezettek.

12. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Sziasztok, lehet buta kérdést teszek fel, illene tudnom, de nem tudom. A boldog ól mini eventkor a terményes ólak is duplán adnak, vagy csak az ólak és azok fejlesztései? Köszönöm.

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -.KALIFA.-!

A terményes ólakra és azok fejlesztéseire is vonatkozik a boldogság!:)

14. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Hurrrá akkor most már rám is :inlove:. Köszönöm.

15. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Pajzán kérdésem volna: régről úgy emléxem, hogy a Boldog ól napkor a 9 óránál hosszabb érésűek 9 óra alatt értek meg - vagy rosszul tudom és az egy másik akció? Végiglapoztam a "Boldog" - mini eventek ismertetőjét, de nem találtam még utalást sem rá. Nagyon szerettem ezt a 9 órás dolgot!

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy másik akció volt, kevered a kettőt.
    Itt találd meg még a régi fórumon a másik fajta akcióról a hivatalos közleményt:
    Boldog műhelyes fejlesztések napja!

Az új fórumon itt találod az akció ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ek-akciók-ismertetője.10889/page-2#post-36068

17. -Brigi1980-

-Brigi1980- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a répás-almás csatnit hol lehet megvásárolni, mert az Enciklopédiában azt írták, hogy a gazdaboltban, de ott nem találom a receptet!?

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem rendelkezel a recepttel a lekvárfőző műhely 4. szintjétől bármikor megvásárolhatod a gazdaraktárban farmarany ellenében.

19. -Brigi1980-

-Brigi1980- Fórum-zöldfülű

Igen tudom, de nem találtam, meg a receptet, hol keressem?

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba.
    Majd a gazdaraktárban az Alapfelszerelés --->Termékek címszó alatt a nyilak segítségével keresd meg a répás almás csatni receptjét.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.