Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sasvár

sasvár Junior szaki

Beállítottam a szabadság módot, visszatértem ismét a játékba már 2 napja, s a szabadság mód ugyanúgy számol vissza. Hogy lehet megállítani a vissza számlálást?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A szabadság mód nem megállítható. A játék használatát nem befolyásolja, nyugodtan folytathatod a farmos tevékenységeket.

3. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a csokispalacsinta előállításához szükséges csokoládészirup receptje megvehető,vagy event során volt megszerezhető?Köszönöm.

4. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

5. Nagyistvánné

Nagyistvánné Utánpótlás-írogató

Nekem miért nincs titokdoboz a vázaikon alatt? Ma is arattam a felhőn,és ma sem adott? ID2632752

6. Divagarde

Szia!

Használd a keresőt a jobb sarokban, válts a kategóriák között, mert automatikusan a dekorokra teszi belépéskor.

Nyári fogócska felhősor
    • Lezárási idő: 48 óra
    • Jutalom:
      • 77 Tp x szinted
      • 67 BahaTP x szinted
      • 2x véletlenszerű termék hozzávaló a mesterségek völgyéből (pl.: só, virágdrót, gyógyelixir, stb).*
    • Tematikus felhősor csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Legjobb barátok, Pocsolyaszörny, Halfogócska)
    • A véletlenszerű hozzávalók, azaz a Titokdoboz nevű tárgy a bal oldali menü váza ikonja alá kerül, onnan tudjuk őket felhasználni. Ezt kell keresni: [​IMG]

7. Nagyistvánné

tudom,hogy a váza alatt kell lennie,de már többször arattam,és egyszer se volt ott,most sincs a reggeli aratásból sem.Megtudnád nézni?

8. Divagarde

Itt vannak:
    http://i.imgur.com/BeTD6F8.pngű
    Megtudom mutatni, de sajnos magadnak kell megkeresned, a megadott infók alapján.
    Váza ikon- minden kategória- keresőbe beírni

9. Nagyistvánné

Köszönöm a segitséget,megtaláltam.Nem kattintottam a "minden"-re,csak a dekorációstárgyaknál kerestem. Még egyszer köszi !!! Szép napot !

10. sasvár

sasvár Junior szaki

Valaki küldött nekem egy gyűrűt, de hogy elfogadom-e az az ábra nekem nem jelent meg, és még most se, ilyenkor hogyan tudok vele házasságba lépni?

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

12. Biababa1934

Biababa1934 Utánpótlás-írogató

ma délelőtt 11 óra előtt rákattintottam az eventórára, hogy megvegyem az űrcsiguszt. ott mást vásárlásra nem ajánl fel. 201 aranyam volt, 150 arany eltűnt, és nincs csiga, se arany. Mire vont le vajon 150-et egy olyan ablakban, ahol nem lehet mást kapni??
    Gazda: Biababa1934 ID: 31579882
    köszönöm ha megnézitek és válaszoltok

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Vásároltál.. 159 aranyért Cukkinis almatorta receptet a kalózbarlangban tegnap ekkor: 2015-08-09 16:33:22 Ezen kívül a mai napon már vásárlás nem volt. Amint látod, ez nem délelőtti, hanem délutáni, és nem mai, hanem tegnapi időpont.

A tegnap megvásárolt receptet a péküzemben használhatod fel.

14. sasvár

sasvár Junior szaki

Szia!
    A böngésző, és a flahplayer a legfrissebb, a másik kettőt megcsináltam, újboli belépés után vártam 1/4 órát, de semmi ablak nem jelent meg nálam.

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A társadnak kell elfogadnia az ajánlatot... "zsalakolaci84" játékos. Az ablak Nála jelenik meg.. A gyűrűt TE küldted ekkor neki 2015-08-09 19:58:33...

16. GyilokÚr

GyilokÚr Utánpótlás-írogató

Egy rövid kérdésem lenne. Elindítottam a növénynemesítést, mind a 4-szer a legnagyobb üvegházzal. Ez ugye 4*3, azaz 12 "lehetőséget" rejt, h kapjak vmit. Kaptam is: mind a 12-szer vmennyi növényt vissza! Ez teljesen normális dolog, h 12 körön át nem nemesít ki semmit ?

17. pyra1982

pyra1982 Járnitanuló

előfordul, nekem 28 lehetőség után sem hajlandó megadni az utolsó bónuszt a hagyma. De már csak 1 hiányzik az ami kell, nem látom értelmét más növénnyel próbálkozni, mert előbb utóbb csak meglesz, és ha mással próbálkozok ott is csak utolsóra jön az áhitott bónusz.

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez bárkivel megeshet, ez nem hiba.
    Nincs egy kötelező érték, ami után automatikusan egy bónuszt kellene megadnia a rendszernek.

19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy az hogy lehet hogy vásári zseton az egyéb fülnél több mint 90 van, amikor Renzó jön akkor meg csak az első 10 db van és utána napi 4. Ez most tünt fel hogy megnéztem a nublonakkukat, mert a felette lévő sorban van. A többi kertnél is igy van.:)

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia [erika05]!

Ne keverd össze a zsetonokat a belépőjegyekkel.
    Zsetont a játékok után kapsz, ez a jutalmad. A zsetonokért tudsz vásárolni a bazárban.
    Naponta te belépőjegyet kapsz 4-4 db-ot, amivel játszani tudsz. ( Csak a legelső Valdemáros napodon kapsz 10 darabot, utána már ha legközelebb jön, akkor is az első napon is csak 4 db-ot kapsz )

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.