Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

CSP-hez a Piaci eladásokkal, a Tanyaházi megrendelők kiszolgálásával, a Gazdaköri feladatok teljesítésével juthatsz. Ezek a leggyorsabb és leghatékonyabb módszerek.

Kérlek ne nyiss új témát egy kérdésnek, használd a már meglévő topikokat.

2. fiatal1959

fiatal1959 Fórum-zöldfülű

szia! A farmomat átnéztem tüzetesen de nem találtam meg a felhő sora tehető elemeket .ID 17801294

3. -East17-

Szia!

Segítünk szívesen, ha elmondod melyik felhősorra milyen tárgyakat keresel.

4. fiatal1959

fiatal1959 Fórum-zöldfülű

A barátság hete felhő sora tehető elemeket mind a hármat. köszönöm. ID 17801294

5. -East17-

Az összes kitehetőt elajándékoztad a csere napok alkalmával.

KövesiJné70 és Anikó1961 kedveli ezt.
  6. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy félreértettem valamit? A nyári halfogócska felhője valami dobozkát ad de nekem eddig még egy dobozkám sincs.Köszönöm a segítséget!

7. -East17-

Szia!

A dobozok a Váza ikon alatti menüben találhatók az Elhasználódó fülön.

8. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, mi a különbség ha a bankban a csúszkásnál veszek aranyat, vagy a FA csomagok közûl választok? Azon kivül, hogy a csúszkásnál tetszőleges számot írhatok be, míg a csomagoknál adottak a megvehető tételek.

9. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Egyes esetekben az árak között is különbség van és a csomagok esetén ugyanazért az árért még valamilyen bónusz is jár: szupertrágya, vagy bizonyos szálékban + farmarany. Ez csomagonként változó. Az üzletben nyugodtan összehasonlíthatod, de itt van két példa:
    Csomagban a 300 Fa 1480 Ft, de erre jön még + 20% Fa, vagyis 360 Farmaranyat kapsz. A csúszkával beállított 300 Fa szintén 1480 Ft, de itt csak a 300 Fa-t kapod meg.
    3300 Fa csomag ára: 14500 Ft, de erre jön + 35% fa =4455 Fa, míg a csúszkás beállításnál 3300 Fa 16280 Ft-ba kerül.
    Egyéb különbség még, hogy a csomagoknál több fizetési mód közül is választhatsz: pl SMS megrendelés. Ez a fajta fizetési mód a csúszkás megrendelésnél nem érhető el.

10. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A rendszer automatikusan figyeli, hogy melyik országból játszol és az alapján állítja be a pénznemet. Ha külföldről játszol és átlépsz Magyarországra, még nem változik meg a pénznem, huzamosabb ideig kell itthonról játszanod, hogy ez megváltozzon.

11. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Ma reggel csodák csodája, megnéztem egy filmet, de nem adta a mozipontot. Újabb csoda, megnézhettem még egyszer, de azért se adott. Ilyenkor mi van? :(

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Köszönjük a bejelentést. A hibás ajánlatokról a központ tájékoztatást kap, ugyanakkor a mozipontokat pótolni sajnos nem tudjuk.

13. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy ha trágyát akarok eladni, hiába húzom a csúszkát a legmagasabb értékre, akkor sem lesz több az ár, mint ami a piacon a legalacsonyabb. Sőt van olyan, aki 400-on felül tudott kirakni, nekem meg max. 50-ért engedi. Pedig olyan csomagom van, ahol naponta kétszer tudok pörgetni, 600-as a trágyadombom, szóval nem kevés pénzt fizettem, a trágyát mégsem értékesíthetem annyiért, amennyiért akarom?!

14. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Köszi! Legalább más nem jár így!

15. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Senki nem tudja a választ?! Mert ez így nekem egy kicsit gyanús! :(

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A játékban dinamikus piac van érvényben. Ez azt jelenti, hogy a különböző termékek alap ára játékosonként eltérő lehet! Nem gyanús dolog ez.

17. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Kérlek írjátok már meg, hogy a vérmacit hol, s mikor lehetett megszerezni, nem találom sehol. Event volt talán s nem tudtam befejezni? Köszi előre is a választ, sziasztok.

18. -East17-

Szia!

A kérdéses event ismertetőjét itt olvashatod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/83150/

19. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Eddig nem volt ilyen problémám! Mivel én nem "sima, mezei" játékos vagyok, mint már írtam, ezért nekem igenis gyanús, hogy tőlem mindenki többért tudja kitenni a trágyát! Ők mennyit fizettek, vagy milyen "csomagban" vannak?! Kivételes voltam, mert több mint 10.000,- Ft-ot fizettem érte! ;)

20. -East17-

Szia!

A Piac működéséből adódóan nem a legutolsó látható árhoz kell viszonyítani (a program sem ezt teszi), hanem a legutóbb megkötött tranzakciókhoz, amelyeket nem biztos, hogy látsz lezajlani. Hiába van kint ebben a pillanatban trágya 1000 CSP-ért (azt sem tudhatod, az mióta van kint), ha a valódi üzletkötés legutóbb mondjuk csak 600 CSP volt. Ehhez igazodva tudod te megtenni az ajánlatodat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.