Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rétkert

rétkert Fórum-zöldfülű

Üdv:)Azt szeretném kérdezni ,hogy hogyan lehet farmot törölni a játékból.Köszönöm szépen a segitséget előre is és szép napot :)

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

3. -East17-

Szia!

A játék supportjának kell írnod eben az ügyben.

rétkert kedveli ezt.
  4. rétkert

rétkert Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen :)

5. rozo52

rozo52 Törekvő

6. csillu000

csillu000 Törekvő

Helló nekem lenne egy olyan kérdésem ,hogy nem lehetne -e megoldani azt,hogy csengő pengőt át lehessen váltani farm aranyra ,mert nagyon sokszor kell mostanában (titokól,csemete stb)szerintem lenne rá igény és sokan fellélegeznének anyagilag ,mert azért valljuk be viszi a játék a pénzt rendesen

OJani és kovacstne kedveli ezt.
  7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia csillu000!

Ilyen opció soha nem is volt a játékban, és nem is várható a bevezetése.

csillu000 kedveli ezt.
  8. murtaz26

murtaz26 Utánpótlás-írogató

Segitséget szeretnék kérni! Kiraktam a sima moringa fát rá szeretném tenni az XXL-z de nem engedi! Mi lehet az oka?

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia murtaz26!

A Valdemártól kiváltott Moringa XXL-t egy teljesen üres területre tedd ki, nem kell alá alap fa, azzal együtt kapjuk.
    Első lebontás után fog külön válni alap fára illetve fejlesztésre, majd ez után kell a kihelyezésnél a megszokott menetrendet követni.

10. murtaz26

murtaz26 Utánpótlás-írogató

Köszönöm :)

11. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Kérdésem, hogy a különböző fokú prémiumgazda előfizetés hogy történik, mik azok, amik járnak vele és mennyi a havi előfizetési díja. Köszi előre is a választ.

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Képes, részletes ismertetőt az alábbi linket megnyitva találsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-prémium-tagság.343/

13. tengerszem

tengerszem Utánpótlás-írogató

Üdv...szép napot mindenkinek...Igaz most nem aktuális, de szeretném megkérdezni, hogy ha kapunk kódot, akkor azt hol lehet majd aktiválni?...a hírek oldalon azt most nem találom...köszönöm.tengerszem

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Egyelőre várjuk a megoldást erre a problémára.

15. csillu000

csillu000 Törekvő

Szia tudom,hogy nem volt csak gondoltam talán megesik a BP szíve rajtunk,mert én ezt már nem bírom anyagilag és szerintem nagyon sokan vannak így

OJani és kovacstne kedveli ezt.
  16. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Szia Moderátor!

Tudakozódnék az esetleges "olcsó gép" időpontja felől, mert a naptárban nem találtam...:(
    Valami elkerülte a figyelmemet, vagy megszűnt eme lehetőség?

17. -East17-

18. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

19. -East17-

Ezt pontosan nem tudjuk előre, de az eddigi tapasztalatok alapján kb. havonta érkezik a lehetőség.

20. emcsa001

emcsa001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A problémám a következő: Külföldön regisztráltam a játékba, s ott párszor sms-ben vásároltam FA-t. Jelenleg M.o.-n élek, ahol nincs mód arra, hogy sms-ben vásároljak, csak átutalással, és ezt jeleztem a support felé is. Azt a választ kaptam, hogy csak abban az esetben vásárolhatok sms-ben FA-t Magyarországon, ha átregisztrálódom (GEO IP cím), és ehhez el kellene küldenem a személyi azonositóim másolatát,igazolván, hogy megváltozott a lakcímem.Nem szerettem volna ezt a lehetőséget választani, ezért hagytam mindent ugyanúgy, gondolván, ha megint kiutazom külföldre, ahol regisztráltam, majd vásárolok onnan , de sajnos azt tapasztaltam,hogy most már ott sincs lehetőségem sms-ben, csak átutalással vásárolni.Ismét írtam a supportnak erről, de ezt a választ kaptam:
    "Sajnos nem tudjuk feldolgozni az üzenetedet, mert nem a megfelelő supportnak küldted. Ahhoz, hogy segítséget kapj, azt javasoljuk, hogy ahhoz a supporthoz fordulj, amelyik a te nyelvi területedért felelős."

Ezt nem igazán tudom értelmezni. :(

Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne változtatni ezen (a személyes okirataim elküldése nélkül)?

A Válszokat és segítséget előre is köszönöm! :)
    ID: 9258622

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.