Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [király]01

[király]01 Fórum-zöldfülű

Szia Modi!
    A minap megvettem 54 FA-ért a "felhősorbővítés 9"-et a paszulyon, ez rendben is van, de azóta a hasonló, még ki nem váltott (nem időszakos) sorok szürkék, tehát hozzáférhetetlenek. Mi ennek az oka?
    Köszönettel várom válaszod: [király]01 ID: 24971748

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem tudjuk mi okozza. Jeleztük a hibát a központnak, jelenleg ennyit tehettünk sajnos.

3. °Gabriel°

°Gabriel° Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresek egy réges-régi kitehetőt (nyilván már rég elcseréltem) olyan volt, hogy aratáskor fejre fordította a képernyőt.
    Valami söröskrigli.Szeretném majd cserenapkor újra megszerezni, de nevét se tudom.
    Kösz.

4. -East17-

Szia!

Söröskorsó volt a hivatalos neve. Létezett egy alap és arra több rátehető szint.

Tigrislady kedveli ezt.
  5. °Gabriel°

°Gabriel° Utánpótlás-írogató

köszönöm

6. barack.10

barack.10 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Miért nem mutatja aktívnak a meglévő 1-es szintű Juhakolt (2db is van) ha egy 2-es szintűvel akarom fejleszteni (ezt nyertem pörgetésen). 15-ös szintű vagyok, a nyúlketreccel simán ment a 2-es szintre fejlesztés.
    ID: 43490669

Köszi a segítséget előre is!

7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Próbáld meg csak úgy egy üres területre kitenni, alap ól nélkül.

8. barack.10

barack.10 Fórum-zöldfülű

Én voltam a láma, az 1-esre akartam rakni nem az alapra THX!

9. beador

beador Haladó

sziasztok én meg azt szeretném kérdezni, hogy a teliholdad farm rész csak idiglenes vagy véglegesen igy marad és telihold evetnél azt lehet használni a régit meg nem tudtok erre választ adn köszi szépen

10. MadameRose

Szia!
    A halloween farm képe csak véletlenül került be a játékba, a későbbiekben akarják bevezetni. Pontos információnk nincs róla, hogy ez mikor fog megtörténni. Így nem tudok neked válaszolni.

11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Ariana:)
    Sok helyen láttam ID szám után skype jelzést,ez hiba vagy így kell lennie?

12. MadameRose

Szia!
    Pontosan hol látod?

13. SZERENCSELOVAG

14. MadameRose

15. SZERENCSELOVAG

16. MadameRose

Ez azoknál a játékosoknál jelenik meg, a Skype egy beépülő modulját használják. Minden számot telefonszámnak tekint, ezért jelenik meg kék színnel és ezért a jel. Természetesen, ez nem valódi telefonszám.

Utoljára szerkesztett: 17.10.15
  17. Spifu

Spifu Járnitanuló

Sziasztok,
    én igazából a bónuszokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Nem egyértelmű számomra a barkácsolt ólak, sima ólak kategória. A barkácsolt ólak csak a terményes ólakat jelenti, vagy a színes ólak is benne vannak, amiket szintén a műhelyben kell összerakni? És a színes, de műhelyben nem összerakható ólak, mint pl a narancs egérlyuk, narancs mosómedve, kutya minek számít? Játszogatok egy ideje, de kezdem elveszíteni a fonalat. Köszi előre is.

18. -East17-

Szia!

Barkácsolt ólak = terményes ólak. A különféle bónuszok ezt a szelektálást használják.

19. Spifu

Spifu Járnitanuló

úúú, köszi szépen a gyors választ :)

20. cila78

cila78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csillámport hogyan tudok termelni? Köszi a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.