Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

krisztabanya kedveli ezt.
  2. legend5

legend5 Utánpótlás-írogató

sziasztok olyan problémám van hogy az event végén járó közös ajándéknál nem kaptam meg mind a 3 kitehető ajándékot csak kettőt

3. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

4. Laboviti

Szia!
    A felhősorra szükséges Asztal két hódra nevű kitehetőt nem tegnapelőtt kaptuk meg! Az az egyéni teljesítés során került a birtokunkba!

Kérlek, nézz szét a gazdaságodban.

5. legend5

legend5 Utánpótlás-írogató

köszönöm megvan

6. IMQT

IMQT Fórum-zöldfülű

Helló !

Eddig a Hírek felületén volt a napi ajándékküldés lehetőségének elérése. Mióta megváltozott a felület, nem találom.
    Hova lett?

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A szomszédok sávja felett egy kék dobozban találod.

8. Garten18

Garten18 Utánpótlás-írogató

Szia, megint én, hogyan szerzek csillagokat?

9. -East17-

Szia!

A játékban általánosan használt csillagokat (számlálójuk a farm felső részén látható a CSP és farmarany mellett) nagyobb mennyiségben a gazdaköri feladatok teljesítésekor kaphatjuk.

10. terroristax22

terroristax22 Fórum-zöldfülű

Szia! Miért nem tudom törölni a nem játszó szomszédaimat? Valamelyik szomszédom képe mellett 4 választási lehetőség van, ajándék, levél, kuka és tp beszedés a szintlépésnél. Itt lehet törölni. A másik lehetőslg, ha bemegyek a levelezésbe, és ott kijelölve lehet törölni. De nem tünteti el. Ja, és pirosan villognak. Ezek mellett csak 2 lehetőség van, ajándék és levél. Köszönöm a segítséget. terroristax22 ID: 53055642

11. -East17-

Szia!

Az újonnan felvett szomszédokat 7 nap eltelte után lehet törölni, addig várakoznod kell.

12. Garten18

Garten18 Utánpótlás-írogató

Köszi, de nem ezekre gondoltam, hanem a piactéren lévö minijátékhoz, még mindig nullán áll
    Bocsi, közben rájöttem, köszike

13. Laboviti

14. terroristax22

Szia! Köszi, de nem új szomszédok. Akkor mit csináljak? Köszi

15. Laboviti

Szia!
    Vélhetően a csibéket látod a szomszédlistában.
    A mentorok esetében a kiscsibék automatikusan felkerülnek a szomszédlista végére; valamint a kiscsibék esetében is felkerül a szomszédlista végére a mentor többi csibéje és maga a mentor is.

Viszont attól hogy felkerülnek a csibék illetve csibetársak a szomszédlistára, még nem foglalnak szomszédhelyet, mert nem "igazi" szomszédok, és a szédült szántó kitakarításában sem vesznek részt.

Ezt jelzi az, hogy nem kerülnek bele a szint szerinti rendezésbe, hanem minden esetben a sor végén vannak; valamint az is, hogy rájuk kattintva nem a megszokott panel jelenik meg, ugyanis a törlés és a szintlépés-bónusz leszedése gombok nem láthatóak, csak a normál ajándékozás és az üzenetküldés ikonja.

Tehát ha valakinek 18 szomszédhelye van saját magával együtt, akkor 3 csibével összesen 21 név lesz a szomszédlistájában.

16. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok!
    Bocsánat , ha naívnak tűnök, 2 kérdésre szeretnék választ kapni.
    1, hol látom, kitől kaptam ma ajándékot ?
    2: hol találom a régi megszerzett matricákat?
    Köszönöm a választ előre is !

17. Laboviti

Szia!
    Most egy lehetőséget is ajánlok az ajándékok elküldéséhez, megtekintéséhez:

A gyűjtőalbumról részletes, képes segítséget az alábbi linket megnyitva találsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-gyűjtőalbum.11355/

18. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Köszönöm a gyors választ , DE!! Miért nem lehetett meghagyni úgy a gyüjtőládát, mint régen volt ! Ezután, ha valahányszor meg szeretném nézni, keressem meg a most, általad megadott linket ????!!
    Miért kell mindíg valamit elrontani, ha eredetileg jól működött ???
    További szép napot mindenkinek !
    UI: bocsánat, közben pár kattintásal megtaláltam :Mit ne mondjak, jól eldugták :D:D :D

19. terroristax22

Ó, nagyon köszönöm. Akkor ezért nem lett tiszta a kertem, pedig vagy 18 szomszédom volt, és elvileg 12 már kitisztítja. És igen, ezt látom náluk. Nagyon köszi. Szép napot!

20. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Most vettem egy bagoly tojást és egy sapkát. A satyek meg van, de a tojást nem találom. Kérek szépen egy kis segítséget. Köszi.ID 9805208

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.