Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. georga06

georga06 Fórum hercege

Bocsi, lehet, hogy nem jo helyre irok, de megtudnatok nekem nezni, hogy mai napon volt kinnt egy mezes mehem a piacon, valaki megvette, de sajna nemtudom, hogy mennyiert tettem ki. Lehet, hogy nagyon figyelmetlen voltam es nagyon olcson tettem ki? Csak a CSP miatt kerdem, mert nem novekedett valami sokkal.

Nev: georga06
    ID: 19134685

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kereken félmillió CSP-ért tetted ki.

3. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszonom szepen! Sejtettem sajna, hogy figyelmetlen voltam >:(. Tanulopenz!

4. beador

beador Haladó

sziasztok- Lehet, hogy nem jó helyen járok, de muszáj már valamit irnom a vetitéssel kapcsokólatban. Sajnos hiába próbálkozom a film vetités nézézseével, movel mindig azt irja ki, hogy "Sajnos........................" Hát ugy döntöttem, hogy inkább a TV-be nézem a filmet, mert ott legalább válogathatok, de nem ir ki ilyen szöbeget. Mert hiába nézem a vetitési oldalt mindig ugyan az a szöveg. Sajnos már igen régen nem sikerült elkapnom vetitést. Régebben legalább ha be is jött a vetités akkor egy pár napig mindig volt, most hónapokmóta még egy filmet sem tudok nézni.

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Senki nem ígérte még számodra sem, másnak sem, hogy moderátorként mi tudunk filmet, pontért teljesíthető mozis videót prezentálni a farmokra. Játékosként mi is a szponzorokra várunk.

6. beador

beador Haladó

tudom, hogy a sponzorokon mulik, de sajnos negyon el vagyunk ilyen téren hanyagolva. pedig gondolom, sokan elég sok pénzt szánnak a sátokra.

7. Laboviti

A különböző játékelemek megvásárlása nem a mozi kínálatát szélesíti. Vagyis nincsenek egymásra hatással.

8. -zsolti69-

-zsolti69- Utánpótlás-írogató

Régebben a felesleges kakukkokat be lehetett adni a " tenyésztők versenye" nevű gazdaköri feladatba. Igaz nem volt nagy az érte kapott pont ( 25 ) de sok kicsi sokra megy. Most nem ajánlja fel, ez véletlen vagy változott az a játékrész ?

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az csak egy nyitva felejtett kiskapú volt, ami az első akció után bezárásra került.

10. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy a játék felajánl egy bónuszcsomagot amibe az egyik ajándék egy 24 órás tp. Na most ha ezt a csomagot ( amibe van fa- is) hétvégén vásárolnám meg amikor a tp akció van akkor megkapom mind a kettő tp-t?

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, mindkettő jár számodra ilyen esetben.

12. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Köszönöm a választ.:D

13. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, szép estét! szeretném megkérdezni, hol találom a már kivett titokfák listáját.

14. bakrisztina21

bakrisztina21 Utánpótlás-írogató

Hogyan tudom elkezdeni?

15. -zsolti69-

-zsolti69- Utánpótlás-írogató

Köszi a választ. Szomorú vagyok, nekem jól jött a beadás, szorgalmasan etettem-itattam az állatokat, hogy minél több kakukkom legyen és tudjak haladni a feladatban. Jó lenne ha be lehetne adni újra.

16. -East17-

17. -East17-

18. bakrisztina21

bakrisztina21 Utánpótlás-írogató

KöSzönöm szépen. :)

19. ázsíííjjjá

ázsíííjjjá Utánpótlás-írogató

Üdv!Két farmom van, de a gazdaköri feladatok nem egyformák... Az egyiken volt egy "A koronaékszerek", meg is csináltam az egészet! De a másikon még csak meg sem jelent a feladatsorok közt!!! :( Pedig ott is simán tudnám teljesíteni!!! Kerestem a feladatleírásokban, az Enciklopédiában, de sehol nem találok rá választ, hogy miért nem látom.

Ehh, rájöttem: be van fejezve!!! Valószínűleg Anyukám csinálta meg, míg kórházban voltam! :D Bocsi a fölös zavarásért! :p

Hsz. összevonás /Laboviti/

20. Laboviti

Szia!
    Az említett gazdaköri feladatsor a 48. szinttől teljesíthető.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-2#post-53498

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.