Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csóri-farm

csóri-farm Aktív író

köszi :)

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Erről első körben a szolgáltatódat kellene megkérdezni, hogy mit és milyen bontásban vontak le tőled.

3. geliko

geliko Haladó

Sziasztok!
    Nem emlékszem hogy tegnap mire költöttem el 24 FA-t, megnéznétek nekem?
    ID 30890816
    Köszönöm előre is!

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    2015-08-26-án, 17:08:43-kor vásároltál a kerekkeréknél 3 db party pörgetést, ami 24 Farmarany levonással járt a számodra.

5. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia Modik!
    Itt valamit elírtatok

Az akció időtartama:

Kezdete várhatóan: 2015.augusztus 28. (péntek) 18:00 óra
    Vége várhatóan: 2015. augusztus 30. (péntek) 22:00 óra

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Köszönjük a jelzést, a moderátor is ember, és mint olyan, tévedhet. Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. ;)
    A korrekció hamarosan megtörténik.

7. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy mennyi az inaktivitási timeout? Mármint, hogy mennyi inaktivitás után dob ki a játék? 1 óra, 3 óra?

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    1 óránál többet nem érdemes tétlenkedni, akkor inkább lépjél ki és majd később visszalépsz.

9. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Értem, rendben, köszönöm!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  10. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Segítséget kérnék!! Kiváltottam az essőerdőt de nem találom sehol!! Ki be lépkedek akkor sem jön sehova!! a Bölcs tölgynél azt irja hogy már aktív!! De hol van??

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az alábbi képet azonosítsd be a farmodon:

12. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    A hétvégi titokcsemete akcióban elérhető fák felsorolásából hiányzik a Homoktövis fa. Ez véletlen, vagy a Homoktövisfa már kikerült a pixisből? Köszönöm.

13. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt. Jelzem az illetékes kollégának.

ulmo12 kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Napot! Megkérdezné azt is az illetékesektől, hány napig ugrál be a nyitóoldal ha a szigetre akarok bejutni? Én sajnos még messze vagyok a bővítéstől. Előre is köszönöm.

15. elida53

elida53 Haladó

Hali !
    Alapesetben úgy gondoltam, hogy ami dekor kirakható a Bahama Kincsesre az kirakható az új Esőerdőbe is, de nem így van.Azt viszont végképp nem értem, hogy ha a Bahama TP-t adók mind kirakhatók az Esőerdőbe, akkor az egyetlen Dartstábla, mely szintén Bahama Tp-t ad, az miért nem ?

16. Laboviti

Szia!
    A hajón a ! kikerülhető óvatos kattintással. A hírek oldalon jó pár napig még szerepelni fog a kiváltásra "ösztönző" információ.

17. Laboviti

Szia!
    Nem minden BTp-t adó dekorációs elem helyezhető ki a Bahamarama ültetvényre és a Kincses szigetre is. Vannak kivételek, amik csak a Kincses szigetre rakhatók ki.

18. Farmer*54

Szép Nap Vanik! Nem tudom jó helyre írok-e? Vettem a piacon moringás maszkot, hogy fejlesszem azzal is a Pancsolót, de nem engedi felhasználni mikor rákattintok. Moringa pálmám már van, gyömbért is termelek, és a receptet is szeretném megszerezni, csak lassan megy ez a pár ezer (12-14) növény legyártása amit kér a gazdaköriben. 4. szinten vagyok a Természetgyógyásszal és ma még nem raktam be semmit a gyár fejlesztésre.

19. Laboviti

Szia!
    Az említett termék az elfogyasztását követően gyarapítja a természetgyógyászat mesterségpontjait.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/#post-35904

20. Farmer*54

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.