Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Itt találod az ezzel kapcsolatos híreket:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/331874/

2. János60

János60 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Megnéznéd, hogy hova tünt nem tudom pontosan, kb. 15-20 farmaranyom, ahogy elkezdtem keresni, szerintem véletlenül felhösort vettem. Ha tényleg igy van, akkor mit lehet tenni, mert nem akartam felhősort venni. ID: 5273078

3. -East17-

Szia!

A megadott ID szám hibás.

4. János60

János60 Fórum-zöldfülű

Bocs, mérges vagyok magamra. A helyes ID: 52730788

5. -East17-

Jogos volt a megérzésed: extra felhősort vettél: 2015-09-19 11:49:01 - ez került 18 farmaranyba. Sajnos nem lehet visszacsinálni, mert a már megszerzett felhőket nem tudjuk törölni a játékból.

6. János60

János60 Fórum-zöldfülű

E pech, gyüjtögetem a farmaranyat, és egy rossz mozdulat, na ez jó tanulópénz.:( köszönöm a gyors választ

7. Rézike43

Rézike43 Járnitanuló

Sziasztok! A cirkuszban megszereztem a Mesterségek völgyében egy szakmát, és nem tudjátok, hogy lehet beváltani? A cirkuszban a lehetőséget már megvásároltam.
    Köszi

8. Aandi

Aandi Járnitanuló

9. -East17-

Szia!

Akkor mehetsz a Völgybe és kiválaszthatod azt a mesterséget amire fel akarod használni (pék-lekvárfőző-virágkötő). Egy ki és belépés azért kelleni fog előtte.

10. -East17-

Ne haragudj, elolvastad amit azon a linken adtam? Amennyiben igen, akkor kattintottál a képen látható kék ajándékdobozra?

11. Aandi

Aandi Járnitanuló

Köszi, elolvastam, ne haragudj nem szoktam úgy feltenni kérdést, ha nem olvasom el, viszont hiába kattintottam rá semmi, majd egy másik link olvasása után jötten rá , hogy nálam a kék ajándékdoboz bal sarkára kattintva lehet mindezeket látni. Most már tudom...

12. Rézike43

Rézike43 Járnitanuló

Köszi a gyors segítséget. Már próbálom is. :)

13. -East17-

Ha ezt írod az előbb, én is elmondtam volna neked, azzal egyetemben, hogy van akinél elsőre nem fogadja a kattintást, ezért belépés után először ne a dobozra kattintson aki így jár, hanem valahova máshova a farmon. De nem így tetted fel a kérdést, ezért tűnt úgy: nem nézted meg amit mutattam.

14. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok!
    Keresgéltem a farmon és a fórumban is de nem találom a választ.
    Hol találom most a szomszédok részéree az ajándékküldési lehetőséget?
    köszönöm a választ előre is!!

15. -East17-

Szia!

Az Ajándékozás a Szomszédok oldalsáv tetejéről elérhető:

16. milanzs

milanzs Fórumelemző

Tényleg, köszönöm szépen!!!

17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Megvásároltam 1-2 napja a Kemping felhősort! /Az egészet, egyben !/
    Szépen ki is tettem minden rávalót és most mikor beléptem csak 3 kérdőjel van a kitehetők helyén.:(:(
    Remélem csak átmeneti hibáról van szó és visszakapom majd egészben !!
    Lehet másik topikban már írt valaki erről a hibáról, ha így van elnézést, nem olvastam még másik topikot :(

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jófarmerlány!

A hiba ismert, a javítása zajlik.
    Addig is türelmedet kérjük, köszönjük!

19. dörikati

dörikati Junior szaki

Köszi!:)Már megjavalta magát! azért nem értettem mert a másik farmon működött. Köszön válaszod és szép hétvégét mindenkinek!:):):)

20. _marika0507_

_marika0507_ Utánpótlás-írogató

nagy az én bánatom.végre megszereztem a moringa fát,s nem tudom kitenni.át van húzva a menübe na most akkor mit tegyek. lehet hogy szint függő?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.