Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az event naptárakat az event részlegen találod.

2. roccopoll

roccopoll Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ha farmaranyat szeretnék vásárolni,l hol tudom megtenni? Sajnos az én farmomon csak a csomagok jelennek meg a hírekben. Én nem akarok ennyit költeni. Köszönöm.

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A farmkereten felül a bal oldalon kattints a farmarany ládára, illetve a városból is bemehetsz a bankba.

5. roccopoll

roccopoll Utánpótlás-írogató

Köszönöm. :)

6. Accra24

Accra24 Aktív író

sziasztok, a MegaTP nap mindenképpen él, vagy csak akkor ha a FA csomagok közül vásárolunk, mert az ismertetőben nem szerepel részlet erről. eddig így volt, most meg valami olyasmit olvastam, hogy ezúttal egységesen mindenkinek lesz. Így van? vagy nem így van?

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A mega tp nap akcióban az kap tp bónuszt, aki az akció ideje alatt farmaranyat rendel. Nem csak az akciós csomagokból.
    Arra kell figyelni, hogy azonnali fizetési módot vegyél igénybe, hogy az a megatp akció időtartamába beleférjen.

8. Accra24

Accra24 Aktív író

hát kösz

9. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

Van egy kis problémám,a Grönland talányos tikifát,sehogy nem tudom megvenni.Már többször is próbáltam.Pedig van farmaranyam.Frissítettem is,ki-beléptem újra,mégse tudtam megvenni.Az Uelét megtudtam venni.Mi a probléma?

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

atis752 kedveli ezt.
  11. atis752

atis752 Törekvő

12. Madareva56

Madareva56 Fórum-zöldfülű

Szerbusztok!

Szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet eltüntetni az aratáskor felröppenő só,cukor ..stb mutatását?Mióta az új terület megvan azóta a jobb sarokban alól megjelenik,és engem nagyon zavar.Válaszotokat köszönöm előre is.

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Madareva56!

A beállítások, azon belül is a további beállítások.
    Itt pedig a "betakarítás animációjának bekapcsolása" beállítását változtasd meg.
    Ne felejtsd el elmenteni a változtatást!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/#post-1539

14. Madareva56

Madareva56 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a választ!Bár eddig ki volt kapcsolva és nem ugrott fel semmi.
    Megcsinálom és majd meglátom!
    Még egyszer köszönöm!
    Éva

15. flotilla

flotilla Fórum-zöldfülű

Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de úgy rémlik vásároltam területet az esőerdőben. Hol találom? Köszönöm! flotilla gazda

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

17. macsek.

macsek. Törekvő

Szia Nildia!
    Tegnap 19 órakor vettem 750 FA-at és meglepetésemre nem kaptam meg hozzá a TP bónuszt, 1 hét prémiumtagságot, szupertápot... stb. Délelőtt írtam a supportra, de nem kaptam semmi választ.
    Gazda: macsek.ID: 38099755

18. -East17-

Szia!

A TP-bónusz akció ma reggel 10 órakor kezdődött:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mega-tp-nap.12982/#post-325321

19. macsek.

macsek. Törekvő

20. -East17-

Igen, az egy másik ajánlat. Kérlek, hogy ezzel kapcsolatosan mindenképpen a supporttal beszélj. Tudom, hogy írtál már, de a válasz nem érkezett meg. Ennek oka lehet, hogy esetleg le van tiltva a leveleződben a BP-től érkező e-mail. Ellenőrizd a spam mappát is. Amennyiben így sem találod meg a választ, akkor írj újra és adj meg egy másik e-mail címet ahova küldhetik a választ, amire még nem érkezett BP levél.

macsek. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.