Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lia61

lia61 Fórum-zöldfülű

Kérdésem a következő. Mért nem tudok kiwi tápot keverni, (eddig tudtam) illetve honnan volt eddig babérlevelem? Azt írja a 85 szittől érhető el. Még most is van 3 ,..... de honnan?? Minek a kiwi madár, ha több mint 1 év múlva tudom etetni. mert a 82 szinten vagyok, és szinte majdnem félévente lépek 1szintet.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A babér a 95. szinttől elérhető. Maradhatott abból a bizonyos régi eventből, amikor még nem "közhasználatú" növény volt, hanem event-hozzávaló.

3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét East17:)
    A balerina játékórát a szigeti területekre is ki lehet tenni?

4. -East17-

Szia!

Igen, nincs akadálya.

5. morky9

morky9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lesz ez a játékóra vásárlási akció. Szeretném megvásárolni a játékórákat, de nincs hozzá felhősorom. Hol tudom azt beszerezni?
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    Szép napot! :)

6. -East17-

Szia!

Amikor először bekerültek a játékba az órák, a felhősort ingyenesen megkaptuk hozzájuk. Nemrégiben pedig egy felhő akció keretében vehette meg kompletten (órákkal együtt) a felhősort az akinek egyik kitehető sem volt a birtokában. Most csak az órák lesznek megvásárolhatók, ha játékban voltál az első alkalomkor, neked is meg kell lennie a felhődnek, még ha üresen is.

7. morky9

Az igazság az, hogy én nem találom... Meg tudnád nézni, hogy meg van-e nekem?
    Morky9 a farmnevem és ID: 30037829

8. -East17-

Nincs meg valóban. Azt nem tudjuk, hogy ennek mi az oka, de igyekszünk utána kérdezni hamarosan.

9. VandaViki2020

VandaViki2020 Járnitanuló

Sziasztok!

Megkaptam a választ a supportól amiben arra kérnek , hogy küldj egy igazolást arról, hogy az összeget befizetted. Én feltöltőkártyás vagyok. Ebben az esetben be kell mennem és kell 1 igazolást kérni a szolgáltatótól hogy az elküldött sms elküldtem? A telefonomon a vásárlást visszaigazolta a 0690888200

10. -East17-

Szia!

Mivel a levelezést a supporttal folytattad, ezért kérlek, hogy velük beszéld meg a teendőket, mi ezt a párbeszédet nem látjuk, a support ügyeit nem tudjuk nyomon követni.

11. morky9

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
    Remélem meg lesz! :)

12. VandaViki2020

VandaViki2020 Járnitanuló

köszönöm!

13. fanni882

fanni882 Fórum-zöldfülű

Az égígérőpaszulyomról eltűnt pár sor.Mitől van?Vagy hol találom?
    Köszönöm

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia fanni882!

Biztosan az összes kategóriában nézed a felhőidet?

Kérlek legközelebb ne nyiss új topikot, használd a rendelkezésedre álló meglévő topikokat!

15. hkata7

hkata7 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, bocsánat, hogy csak most válaszolok. :)

16. lia61

lia61 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!

17. shadow0427

shadow0427 Utánpótlás-írogató

Csatlakozom az előttem szólóhoz. :)

Lizikertje kedveli ezt.
  18. gabika234

gabika234 Junior szaki

A térképen feltűnt az ajándék bari és az erdei tisztás között egy uj ikon. Ami elvileg teliholdas event alatt lehet elérni. És engem az érdekelne hogy mi az.

Meg ha már a tápok vannak teritéken a kiwi tápon kivül a kakas tápot is lehetne csökenteni a hozzá kellö növényeket.

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ahogyan az az információs buborékban is olvasható a Teliholdas farm még nem elérhető.
    Jós Jónás topicját érdemes olvasgatni, akár visszamenőleg is.

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az én kérdésem az lenne, hogy a 28.-án kezdődő Halloveen (Éjszakai event) növénye lesz az Izzó bogyó, ami már vethető lenne, ha nem 0, azaz nulla lenne a készletem. Itt van egy kép róla :
    http://kepfeltoltes.hu/151015/1135103223Izz__bogy__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    A másik kérdésem pedig az új gazdaköri feladatokkal kapcsolatos : borókát és citrancsot honnan fogunk szerezni, mert a 3/3-as feladat teljesítéséhez 100-100 db kell, de az előtte lévő feladatok teljesítéséért ezek a növények nem szerepelnek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.