Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A bazárban a Moringafa akkor is kiváltható, ha még nem rendelkezünk az aktív szoborral a szentélyben.
    A kiültetéshez mindenképp szükséges a moringa szobor megszerzése.

2. erikazsuzanna

erikazsuzanna Utánpótlás-írogató

A képregényről még nem kaptunk tájékoztatást, müködik vagy nem müködik?

3. Laboviti

Szia!
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

4. Kukac74kaMa04szat10

Kukac74kaMa04szat10 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Szép napot mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni. Nem találom az ajándék küldést amióta átszervezték . segítene nekem valaki? Köszönöm.

5. Laboviti

Szia!
    Most egy lehetőséget is ajánlok az ajándékok elküldéséhez, megtekintéséhez.
    A szomszédmenüt kinyitva, majd az ajándékdobozra kattintva érhetjük el a keresett funkciót:

6. mahal

mahal Aktív író

Szeretném a bankkártya számát megváltoztatni, de nem tudom hogyan kell és hol? Segitsetek légyszi. Köszönöm

7. Júlianéni

Júlianéni Utánpótlás-írogató

Jó reggelt kívánok a szorgos gazdáknak!
    Sajnos lemaradtam a mostani turbómalomról, szeretném megkérdezni, hogy lehet-e tudni, hogy mikor lesz legközelebb? Már nagyon hozzászoktam, és most tanulok a hibámból. Ezentúl nem 1-et hanem többet aktiválok egyszerre.
    Köszönöm a választ előre is.
    Napsütötte szép napot kívánok nektek! :)
    Júlianéni

8. Laboviti

9. Laboviti

Szia!
    Nincs ilyen információnk. A mini akciók nem feltétlenül szabályos időközönként érkeznek a játékba.

Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk róla. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

10. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Szia!
    Ma ismét 3 új csibét kértem, kaptam is hamar... egytől egyig kivétel nélkül mint piros hőmérős és nincsenek bejelentkezve... Mind 3 és 5 szint közöttiek... Valamit biztos változtattak, mert ennyire nem volt rossz a helyzet... Egy-két aktívabb csibe azért csak-csak beakadt, de most...

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a véleményed lejegyzésére használd a Panaszkönyv topicot: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-105

12. marika0507

marika0507 Junior szaki

köszönöm a válaszod.nem siettem volna ha egy kicsit körültekintőbb vagyok

13. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

14. jutkamama1957

jutkamama1957 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítsetek nekem abban, hogy a Valdemárnál megvettem az xxl-es moringát és nemtudom kihelyezni sem sima moringára sem xl-esre sem. Mit csináljak hogy sikerüljön? köszönöm előre is.

15. Laboviti

Szia!
    A bazárban kiváltott XXL moringafát először egy üres 1X1 területre próbáld kihelyezni.

16. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Sziasztok, szép napot Mindenkinek,

kérdezném, hogy a matricák gyűjtőalbuma nálam /biztos sokunknál/ teljesen betelt. Van-e, illetve lesz-e esély üres oldalt vagy oldalakat kapni, hogy a nem kevés matricát, ami még végleges helyére vár, kitehessük, vagy maradnak a havi "páholyban"?
    Köszi a választ előre is.
    üdv
    gabcsunga

17. Laboviti

Szia!
    Ígéretünk van rá, hogy a gyűjtőalbum bővítésre kerül idővel.

18. mahal

mahal Aktív író

Hello. Már megkérdeztem ma, de sem a bejegyzésem, sem a választ nem találom, hogyan tudom megváltoztatni a bankkártya számomat. Nem találtam mást, ezért uj bejegyzést nyitottam, de nem volt ilyen téma. Most sem tudom jó helyen kérdezem-e?

19. Malacka55

Malacka55 Utánpótlás-írogató

Malacka55ID: 5103879
    Szia))) Légy kedves segíts ki. Egyik nap láttam, hogy a mostani eventhez készítettetek egy letölthető háttérképet. Elfelejtettem, hol találom, és szeretné, mert tetszik.
    Köszönettel: Kata

20. Laboviti

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.