Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Aranyhaj

Aranyhaj Utánpótlás-írogató

2. marika0507

marika0507 Junior szaki

Köszönöm a választ.ezekszerint akkor a küldőmnek elveszett 4 farmaranya??

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

4. hkata7

hkata7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A kivitáphoz szükségem lenne babérlevélre, de sajnos nem tudom, hol található... én most a 89.es pálya közepén tartok, ugye az nem lehet, hogy csak később elérhető, ha már a kivi jó ideje elérhető?

5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét hkata7:)
    A 95-k szintet eléred a farmon,utána tudod termeszteni.;)

hkata7 kedveli ezt.
  6. vaskakas75

vaskakas75 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt Mindenkinek!

Segítséget kérnék paszullyal kapcsolatba, de nem tudom, hova kellene írnom, nem találom a helyét: kedden voltam a paszulynál a gesztenyés felhő kivitelével mindet lezártam kézzel. Ma szerettem volna "0 percezni", de lezárva találtam a felhőt és még 79 óra valamennyi van hátra az újra használathoz. Tegnap felhasználtam egy 12 órás munkás kupont, de itt nem voltam. (Nem is tudom használni még) Mi történt nálam? Előre is köszönöm:
    vaskakas75 - ID 32635213

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínű véletlenül lezártad az említett felhősort, mely október4-én 15:16 órakor zárható újra.

Javaslok egy ötletet: az időzíthető/ az Általad időzítendő felhősorról egy tárgyat törölni kellene, hogy a "véletlen" ne zavarja meg az idő előtti aktiválást.

8. vaskakas75

vaskakas75 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ! Leszedek egy tárgyat, amint lehet.
    (De: eddig is figyeltem erre a felhősorra 1000%-osan, tudom, hogy most sem zártam le. Paszulyaratót sem használtam, az új lehetőségeket is csak átfutottam, mert nem volt időm foglalkozni vele és hülyeséget nem akartam csinálni. Valahogy még is sikerült. És ez érdekelt volna...) Köszönöm még egyszer!

9. veranike

veranike Aktív író

Sziasztok!

Nem találom itt a fórumon az ajándék cserebere topicot. Megszűnt esetleg? Köszi előre is,
    Vera

10. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

11. veranike

veranike Aktív író

12. Marcsi021049

Marcsi021049 Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok!
    Nagy problémám, hogy citromail-os e-mail címmel regisztráltam a játékba, anno. Sajnos a jelszavam elfelejtettem. Nem használom azt a levelezőt. Nem tudok jelszót váltani. Azt tapasztaltam, hogy ilyenkor, amikor ajándékozás van, kifosztja valaki a farmot. Elkölt mindent, amit talál. Az előző eventnél 100 vulkánt vásárolt az őrült.
    Kérédesem: - Nem lehetne megfigyelni, hogy ki garázdálkodik ebben az időszakban?
    Barátnőimmel összedolgozunk. Aki ráér, az megy körbe. Tehát, akinek joga van bemenni az a pünközsdirózsa, keresztanyu51, akitakutya, brennerzsuzsa és a pantheras.
    Egymást nem lopjuk meg!
    Kérem, adjatok tanácsot!

13. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Ne add ki senkinek a jelszavad, annak sem akiben megbízol.

Mindenki saját felelőssége, ha kiadja a sok figyelmeztetés ellenére.
    Ez a legfontosabb szabály.
    Sem módunk, sem kapacitásunk nincs arra, hogy a rengeteg farmot figyeljük, hiszen mi is szabadidőnkben segítünk.
    Emailcímed megváltoztatásához kérd a support segítségét.

14. Marcsi021049

Marcsi021049 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!

15. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

A Sörfesztivál 2015 felhősorról a kintorna miért nem cserélhető? A másik két dekorációs elem szerepel a cserélhető dolgok között.

16. Laboviti

Szia!
    A jelenlegi mini akció során várhatóan nem lesz cserélhető az említett dekorációs elem.

17. raklap2

raklap2 Aktív író

Sziasztok,az után érdeklődnék hogy a léghajón kiraktam 5 tekit,az ajánlat kezelésénél látom is őket,de ha rámegyek az ajánlat keresésére ott pedik hogy ólak és a keresésnél ólfejlesztések,csak kettő van kint belőle,meg tudná valaki nézni hogy mi az oka?ID:34143662 köszönöm előre is.

18. Laboviti

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint az ajánlataid a léghajón szerepelnek.

19. picicicus

picicicus Aktív író

Kiraktam cserére 3 ajánlatot,ebből már csak 2 van kint,gondoltam az egyik csere sikeres volt de nem találom(Mucha mesterművét kértem itt cserébe)
    rá tudtok nézni hova tünhetett?
    Köszönöm:
    ID:2525282

20. Laboviti

Szia!
    A Mucha mesterműve dekorációs elem a váza ikon alatt található a farmodon.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.